2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Muz kasar peyniri ve badem diye biliyorum cnm. Kizim 2 500 gr dogdugu icin bunlari cok yiyordum seker cikinca muzu kestim mecbur:)

Ne kadar olmus su an cnm. Aslinda iki hafta da 250 gr alirsa az bile olabilir ayda 500 ediyo cunku surada kaldi en fazla 3 ay:)

Ne kadar olmus su an cnm. Aslinda iki hafta da 250 gr alirsa az bile olabilir ayda 500 ediyo cunku surada kaldi en fazla 3 ay:)
son her hafta 250 gr alıyorlar dıye duymustum o yuzden suan bıle 250 alıyorsa son 1 er haftada 300 400 alırsa dıye dusundum sacmaladım sanırım

880 gr 33 cm idi 28 ekim de dün 1150 gr 35,7 cm olmus
gelişi iyi dedi kafa yine önde dedi babası gibi koca kafalı kızım babası gibi eli yüzünde uyuyordu esnedi bide

Kızlar ya bisey sorcam yemekten bi saat sonra ölçtüm şeker 72 çıktı başka parmaktan ölçtüm 76 çıktı . Düşük değil mi bana düşük geliyor . Ama bilemedim.

Herkes son bir ay cok zor gecer diyo bana şimdiden cok zor geciyo son ayda ne yapicam bilmiyorum canm ama ikili rakamlara düşmüşüz yeni farkettim bunu
Ben kızımda hissetim erken yapıcagımı bundada erkem yapıcam diyorum gerçi kızımın kilosuda boyuda masallahı vardı sata Göre 36 da ultrason a göre 38 de yaptım 38 ölçülerinde dogdu :) agrılarım basladı her gün hazırlık sancısı cekiyorum sorucam doktora normalmj diye adet olucam sanki ögle agrı ve karnım kasılıo

Ay masallah prensese garce sen tecrübeli annesin ya canm hissedersin erkenmi gecmi gelir bu yalanci sanci diyorlar ya o nasil oluyo mesela bn cok yurudugum zmn sol tarafimda cok ama cok sertlik oluşuyor birde sanci giriyo omu acaba

bende oda yapacağım herkes zaten yanında yatacak ne gerek var ilerde yaparsın diyor ama eşyaları derli toplu olur ayrıca ilerde bebekle dolaşmak çok zor olacak şimdiden karnımdayken herşeyi yapayım istiyorum bence çok şey istemiyoruz

Ay masallah prensese garce sen tecrübeli annesin ya canm hissedersin erkenmi gecmi gelir bu yalanci sanci diyorlar ya o nasil oluyo mesela bn cok yurudugum zmn sol tarafimda cok ama cok sertlik oluşuyor birde sanci giriyo omu acaba
Karnın anlık taş kesiliyor ister ayakta dur istersen otur sanki patlıycak gibi hissediyorsun belinede baskı oluyor o kasılma oluyor yalancı uzun aralıklı dogum kasılması sancısı kısa oluyor kızıma 10 dk birden dakikakiya düşmüştü kordonu kısa diye sezeryana alındım 3 gün dogum sancısı cektim git gel hastaneye parmak ye nts 100 den inmeyen sancı baya zorlandım allah herkeze kolay dogum nasip etsin zor vallahi

Kızlar ya bisey sorcam yemekten bi saat sonra ölçtüm şeker 72 çıktı başka parmaktan ölçtüm 76 çıktı . Düşük değil mi bana düşük geliyor . Ama bilemedim.
Evet dusuk cikmis canim 1. Saat daha yukseknolmali sanirim ama tabi doktora sormak lazim. Ben bugun oglen cok cok az bisey yedim 2. Saat 84 cikti.

Amin canm insallah hepimiz sag salim kucagmiza alalim yani bu kadar sancidan anlar insan dimi bi anormallik oldugunu ya anlamazsam diye düşünüyordum da ama ufak agidan korkup hastaneye giden biriyim anlarim ya

kızlar bana akıl verin dün demiştim ya arkadasımın komusu temızlıge gelıyor dıye kız o ayakları bırakmıs
bende gorustum 8 de gelıp 5 bucukta gıdıyormus ama kucuk kızı varmıs onla gıdıyorum kabul olur mu dedı bende sıkıntı yok dedım
arkadasım da bende gelırım dedı
sımdı bız arkadasımla otururken kızın temızlık yapması ayıp olur yanı ben rahat edemem cunku benım arkadasımla da arkadaslar komsular
ben kuyamam bız orda kahve içerken kızın yer sılmesıne

bır de sabah gelecekler kahvaltı hazırla oglen yemek cocuk da var bilemedim ne yapsam 150 tl ye gelırım dedi
bir de çeneye düşersek iş bitmez diye düşündüm bana akıl verin sizce -ne yapayım

kızzlarr nasılsınızz??
be bugün doktora gittim. 3 hafta önce 650 gr olan kızım 1 kiloyu geçmiş. resmen şok olduk eşimle. zaten acaip ağırlaştım 3 haftada zor oluyordu. poposunu döndüğü içinde poz vermedi gıcık kızım. ama çok şükür iyi dedi doktor. artık 2 haftada 1 gidicekmişim. heyecandan sormayı unuttum şu sırt üstü yatma sorununu. ne zaman uyansam sırt üstü yatıyor oluyorum. yürürken falan birden karnım şişioyr içi boşalıyormuş gibi hissediyorum. doktor normal dedi onun için önemli olan otururken ve sık sık olması dedi. öyle bir şey olursa haber ver gel dedi.
artık alışveriş yapmaya karar verdik. elimizde ne var ne yok toplayalım ona göre eksiklerimizi tamamlayalım dedik.liste bakmaya başlıcam. burda paylaşılmışmıydı hiç bilmiyorum.

Herkese merhaba kizlar uzun zamandir takip edemiyorum...Benimde mideme vuruyor baski yapiyor kızlar bazen artık fazla yiyemiyorum yiyince patlayacak gibi oluyorum bazen benimde karnım taş kesiyor hemen arkadan da bebisim tekme atıyor..bence artık yerleri dar gelmeye başladığı için oluyor hafif kasılmalar kasik ağrıları başladı bende de...birde mesaneme ve bagirsaklarima çok vuruyor yaramaz gaz getirtiyor ve o tekmenin sarsintisini makat bölgemde hissediyorum:) hemencik idrar geliyor geceleri sabaha kadar 5 kere idrara çıkıyorum gece sağıma soluma dönmekten yatamiyorum soluma uzun süre yatınca kalça kemiklerim batıyor hoop sağa yatiyorum sonra uyanıp kendimi bende sırt üstü buluyorum çok bende bunlar var şimdilik bakalım:)uyuyup uyanma saatleride değişti...bu arada sata göre geride olduğu için dr um 9 mayıstan 19 mayısa çekti tarihi tahmini doğum tarihimiz 23 şubat yani benim doğum günüm gözüküyor:)inşallah en güzel hediyem o olacak o gün:)odamız boyandı beşigimiz geldi dolap yavaş yavaş doluyor eksiklerimiz azaldı sayılır sadece halimiz ve kapı süsü kaldı birde ismimiz hala kızıma bi isim bulamadım dr um aralıktaki kontrolde bidaha bakalım ama kıza benziyo dedi yine :) eliyle bacak arasını kapatiyomus ve yüzünü de prenses:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…