2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar selam
d vitaminim biraz düşük çıkmış ondan doktor mesaj atmış d3 kullanabilirsin 9 damla diye.
aranızda kullanan varmı birde bu d3 dediği devitmidir anlamadım.

Bende bi haftadır diyetteyim ve çok kötü olduğum zamanlar illa ki gün içinde az da olsa tatlı almış oluyorum. Ama bu hafta tartıldım hiç kilo almamışım diyet yaptigimdan beri merak etmiştim. Tam cevap oldu teşekkürler :))

32 jaftasan sonra kontrol 2 haftaya düşüyor ve her seferinde nts te giriliyor

anladım ben sancı başlayınca giriliyor sanıyordum.
Normalde 32 den sonra sanirim ama brnim dr 30 dan itibaren girdiriyor. Kasimin 20 sinden sonra gel nst ye de gir dedi kontrolden once. Hissetmedigimiz bi sanci varsa onun icin erken girilme nedeni sanırım
bende 25 kasımda gideceğim acaba bana da gir der mi. nasıl giriliyor ona

hmm evet bir de sıvı olanlarından al diye tavsiye duymuştum..

yaa ne güzel..

şey bişey daha sormak istiyorum, ssadece bu deterjan ile mi yıkadınız yumuşatıcı kullanılmayacak dimi?
Yok cnm yumusatici kullanilmiyor bebek kiyafetlerine. Kendimizinkilere bile kullanmamak en iyisi aslında. Ben kizimda dalan roxy kullandim guzeldi memnundum aslinda ama arkadaslarin dedigi gibi ozellikle koyu renk kiyafetleri yikayinca farkediliyor deterjan kalintisi kaliyor. Bu sefer naturalive in sivi deterjanini ve leke cikaricisini aldim.

hmm evet bir de sıvı olanlarından al diye tavsiye duymuştum..

yaa ne güzel..

şey bişey daha sormak istiyorum, ssadece bu deterjan ile mi yıkadınız yumuşatıcı kullanılmayacak dimi?
yok yumuşatıcı ben normaldede hiç kullanmıyorum alerji yapıyor eşimdede bendede.Temizlik sirkesi kullanıyorum yumuşatıcı gözünde kendi çamaşırlarımızda ama bebeğin çamaşırlarını sadece roxy ile yıkadım.

Benim anlamadığım ebeğin kilosu tartıya yansımıyor mu:)

Yok cnm sancı başlamadan hatta ben 36 haftada nst de sancı çıkınca açılmama bakıp doğuma aldılar beni

Kiz dogum sancin basladi sen anlamadin mi :)
bebek takip uygulaması var 28.haftadan sonra nst ile takip edilmeye başlar yazıyorda ondan şaşırdım
Bende sasirdim dogurmadan gircez saniyordum :))

Şu süreçte en çok sana üzülüyorum gökçe. Hepimizden çok çektin inşallah yavrunda bunların inadına çok sağlıklı doğar.

İnşallah canım çok sağol valla annem babam da çok üzülüyor bu halime stres oluyorlar kesinlikle bir daha istemiyorlar torun ben de tabi ki istemiyorum çok yıprandım hem psikolojik hem fizyolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…