2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlar, lutfen bugun hepimiz icin guzel bir gun olsun. Dun moralim cok kotuydu bugun mutlu uyandim. Ise gelmeden aldiklarima falan baktim biraz, bunlar da bizim bazi cicilerimiz. Pembe onden dugmeli geceligi arkadaslarim falan eve geldiginde giyerim diye aldim :) Bir de kalin alt degistirme minderiyle emzirme yastigi aldim.

Eklentiler

• IMG_9857.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 99
  • 1.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 99
  • 2.webp
    33 KB · Görüntüleme: 96
  • 4.webp
    33 KB · Görüntüleme: 94
  • 5.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 96
Gunaydin kizlar :)

Ben felaket agrili bir gece gecirdim. Sanirim idrar yollarim enfeksiyon kapti. Ama suanda herhangi bir seyde kalmadi. Anlamadim neden oyle.

Günaydın kızlar.. bebek odasını hazırlamaya başlayan var mı? beşiğini kuran dolabını hazırlamaya başlayan falan merak ettim..

Gunaydin kizlar :)

Ben felaket agrili bir gece gecirdim. Sanirim idrar yollarim enfeksiyon kapti. Ama suanda herhangi bir seyde kalmadi. Anlamadim neden oyle.
Gunaydin acaba gaz mi? Cunku benim gaz olunca da asagiya baski yapiyor boyle tuvalette garip bi hassasiyet hissediyorum ama yanma degil.

Günaydın canım , hepsi de çok güzel güle güle kullanın inşallah. Insanın kıyafetlere baktıkça tüm sıkıntıları unutasi geliyor gerçekten. Özellikle tulum tarzı şeyleri çok seviyorum . Hayırlı olsun

günaydın cnm hepsi çok güzel sağlıkla kullansın inş.
bende arada acıp acıp bakıyorum mutluluk formulü :)

Ben yatağını kurdum çamaşırları aralık gibi yıkayacağım
Kızlar oda konusunda fikriniz ne . Şu an yeni doğum yapmış üç kişide odaya gerek yok ilk zamanlarda anne yani daha kullanışlı diyorlar. Oda yapsan bile kullanamazsin diyorlar. Bende kararsızım. Odada çok hevesim var ama kullanmayacaksm sonra mi oda yapsam bilemedim. Siz nasıl yapacaksınız.

bende sabah karşı 5 de mide bulantıısyla uyandım kustum burnumdan geldi genzime kactı mı hala burnum yanıyor temizle temizle burnumdan roka çıkardım

ogleden sonrada fizik tedavi randevusu aldım
dun bacaklarımı tam ındıremeyınce doktor bel fıtıgı olabılır kesınlıkle git dedi sag da batma var dıyınce de yanma enfeksıyon yoksa bel fıtıngındandır dedi gecelerı saga sola dönemiyorum belimden
gebelerle ilgilenen bi doktor varmıs fizik tedavici ona gideceğim inş başıma iş cıkmadan hallolur

ben sonra yaparım diyordum bizim oda da park yatakta yatacağı için ama eşim cok heves etti o sebeple oda yapacağız

Ben yatağını kurdum çamaşırları aralık gibi yıkayacağım

yaa, bende bir tanıdığımdan bambu beşik aldım, eşim kuralım hazırlayalım diyor da bende kararsız kaldım 30dan sonra kuralım diyorum 26+3üm şuanda. haftaya annem gelecek, o gelince de deterjan alıp bebiş kıyafetlerini yıkamaya başlarız yavaştan..
bu arada bebeşin kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjan aldınız ya da alacaksınız. bir tanıdığım dalan roxy tavdsiye etti...

ben sonra yaparım diyordum bizim oda da park yatakta yatacağı için ama eşim cok heves etti o sebeple oda yapacağız
Bende çok heves ediyorum da nasıl yapsam kararsız kaldım. Bunun için galiba en iyisi biraz dolaşıp odalara, besiklere filan bakmam gerek karar vermek için.

Gunaydin acaba gaz mi? Cunku benim gaz olunca da asagiya baski yapiyor boyle tuvalette garip bi hassasiyet hissediyorum ama yanma degil.

Yok baya baya kivrandiracak kadar agri ve yanma oldu.

Aman dikkat et cnm bol bol su iç ilerlemeden atlat
Evet. Sabah 1 bardak suya elma sirkesi koyup ictim. Sabahtam beride elimde sise surekli su iciyorum. Sabahtan acile.gittim aslinda ama idra tahlili veremedim. Eger gun icinde su ice ice atamazsam Aksama tekrar gidecegim. Zaten ozel hastane var evimin karsisinda. 20 adim filan evime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…