2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim 2.kızım ilk kızımı doğduğunda odasına yatırdım ben gidip emzirdim rahattı.bu 2. İçin birde anne yanı aldım kızımın genç odası var zaten buna birde büyüyen yatak aldım ablası okula gidiyor rahatsız etmesin diye 5 ay falan bizim odada yatırırım

İhmal etme cnm ben şimdiye kadar birşey yoktu şimdi kendimi tansiyon hastası ilan ettim dünden beri düzgün beslenemedim cnm çok sıkkın

Ben yatağı kurdum cnm kolılı durmaktan daha iyi duruyor. Eşyalarıda aralıkta yıkar ütüler yerleştiririm

Ben ilk kızımda 5 yaşına kadar kullandım gayette rahattım.sonra genç odası aldık.

Bende bi dolap alıp bi sene sonra filan montessori yatağı almayı düşünüyordum sonra aldım gitti :)

Yanıma da arkadaşımdan sepet yatak alıcam kullanıp geri vericem.

Günaydın kızlar

Sabahtan beri yazamadım, yetişemedim.

Benim kontrolüm yarınmış ben haftaya pazartesi sanıyordum yani yarın şeker yüklemesi yapılacak 10-12saat önceden su bile içmeyecekmişim Ben çok susarım nasıl olacak bilmiyorum

Ben yatağı kurdum cnm kolılı durmaktan daha iyi duruyor. Eşyalarıda aralıkta yıkar ütüler yerleştiririm

eşimde kuralım da kurulu dursun, öyle bir kenarda durmasın diyor.. evde ibraz tadilat işimiz vardı o bitsin sanırım bende beşiği kurup hazır bırakırım

Kaclik seker yuklemesi canim. 75 yada 50 ise su icebilirsin. Doktoruma ozellikle sordum. Ama 100 luk yukleme ise onermiyorlar. Birde 75 lik yuklemede 8 saat aclik yeterli 12 saat ac kalmakta degerleri yukseltiyor.
En azindan benim doktorum boyle dedi ve bu sekilde yaptirdi bana.

Odaya bebek uyusun diye gerek yok evet. Ama eşyaları,gündüz yatırmak, görsellik, bebekle oda hazırlamanın zorluğu gibi nedenlerle bence şimdiden hazırlamak gerekiyor. Ben oda yapmistım ilkinde bide sepet besik aldım. Odasını 10 ay civarı ayırdım gidip gelip emziriyorum. Iyi ki oda yaptım dedim hep. Hersey derli toplu oyuncaklar orada. Bence doğmadan yapılmalı.

Kızlar selam. 26+2 yim son iki haftadır falan bebiş hareketlerini düzenli hissediyordum biraz hareketliydi yavrus hatta. iki gündür ise daha yavaşladı sizlerde durum nasıl internette baktım 28den önce çok düzenli olmaz diyor ama biraz tedirgin oldum ne dersiniz?

Asistan gibi bişey aradı hastaneden kaçlık olduğunu sormadım. Aslında aklımdaydı. Kaç saat aç kalıp gelicem dedim bi bakıyım falan dedi çok bilgi sahibi gibi değidi. Ben doktora direk yazayım daha iyi.

Benim de öyle. 2gün önce içerde parti vardı dün sakindi mesela

Canım bende 26+1 im aynı durum bende de var . Burdan arkadaşta söyledi . Yeri daraldığı için olabilirmis. Içimizi ferah tutalım, biraz takip edip olmadı doktora gideriz .

Frendy mı ne öyle bı marka önerdiler tokerde onu aldım ben
kurulsun daha iyi bence son zamanlarda uğraşmak zor olabilir
Bende çok heves ediyorum da nasıl yapsam kararsız kaldım. Bunun için galiba en iyisi biraz dolaşıp odalara, besiklere filan bakmam gerek karar vermek için.
canım derli toplu olsun istersen olabilir ben dolabı oyuncağı koyulsun neye ne sıgacak ne alabılırım falan olsun dıye sonradan ıstedım oyun cadısı vs almak ısyıorum ılerleyen zamanlarda ona göre alırım dedım esyaları dolabında durur iyi olur dedım şimdi butce varsa almak ıyı olur ama sonra alırım dersenız 1 2 gunluk iş o zamanda yaparsın

geçmiş olsun canım sen git yinede bi idrar ver
benim 2 3 gün önce cok zayıftı sımdı iyi olabiliyormus bı de yer saralıyor ondan olabilir
belki onlarda bizim gibi bazen uykulu oluyordur
dün bizim kız ultrasonda esnedi mesela

en temizi doktora sormak zaten. yoksa her kafadan bir ses çıkıyor.

gideceğim zaten akşama tekrar. şimdilik abanıyorum suya.

bak canm normalmis bnde de ayni durum var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…