2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende yapayım dedım ama madam coco da bı terlık zaten 20 30 lıra tabancam kırıldı slıkon tabanccası al cıcek al vs derken astarı yuzunu mu gecer dıyorum bı yandan ugrasabılır miyim diyorum
ya ben ankaradayım ulustan suluhandan almayi dusunuyorum terligi. Ablamlar 10 tl ye terligin kendisini almis. Ustunede sus olarak ben keceden kelebek falan yapmak istiyorum hep ayni seyler var sevmiyorum acikcasi ondan yapicam cicekten cok hoslanmiyorum :) silikon icinde soguk silikonlar varya tabanca falan almakla ugrasmayim dersen onlardan alabilirsin :) ama silikonlama isini ya balkonda acik havada yap yada sen goster esin senin yerine yapistirsin baska bir ortamda

Kapi susune bayildimm kadifeylemi kapladi bulutu. Bulutu nerden buldunuz ?? Gule gule kullanin

Ellerinize saglik kiz ne guzel yapmışsınız ben pek becerikli degilim hazir alcam ama hepsi pahli kapi susleri en uygunu 120tl valla helal olsun ya

Ellerinize saglik kiz ne guzel yapmışsınız ben pek becerikli degilim hazir alcam ama hepsi pahli kapi susleri en uygunu 120tl valla helal olsun ya

Canım kapı süsünü hazır yaptırdık zaten ama internetten yaptırma çok pahalı yapıyolar ben bunu bursada cumhuriyet caddesinde yaptırdım hemde herşeyi isteğim doğrultusunda yaptılar 65 tl ye

Dalin nin içinde zararli maddeler var diye biliyorum pek onerilmiyor cnm bı araştır istersen

hmm

Uni baby boyasız şampuan olanı kesinlikle tavsiye ederim. İçinde pareben sls boya filan hiç biri yok fiyatıda çok uygun oluyor. Doktorum bu markayı tavsiye etmişti

hmm.. uni baby nin yenidoğan ıslak mendilini araştırdım, onu aldım, kargoda hatta bugün gelecek inşallah.. 12li pk 62,90 tl ye aldım n11den. almak isteyen olursa en uygun fiyat oradaydı kargo bedava ayrıca

Teşekkür ederim cnm

ya maşallah harika olmuşlar
bu süsü yaptırdıgın yer dısardan sıpariş alıyor mu bızde verelim bu fıyata yapacaksa çok uygun yapıp kargoyla gönderirler
kadehler plastık mı o tepsiler falan nerde bulunur hıc bılmıyorum
suluhana gideyim ben en iyisi
zaten o terliği ben kullanmam acıkcası benim de tarzım değil bunlar
spor modern bsy bulamadıgım ıcın artık bunları tercıh ettim
modern bsy bulursam alırım olmadı

kızlar ya başı ağrıyan bir arkadaş vardı dün kimdi hatırlayamadım?varmı böyle benim gibi ağrıyan.
Canım sanırım havalardan ya benimde ağrıyor ama eğer sinüzit in varsa ya da saçın ıslak yatmissan , soğuk almissan bi şekilde daha çok etkileniyor sanırım. Zaten hassas dönemdeyiz , hasta olmaya musaitiz havalarda malum hasta ediyor iyice insanı.

Aslında mantıklı evde yapmak ben hamile olmadan bi ara denemiştim güzel olmamıştı şimdi güvenemiyorum kendime

tansiyonuna hiç baktınmı canım?ben o ara bir ölçtüm bugün tekrar ağrıyınca 12-9 falan çıktı biraz korktum yüksekmi çok diye.

Ama steviada şeker oranı sıfır. Kalorisi sıfır. O da doğal tatlandırıcı. Nasıl ıhlamuru kaynatıp içiyorsun onu da kaynatıp içebilirsin yada nane kekik gibi kurutup şeker yerine kullanabilirsin. Senin dediğin şeyler direk kan şekerini yükselten şeyler zaten. Sadece doğal. Vücuda başka zararı yok. Bildiğim kadarıyla stevia için kısırlık yaptığı iddia ediliyor sadece ama ozaman kullanıldığı ülkelerde nüfusun giderek azalması gerekirdi deniliyor. Aksine nüfus artışı var. Bildiğim birçok şeker hastası kullanıyor. O yüzden şekere zarar verdiğini düşünmüyorum ama bebeğe hamileliğe etkisi hakkında hiç bilgim yok. Onu bi sormak istiyorum.

tansiyonuna hiç baktınmı canım?ben o ara bir ölçtüm bugün tekrar ağrıyınca 12-9 falan çıktı biraz korktum yüksekmi çok diye.
Yok canım bakmadım hiç aklıma gelmedi. Evdeysen ben tülbent bağladım son çare o iyi geldi biraz . Bi de dediğim gibi soğuğa gerçekten dikkat et. Bisey yoktur diye düşünüyorum inşallah geçecektir aklına bisey getirme. Ağrısı devam ederse uzun süre tabi doktora danismakta fayda var.

Evet bende kendim yapıyorum. Hiç zoru yok. Ben evde mayalı hamuru poğaça yapar gibi hazırlayıp fırına atıyorum. Kendi ekmeğin. Söke un almıştım. Karışık tahıllı diye aynen dediğin gibi. Az bir miktarı diğer unlar kalanı hep beyaz un

Benim bebek ve kendimle ilgili hiç birseyim hazır değil. Daha çok var diye düşünüyordum ama bi baktım çok yok zaman hızlı geçiyor . Bebeğe iki hastane çıkışı var , citcitli badi , çoraplar var onlarda hediye geldi . Şimdi kendim almaya baskıdan inşallah. Hepsi de zamanında gelir bebeklerin hazırlıksız yakalanmayiz

valla canım bana da çok var gibi geliyor ama zaman geçiyor 12 hf kaldı, ay olarak düşününce çok var gibi hafta olarak söyleyince az kalmış gibi geliyor bana. 40 haftada doğum yaparsa 12 haftam var, 38 de doğumyaparsam 10 haftam var böyle düşününce strese giriyorum, yakın akrabalarım senin daha çantan hazır değil mi diye sorup duruyorlar, yavaş yavaş alim diyorum bende, 3 tane altlıklı tk var, 1tane yenidoğan set var, 2 tane penye battaniye, 5-6 çıtçıtlı badi, 2pk 10lu tek kullanımlık alt açma bezi, (henüz kargoda bugün gelecek) 12li pk uni baby yenidoğan ılak mendil, bebek çamaşır yıkama filesi, 6 ad yenidoğan çorap.. benimde bunlar var.. yalnız hiçbirini yıkamadım henüz deterjan olarak dalan roxy aldım bu haftasonu kıyafetleri yıkamayı planlıyorum

Gule gule kullansın bütün bebisler kiyafetleri. Evet hafta olarak düşününce az kaldı gerçekten . Bi de şu var günler çabuk geçiyor . Bi kaç hafta sonra iyice agirlasacagiz ve kar kış olacak dışarı cikamayacagiz şimdiden hazırlamakta çok yarar var . Bende başlıyorum inşallah bugün itibariyle. En azından hastane çantası ve bebeğin kıyafetleri hazır olsa çok iyi olacak. Daha sonra anne yani , dolap temizlik işleri var . Düşününce çok işimiz var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…