2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet dusuk cikmis canim 1. Saat daha yukseknolmali sanirim ama tabi doktora sormak lazim. Ben bugun oglen cok cok az bisey yedim 2. Saat 84 cikti.
Giyinip dışarı çıktım hastanede acilde ölçüm yapıldı 95 çıktı bu sefer . Normal dediler . Evdeki cihaz bozuk sanırım olcmicem artık ondan. Ama çok halsizlik var . Bi süt ve tatlı bisey attım ağzıma kendime geleyim diye .

Benim de cok halsizlik oluyor ama bunye 3 hafta icinde alisir dediler. Tabi bu arada 6 gundur diyetteyim ve 1 kilo vermisim. Insallah bebegin gelisimini engellemez

Benim de cok halsizlik oluyor ama bunye 3 hafta icinde alisir dediler. Tabi bu arada 6 gundur diyetteyim ve 1 kilo vermisim. Insallah bebegin gelisimini engellemez
bu konuda için rahat olsun ben hem diyetisyene hemde diyabet hemşiresi ile görüştüm kilo vermeyi.Ben daha bu haftaya kadar hiç kilo almadım ve verdiğimi söyledim.Hemşire zaten diyetle öyle olacak sen vereceksin bebek alıcak dedi.
meraklanma yani.

Kızlar ben de tansiyonumdan şüpheliyim ya ama çıkıyor mu iniyor mu bilmiyorum başımı taşıyamıyorum sanki elim ayağım dökülüyor bnm ki düşüyor herhalde

Bnm kanımda yükselmedi herhalde hala halsizim ve çarpıntılarım oluyor , yarın tahlil filan yaptırcam zaten şeker yüklemesi de yapılabilir ömrümü yedi bu anemi ya

Bnm kanımda yükselmedi herhalde hala halsizim ve çarpıntılarım oluyor , yarın tahlil filan yaptırcam zaten şeker yüklemesi de yapılabilir ömrümü yedi bu anemi ya

Bende hep kansızdım ama hamilelikte normal çıkmaya başladı tansiyon için de başın arka kısmında ağrı filan yapıyorsa yükseliyordur

Arkadaşlar bebeş kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjan aldınız ya da alacaksınız?

Bir tanıdığım dalan roxy tavdsiye etti, kullanan var mı aranızda?

Arkadaşlar bebeş kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjan aldınız ya da alacaksınız?

ben sabun tozu alacaktım hatta çok emindim alacağıma. ama herkes toz kullanma sıvı al toz kalıntı bırakıyor diyor. baby me nin sıvı deterjanını öneriyorlar sanırım onu alacağım.

ben tesadüfen aldım sabun tozu olsun diye baktım bitkiseldide roxy ile yıkadım hastane çantasına koyduklarımı ama muhteşem kokuyor ve yumuşacık tavsiye ederim.4 gün oldu yıkayalı evde kuruttum kıyafetleri ondanmı bilmem ev hala bebek kokuyor.büyülendim kokusuna

Bende hep kansızdım ama hamilelikte normal çıkmaya başladı tansiyon için de başın arka kısmında ağrı filan yapıyorsa yükseliyordur

Hamilelikten önce de vardı şimdi daha çok var canım kansızlık
Ellerim titriyor iyice ağrı yok canım

ben sabun tozu alacaktım hatta çok emindim alacağıma. ama herkes toz kullanma sıvı al toz kalıntı bırakıyor diyor. baby me nin sıvı deterjanını öneriyorlar sanırım onu alacağım.

hmm evet bir de sıvı olanlarından al diye tavsiye duymuştum..

yaa ne güzel..

şey bişey daha sormak istiyorum, ssadece bu deterjan ile mi yıkadınız yumuşatıcı kullanılmayacak dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…