- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.101
Üzmek icin yazmıyorum olmuş bitmiş kısmet ama belliki kolay olacakmiş doğum benim 20 saat sürdü toplamda.
Kizlar iyi aksamlar icimi dokmek ocin buraya yaziyorum zora cok mutsuzum. 25+3hamileyim. Hamileligim zor geciyor ozellikle bel agrisi nedeni ile. Azicik ayakta dursam bel agrisindan oluyorum. Bu yuzden de evimin isleri aksiyor temizliktir yemektir. Esim sagolsun uardimci oliyor ama onceden gprustugumuz iki aileyi pek ev oturmasina falan cagiramadik. Onlarda resmen bizi disladi. Ben neysede ealeri plan yapip esimi hic davet etmiyorlar. Yani tabiki cagirmak zorunda degiller. Ama onceden su sizmazdi aralarindan. Ben eslerime aldirmiyorum ama erkeklerin esime tavir almis gibi yapmalari beni cok uzuyor. Esim bana belli etmiyor ama oda uzuluyor. Bide kpssye hazirlanmaya calisiyorum bu yuzden fazla gorusmuyorum bide boyle tavir aldiktan sonra gercek dost degillermis diyorum ama yinede uzuluyorum dislanmislik hissi uziyor beni. Onceden ne yaparsak onlari cagirirdik simdi ben zor durumdayim diye hep beraber takiliyorlar bana teklog bile yok. Bide bebegim 819 gram bigun ogrendik sizce cok mu dusuk kilosu. Herkese mutlu hamilelikler
Valla icim rahatladi. Aslinda bizede doktorumuz normal dedi ama cevredeki imsanlar bizim o haftada 1 kiloyu gecmisti diyince istee istemez takildi kafamaCanım selam biz aynı günüz seninle benimde 823 gram demekki normal.
Ay kızlar bu gece kasığıma bir sancı girdi sonra hemen geçti şimdi bebek her hareket ettikçe canımı yakıyor resmen yer değiştiriyor öyle pıt pıt tekme değil yani.bir yerden bir yere ağırlık geçiyor bu şekilde olan varmı?ben bu erken doğumdan çok korkar oldum.
Insallah guzel sonuclar alirsiniz cevabiniz icin de tesekkur ederim. Normalde bu kadar takmam ama hamilelik kafasi sanirimAy ben doğurmadım hiç ama korkmuyorum ya. Sonuçta herkes yapıyor değil mi
Gerçek dost değillermiş hiç üzülmeyin
Bence kilosu da normal, 30da filan 1kilo oluyor.
Yarın sabah kontrolüm var bende 25+3 oluyorum bakalım benimki kaç
Ben devlet hastanesine kukum agriyor diye gittiğimde beni nts bağladılar Yanımda iki kadın biri 35. Hafta da biri 40 dants ye sancı başlayınca girilmiyor mu yahu önceden mi giriliyor onada
Canim benimde o hafta 880 gr idi 2 hafta sonra 1150 oldu zamanla artacak kafa hiç takma normal zaten suan kilosuValla icim rahatladi. Aslinda bizede doktorumuz normal dedi ama cevredeki imsanlar bizim o haftada 1 kiloyu gecmisti diyince istee istemez takildi kafama
Eger bilerek sezeryana aldılarsa hakkımı helal etmiyorum cnm şimdi bile normal yapmak istiyorum ama rüptür riskinden dolayı kabul etmiyorlarÜzmek icin yazmıyorum olmuş bitmiş kısmet ama belliki kolay olacakmiş doğum benim 20 saat sürdü toplamda.
Yoktur birsey olmaz merak etme :)
Benimde mini mini lokositlerim.cikti antibiyotik verdi doktor. Kendi doktorumda kullanabilirsin ssakincasi yok dedi
Neden Son yemelerin canım yüksekmi çıktı şekerinCok ondan degildir bence bugun hareketliysen yorulduysan ondandir. Cunku ben de yuklemeden sonra gayet karbonhidratli bisey ve uzerine tatli yedim. Son yemelerimmis bu arada
Ne kadar guzel anlatmissiniz. Bizde hic arkadasliklarimiza larismayiz birbirimizin evliligimize zarar vermedigi surece. Banada hanimlarina uydular gibi geliyor. Yoksa hicbi erkegn onlar bizi caya davet etmedi ne zamandr bizde kocasiyla gorusmyelim diceni sanmiyorum. Muhtemelen eslerinim doldurusuna geliyorlar.Ben devlet hastanesine kukum agriyor diye gittiğimde beni nts bağladılar Yanımda iki kadın biri 35. Hafta da biri 40 da
Kemer gibi bsy bağlıyorlar yuvarlak bsy var o kalp atışlarını alıyor bebeğin ve senin sancın geldikçe bu kalp atışı çizgileri var ha öyle kağıda o yazılar çıkıyor benden hiç ses gelmedi ama diğer bayanların vacur vucur sesler geliyordu karinlarinda görüyordum oynamayı
35 olan kadın 2 hafta daha önce gelmiş sancıyla
Sanırım belirli bi sancı çekilse de Doğuma almıyor onun bi araligi var ya da açılmayı mi bekliyorlar bilmiyorum ama sancı olmuş kadının sonra geçince göndermişler tekrar bakıyorlardı
Bana da kendi doktorum 32 den sonra her geldiğiniz de bakacağız dedi ücreti de 50 liraymış son günlerde her gün giriyormuşsun 50 50 ver ver bana fazla geldi
Bi arakadasimi da doktoru nasıl hissediyorsun batma vs var mi diye sormuş oda yok demiş hiç nts almamış sonra zaten çocuğun omzu büyüktü sezeryanla aldılar nts hiç girmedi bile doktora göre değişiyor sanırım
