2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doğunca çekersin bol bol canım aylık fotolar filan şekilden şekile sokmuştum oğlumu bu sefer kız elimden çekeceği var süslü püslü fotolar
Internette goruyorum aylik tulumlar var. giydirip her ay foto cekiyosun onlardan bulaniniz var mi? Uzerinde 1 aylik 2 aylik falan yaziyor, sonrada hesini ayni cerceveye koymuslar.

Internette goruyorum aylik tulumlar var. giydirip her ay foto cekiyosun onlardan bulaniniz var mi? Uzerinde 1 aylik 2 aylik falan yaziyor, sonrada hesini ayni cerceveye koymuslar.
E bebekte var o tulumlardan. Ama ben düz renk tulum giydirip her ay yanına şal yada örtüyle rakam yazdım. Bide güzel kıyafet giydirip çektim. Bide zürafası vardı 60 cmlik onunla çektim her ay yere koyup çok güzel bir hatıra oldu her seferinde aynı carsafi serdim yere. Dogumgünündede arka fon olarak kullandım bu fotografları:)

Günaydın kızlar, güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah.

Avrenim canım okuyunca heyecan yaptım resmen, umarım şimdi iyisinizdir. Aceleci minik adamlar biraz daha dursunlar inşallah.

A aysnrmzn çok çok geçmiş olsun, neyseki bebekle ilgili kritik bir sürüm yok hatta değerlerin süper. Rahim genişlemekten zorlandığı için diye duymuştum doğruysa bazı kanamaları.

Kontrole giden ve güzel alanlar çok sevindim. Bu ara odasını tamamlamak için çok koşturuyorum. Pek zaman bulup yazamıyorum ama hep okuyorum :)

Kızlar doktorum şekerin sınırda çıkmış, beyaz ekmek pilav şekerli meyveler tüketme yazmış. Bidahaki kontrolde diyetini konuşuruz yazmış çok acil bi durumum yok galiba

29. Haftadan selamlar Günaydın kızlar çatlakları olusmaya baslayan var mı.. Benim olmadı henüz ama korkuyorum koruyucu falan da kullanmiyorum pek

29. Haftadan selamlar Günaydın kızlar çatlakları olusmaya baslayan var mı.. Benim olmadı henüz ama korkuyorum koruyucu falan da kullanmiyorum pek
benim karnımda hiç yok bacaklarımın içlerinde 1 2 çatlak gördüm dün =) göğüs ve karını yağa buluyorken bacak çatlayacağı aklıma gelmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…