2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar idrat tahlili verdim dün saglık ocagına kasıntım var cünkü vajina girişinde tatlı bir kasıntı kristorisin orda baya baya kasınıyor duramıyorum mantar mı oldum acaba kasıdım kasıdım wcde bir baktım kilotta az kan var kasıdım diye mi acaba suan suyla yıkadım oturdum kasıntı durdu ama bir kaö gündür kasıntı var tahlilimi yarın alıck eşim enfeksiyon mudur mantarmıdır hiç mantar olmadım

Enfeksiyon olabilir canim hamileligin bu dineminde cok rastlanan bir durummus. Bende sabahtan beri agriyla kıvranıyorum. Aksam tahlil verdim lokosit cikti doktor antibiyotik basladi

Ay kızlar bu gece kasığıma bir sancı girdi sonra hemen geçti şimdi bebek her hareket ettikçe canımı yakıyor resmen yer değiştiriyor öyle pıt pıt tekme değil yani.bir yerden bir yere ağırlık geçiyor bu şekilde olan varmı?ben bu erken doğumdan çok korkar oldum.

Bazen aklıma geliyor doktor kolay olsun diyemi sezeryana aldı acaba
Benimde 6 cmde kalp altıslari düştü ama ugrastı basında bekledi normal doğum yaptım ben. Neye göre karar veriyorlar ki? Benim cift kordon dolanmış ondan düsüyormuş ama doğar normal meraklanma sakin ol demisti.

Kiz dogum sancin basladi sen anlamadin mi :)

Bende sasirdim dogurmadan gircez saniyordum :))
Bende 37 haftada nstde 100lerde sancım çıkınca hemde düzenli dogum başlamış dedi doktor. 35 ten sonra her hafta girecektim 2.cide doğurdum hos. Tabi nstdeki sancılardan sonra 2 gün evde bekledim persembe cıktı cumartesi doğum yaptım.

Yok cnm bana hiç uğraşmadılar sancı bile çekmedim 3cm yattım 1saat içinde 7cm oldu 2 saat içindede sezeryana aldılar

Yok cnm bana hiç uğraşmadılar sancı bile çekmedim 3cm yattım 1saat içinde 7cm oldu 2 saat içindede sezeryana aldılar
Üzmek icin yazmıyorum olmuş bitmiş kısmet ama belliki kolay olacakmiş doğum benim 20 saat sürdü toplamda.

O kadar dogum kitabi okudum hic boyle bilgiler yoktu icinde tecrube baska bisey gercekten. :)

Kizlar hamilelikte buscopan kullanan varmi aranizda. Cok agrim var benim. Acaba bir tane icsem bir sey olur mu. Parol.pek ise yaramaz sanki bi agrida..

Kizlar iyi aksamlar icimi dokmek ocin buraya yaziyorum zora cok mutsuzum. 25+3hamileyim. Hamileligim zor geciyor ozellikle bel agrisi nedeni ile. Azicik ayakta dursam bel agrisindan oluyorum. Bu yuzden de evimin isleri aksiyor temizliktir yemektir. Esim sagolsun uardimci oliyor ama onceden gprustugumuz iki aileyi pek ev oturmasina falan cagiramadik. Onlarda resmen bizi disladi. Ben neysede ealeri plan yapip esimi hic davet etmiyorlar. Yani tabiki cagirmak zorunda degiller. Ama onceden su sizmazdi aralarindan. Ben eslerime aldirmiyorum ama erkeklerin esime tavir almis gibi yapmalari beni cok uzuyor. Esim bana belli etmiyor ama oda uzuluyor. Bide kpssye hazirlanmaya calisiyorum bu yuzden fazla gorusmuyorum bide boyle tavir aldiktan sonra gercek dost degillermis diyorum ama yinede uzuluyorum dislanmislik hissi uziyor beni. Onceden ne yaparsak onlari cagirirdik simdi ben zor durumdayim diye hep beraber takiliyorlar bana teklog bile yok. Bide bebegim 819 gram bigun ogrendik sizce cok mu dusuk kilosu. Herkese mutlu hamilelikler

Canım selam biz aynı günüz seninle benimde 823 gram demekki normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…