Canim benimde o hafta 880 gr idi 2 hafta sonra 1150 oldu zamanla artacak kafa hiç takma normal zaten suan kilosu
Ayrıca arkadaş olayına gelince bence erkekler kendi sorunlarını cozerler esin desin gelin sunu yapalım ya da çıkarken beni çağırın diye
Ama hanimlarin da ağzına bakan erkekleri de ona göre erkek arkadaşlarını dışlayanlari hiç sevmem benim eşim bana karışmaz ben de ona kari koca es arkadaşımız olsa dahi atıyorum ark hanımıyla benim sorunum oldu asla konuşma görüşme demem ya da onun oldu o bana demez
Öyle tip erkeklerse Esinin gerçek dostu değiller mis
Bence hiç takma ama sakince konuşmak istiyorsan neden böyle olduk va diye samimı olduğun bi tarafla konuşabilirsiniz
Mesela eşimin çok yakın arkadaşı vardı evliydi kız arkadasoyken de kızla tanıştım çok samimi olduk evlendiler hep samimiydik biz evlenene kadar onlar boşandı ben kızla hala görüşüyorum her hafta yazısıriz eşim bsy demez hiç karışmaz kız bize gelir gider benim arkadaşımın eski karisiyla görüşemezsin ark ısı bitti vs gibi hiçbir konuşmaya girmedi o sizin kendi arkadaşlığınız dedi
Şimdi o arkadaşı da boşanınca kendini gezmeye verdi barlar şunlar bunlar benim eşimi aramıyor neden eşim evlendi diye ben bsy derim diye
Bende diyorum ki gerçek arkadaşın olsaydi senle bara gidemiyorsa gel bi kahve içelim gel iki pes atalım derdi diyorum oda amannn diyo tabi :)
Herkes benim kızla konuşmamı beklerken ben kızla konuşmaya hala devam ediyorum en yakın ark derken eşimle arkadasi görüşmüyor
O yüzden kimse kimseye karışmamali o arkadaşlar da birbirini fitliyorsa varsın hayatınız da olmasınlar böyle dostluk olmaz zaten
Benimde öyleAy kızlar bu gece kasığıma bir sancı girdi sonra hemen geçti şimdi bebek her hareket ettikçe canımı yakıyor resmen yer değiştiriyor öyle pıt pıt tekme değil yani.bir yerden bir yere ağırlık geçiyor bu şekilde olan varmı?ben bu erken doğumdan çok korkar oldum.
Evet canim ertesi gun sonucumu aldim 200 un uzerinde cikti hemen diyete basladim.Neden Son yemelerin canım yüksekmi çıktı şekerin
ya bu sıvı olan temizleyiciler bulaşık deterjanından bozma şeyler olmuyormu. sıvı el sabunlarıda o şekilde ya. bebeğe kullanmaya korkuyorum. acaba bir fazla durulasak kalıntılar gitmezmi??ben sabun tozu alacaktım hatta çok emindim alacağıma. ama herkes toz kullanma sıvı al toz kalıntı bırakıyor diyor. baby me nin sıvı deterjanını öneriyorlar sanırım onu alacağım.
Kızlar idrat tahlili verdim dün saglık ocagına kasıntım var cünkü vajina girişinde tatlı bir kasıntı kristorisin orda baya baya kasınıyor duramıyorum mantar mı oldum acaba kasıdım kasıdım wcde bir baktım kilotta az kan var kasıdım diye mi acaba suan suyla yıkadım oturdum kasıntı durdu ama bir kaö gündür kasıntı var tahlilimi yarın alıck eşim enfeksiyon mudur mantarmıdır hiç mantar olmadım
canım benimde bebek sanırım dönüyormuş bir kaç gündür böyle ittire kaktıra bir hareketler vardı. aşağıdan yukarıdan sağdan soldan vurup duruyordu falan. bugün doktora gittim çapraz duruyordu başını aşağıya indirmeye başlamıştı yani.Ay kızlar bu gece kasığıma bir sancı girdi sonra hemen geçti şimdi bebek her hareket ettikçe canımı yakıyor resmen yer değiştiriyor öyle pıt pıt tekme değil yani.bir yerden bir yere ağırlık geçiyor bu şekilde olan varmı?ben bu erken doğumdan çok korkar oldum.
Ağrıdan kastın ne kasıklarınmı ağrıyor?Kizlar hamilelikte buscopan kullanan varmi aranizda. Cok agrim var benim. Acaba bir tane icsem bir sey olur mu. Parol.pek ise yaramaz sanki bi agrida..
Yuh onların şekeri varmıştır da ondan irileşmiştir bebekleriValla icim rahatladi. Aslinda bizede doktorumuz normal dedi ama cevredeki imsanlar bizim o haftada 1 kiloyu gecmisti diyince istee istemez takildi kafama
Sancı oldumu sizdede böyleBen dün yaşadım aynısını, açıkçası normal olduğunu düşünüyorum rahat olun siz de. Bebek büyüyor ve dönüyor, bir de zayıfsanız daha şiddetli hissetmeniz normal
Dikkat et canım çok bendede var lökösit ilaç kullanmıyorum bol bol su içiyorum
Yok idrar yolu agrisi. Tuvalete gitmek eziyet sanki idrarim 100 derecede kayniyor gibi yaniyor. Zaten damla damla cok zor geliyor..Ağrıdan kastın ne kasıklarınmı ağrıyor?
Evet canim ertesi gun sonucumu aldim 200 un uzerinde cikti hemen diyete basladim.
Sancı oldumu sizdede böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?