2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de öyle. 2gün önce içerde parti vardı dün sakindi mesela

Canım bende 26+1 im aynı durum bende de var . Burdan arkadaşta söyledi . Yeri daraldığı için olabilirmis. Içimizi ferah tutalım, biraz takip edip olmadı doktora gideriz .

benim 2 3 gün önce cok zayıftı sımdı iyi olabiliyormus bı de yer saralıyor ondan olabilir
belki onlarda bizim gibi bazen uykulu oluyordur
dün bizim kız ultrasonda esnedi mesela

bak canm normalmis bnde de ayni durum var cunkuEki Görüntüle 2067674
teşekkürler kızlar. Seviyorum burayı ya benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin varlığını bilmek insani rahatlatıyor .

A garcektenmi canm kiz olsa bn koyucaktim adini erkek olsa eşim oyle anlaşmıştık erkek olunca eşim koydu ismini Muhammed Ali ama kapi süslerine sadece Ali yazdrdim
Oo maşallah ne cok ali miz varmis:) bu erkeklerde muhammed ali hastaligi var heralde. Arkadasimin esi de israrla muhammed ali olmasini istedi:)

Kızlar bebişin kilo alımları heralde farkediyor.Bir gittiğimde kontrole bir haftada nerdeyse 200 gr almıştı.Bu sefer iki hafta sonra gittim 90 gr almıştı.
Daha fazla beslemek adına yararlı besinler nedir?Bilgisi olan varmı?

Oo maşallah ne cok ali miz varmis:) bu erkeklerde muhammed ali hastaligi var heralde. Arkadasimin esi de israrla muhammed ali olmasini istedi:)
Evet canm kime sorarsam yani tanidiklara hepsinin esi Muhammed Ali istiyormuş bnm esimde daha hamile degildim bunu koyucam diyordu kaynimda bu ismi koyucakti ilk biz kaptık ismi:))))

evet sanıırm değişiyor dun bende sasırdım 2 haftada 270 gr almıs bızımkı sanırım sonradan yavaslar mı bılemıyorum boyle 2 haftada 250 gr alırsa baya kılolu olur dıye dusundum cunku
kılo aldırıcı besınler proteın kalsıyum dıye bılıyorum

Muz ve kaşar peyniri öneriyorlar ama ideal kilodaysa hiç kasma derim. Arkadaşımınki 4kiloya çıktı doğum sancıları geldi ama bebek başını bir türlü kanala sığdıramadı sezeryan oldu. 3kilo civarı olsunlar gelişim geriliği filan olmasın yeter

Evet canm birdahaki konturolunda soyler doktorun bnde haftaya gidicem 30 haftalik olmus olucaz ozmn insallah bundan sonra iki haftada bi gorucem yavrumu bnde özlüyorum artik bu son aylar gecmiyo ya
evet cnm ya banada geçmiyor :) kıpraşıyor biliyorum saglıklı oldugunu ama görmek daha bir mutluluk veriyo insana

Kızlar sordum doktora 75lik 2saatlik yapılıcakmış. 8-12 saat arası açlık olucak, su serbest dedi

Sizlerde de böyle miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…