2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar selam
d vitaminim biraz düşük çıkmış ondan doktor mesaj atmış d3 kullanabilirsin 9 damla diye.
aranızda kullanan varmı birde bu d3 dediği devitmidir anlamadım.
Melis selam. Benim de eksikti ben devit-3 oral damla kullanıyorum canım. Ekmeğin üzerine 10 damla demişti doktorum.

Amin canm insallah hepimiz sag salim kucagmiza alalim yani bu kadar sancidan anlar insan dimi bi anormallik oldugunu ya anlamazsam diye düşünüyordum da ama ufak agidan korkup hastaneye giden biriyim anlarim ya
Amin cnm anlarsın zaten merak etme cok sık sancı oluyor cunku dakika hesaplıyorsun

Kiz dogum sancin basladi sen anlamadin mi :)

Bende sasirdim dogurmadan gircez saniyordum :))
3 cm açılmam bile olmuş ben hiç hissetmedim cuma günüydü doktora dedim ben gidiyim pazartesi gelirim diye doktor kızım manyakmısın sancın var doğum başlamış dedi zorla yatırdılar beni doğumhaneye

Ne guzelmis kiz o :)) insallah bizde oyle dogururuz bir cirpida :))

Ne guzelmis kiz o :)) insallah bizde oyle dogururuz bir cirpida :))

Valla ben bütün gün yaklaşık 50farklı kişiyle karşılaşıyorum, bana dua edin kolay doğum yapayım diye öğütlüyorum eyüp sultana filan gidiyoruz çünkü beraber kutsal bir yer sonuçta etsinler

Benim de suyum gelip de hastaneye gittigimde sıfır sancim vardi 3 cm acilman var dediler. Ilk 3 cm hissedilmiyo heralde:)) ama sonrasi icin 2 gun bekledim 10 saat de sanci cektim:)

Doğuramadımki en son 7 cm oldu açılma bebek atamadı kendini öne suyumuda patlattılar baktılar bebeğin kalp atışı zayıfladı sezeryana girdim

Sende ne guzel baslamistin halbuki :) olsun bebisler saglikli olsun gerisi teferruat.

Benim teyzemde doguma az kala bana elinden su icirecekmis. Diger teyzemde elinden su icinde yarim saatte dogurmus. Teyzemin kendidr 1 saatte dogurmus. Hatta elinden su icen komsusuda 1 saatte dogurmus :))

Iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız şeker yüklemem yapıldı 75 mg içtim şeker hastalığı ailede olduğu için sınırda çıktı dikkat ediceksin dedi ama şeker yüklemesinden sonra biraz hareketleri azaldı birde şeker yüklemesinden sonra evde falan tatlı yedim böyle bir salaklık yaptım acaba bebeğe fazla mı geldi günkü tatlı

Normalde seker yuklemesinden sonra yemeyin tatli diyorlar. Ama 75 likte cok sorun olmaz. 1 porsiyon baklava üstüne tatli yemis gibisin :)

O sudan bende istiyooom

Benim bebiş şeker yüklemesinden sonra taklalar atıyordu anası normalde tatlı yemez bayram etti çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…