Kizlar iyi aksamlar icimi dokmek ocin buraya yaziyorum zora cok mutsuzum. 25+3hamileyim. Hamileligim zor geciyor ozellikle bel agrisi nedeni ile. Azicik ayakta dursam bel agrisindan oluyorum. Bu yuzden de evimin isleri aksiyor temizliktir yemektir. Esim sagolsun uardimci oliyor ama onceden gprustugumuz iki aileyi pek ev oturmasina falan cagiramadik. Onlarda resmen bizi disladi. Ben neysede ealeri plan yapip esimi hic davet etmiyorlar. Yani tabiki cagirmak zorunda degiller. Ama onceden su sizmazdi aralarindan. Ben eslerime aldirmiyorum ama erkeklerin esime tavir almis gibi yapmalari beni cok uzuyor. Esim bana belli etmiyor ama oda uzuluyor. Bide kpssye hazirlanmaya calisiyorum bu yuzden fazla gorusmuyorum bide boyle tavir aldiktan sonra gercek dost degillermis diyorum ama yinede uzuluyorum dislanmislik hissi uziyor beni. Onceden ne yaparsak onlari cagirirdik simdi ben zor durumdayim diye hep beraber takiliyorlar bana teklog bile yok. Bide bebegim 819 gram bigun ogrendik sizce cok mu dusuk kilosu. Herkese mutlu hamilelikler