- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.001
Muz kasar peyniri ve badem diye biliyorum cnm. Kizim 2 500 gr dogdugu icin bunlari cok yiyordum seker cikinca muzu kestim mecbur:)Kızlar bebişin kilo alımları heralde farkediyor.Bir gittiğimde kontrole bir haftada nerdeyse 200 gr almıştı.Bu sefer iki hafta sonra gittim 90 gr almıştı.
Daha fazla beslemek adına yararlı besinler nedir?Bilgisi olan varmı?
evet =)Kızlar sordum doktora 75lik 2saatlik yapılıcakmış. 8-12 saat arası açlık olucak, su serbest dedi
Sizlerde de böyle miydi?
Ne kadar olmus su an cnm. Aslinda iki hafta da 250 gr alirsa az bile olabilir ayda 500 ediyo cunku surada kaldi en fazla 3 ay:)evet sanıırm değişiyor dun bende sasırdım 2 haftada 270 gr almıs bızımkı sanırım sonradan yavaslar mı bılemıyorum boyle 2 haftada 250 gr alırsa baya kılolu olur dıye dusundum cunku
kılo aldırıcı besınler proteın kalsıyum dıye bılıyorum
Evet benim de aynen böyleydiKızlar sordum doktora 75lik 2saatlik yapılıcakmış. 8-12 saat arası açlık olucak, su serbest dedi
Sizlerde de böyle miydi?
son her hafta 250 gr alıyorlar dıye duymustum o yuzden suan bıle 250 alıyorsa son 1 er haftada 300 400 alırsa dıye dusundum sacmaladım sanırımNe kadar olmus su an cnm. Aslinda iki hafta da 250 gr alirsa az bile olabilir ayda 500 ediyo cunku surada kaldi en fazla 3 ay:)
evet =)
Evet benim de aynen böyleydi
Bana suyu abartma sakın dedi. Şekeri içtikten sonra içme dediBen o zaman 10saat açlıkla gideyim orta yolu bulayım
Ben kızımda hissetim erken yapıcagımı bundada erkem yapıcam diyorum gerçi kızımın kilosuda boyuda masallahı vardı sata Göre 36 da ultrason a göre 38 de yaptım 38 ölçülerinde dogdu :) agrılarım basladı her gün hazırlık sancısı cekiyorum sorucam doktora normalmj diye adet olucam sanki ögle agrı ve karnım kasılıoHerkes son bir ay cok zor gecer diyo bana şimdiden cok zor geciyo son ayda ne yapicam bilmiyorum canm ama ikili rakamlara düşmüşüz yeni farkettim bunu
Bana suyu abartma sakın dedi. Şekeri içtikten sonra içme dedi
Ay masallah prensese garce sen tecrübeli annesin ya canm hissedersin erkenmi gecmi gelir bu yalanci sanci diyorlar ya o nasil oluyo mesela bn cok yurudugum zmn sol tarafimda cok ama cok sertlik oluşuyor birde sanci giriyo omu acabaBen kızımda hissetim erken yapıcagımı bundada erkem yapıcam diyorum gerçi kızımın kilosuda boyuda masallahı vardı sata Göre 36 da ultrason a göre 38 de yaptım 38 ölçülerinde dogdu :) agrılarım basladı her gün hazırlık sancısı cekiyorum sorucam doktora normalmj diye adet olucam sanki ögle agrı ve karnım kasılıo
bende oda yapacağım herkes zaten yanında yatacak ne gerek var ilerde yaparsın diyor ama eşyaları derli toplu olur ayrıca ilerde bebekle dolaşmak çok zor olacak şimdiden karnımdayken herşeyi yapayım istiyorum bence çok şey istemiyoruzOdaya bebek uyusun diye gerek yok evet. Ama eşyaları,gündüz yatırmak, görsellik, bebekle oda hazırlamanın zorluğu gibi nedenlerle bence şimdiden hazırlamak gerekiyor. Ben oda yapmistım ilkinde bide sepet besik aldım. Odasını 10 ay civarı ayırdım gidip gelip emziriyorum. Iyi ki oda yaptım dedim hep. Hersey derli toplu oyuncaklar orada. Bence doğmadan yapılmalı.
Karnın anlık taş kesiliyor ister ayakta dur istersen otur sanki patlıycak gibi hissediyorsun belinede baskı oluyor o kasılma oluyor yalancı uzun aralıklı dogum kasılması sancısı kısa oluyor kızıma 10 dk birden dakikakiya düşmüştü kordonu kısa diye sezeryana alındım 3 gün dogum sancısı cektim git gel hastaneye parmak ye nts 100 den inmeyen sancı baya zorlandım allah herkeze kolay dogum nasip etsin zor vallahiAy masallah prensese garce sen tecrübeli annesin ya canm hissedersin erkenmi gecmi gelir bu yalanci sanci diyorlar ya o nasil oluyo mesela bn cok yurudugum zmn sol tarafimda cok ama cok sertlik oluşuyor birde sanci giriyo omu acaba
Evet dusuk cikmis canim 1. Saat daha yukseknolmali sanirim ama tabi doktora sormak lazim. Ben bugun oglen cok cok az bisey yedim 2. Saat 84 cikti.Kızlar ya bisey sorcam yemekten bi saat sonra ölçtüm şeker 72 çıktı başka parmaktan ölçtüm 76 çıktı . Düşük değil mi bana düşük geliyor . Ama bilemedim.
Amin canm insallah hepimiz sag salim kucagmiza alalim yani bu kadar sancidan anlar insan dimi bi anormallik oldugunu ya anlamazsam diye düşünüyordum da ama ufak agidan korkup hastaneye giden biriyim anlarim yaKarnın anlık taş kesiliyor ister ayakta dur istersen otur sanki patlıycak gibi hissediyorsun belinede baskı oluyor o kasılma oluyor yalancı uzun aralıklı dogum kasılması sancısı kısa oluyor kızıma 10 dk birden dakikakiya düşmüştü kordonu kısa diye sezeryana alındım 3 gün dogum sancısı cektim git gel hastaneye parmak ye nts 100 den inmeyen sancı baya zorlandım allah herkeze kolay dogum nasip etsin zor vallahi
evet ilk yüklemeden sonra bir şey yiyip içmemek gerekiyor su dahil.Gitmeden önce mi abartmayayım canım? Şekerden sonra da içmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?