2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
su takımı buldum
nasıl sizce 79 lira hepsi
fiyatı nasıl piyasayı da pek bilmiyorum

Eklentiler

• 312642740_tn120_0.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 82
bende yapayım dedım ama madam coco da bı terlık zaten 20 30 lıra tabancam kırıldı slıkon tabanccası al cıcek al vs derken astarı yuzunu mu gecer dıyorum bı yandan ugrasabılır miyim diyorum

Benimde aklıma geldin dün akşam. Dişi ağrıyan arkadaş vardı ne oldu acaba dedim. Allah kolaylık versin, inşallah kendi kendine geçer. Daha da 2ay var, hala aynı şekilde mi ağrıyor?
Evet. Azalıp artıyor ama. Genelde aynı ne olaacak bilmiyorum

bı de bunu buldum bu nasıl
bu mu bu mu

Eklentiler

• 312643871_tn120_0.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 82
  • 312642740_tn120_0.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 78
Evet. Azalıp artıyor ama. Genelde aynı ne olaacak bilmiyorum
Ay cnm allah yardımcın olsun çok çektim ben en sonunda yaptırdım ama dolguyu aşagıda yapmışlar doğumdan sonra yenileriz artık 28 haftadan sonra tedavi önermiyoruz dediler.
Ama doktor tanıdığım arkadaşıda 20 lik dişi durdurmamış 36.haftada 2 diş çekmişler mecbur kalınca çekiyorlar dayanamıyorsan bir görüş

Evet gecelik olayına giricem bende. Cumartesi bi eminönü görünüyor bana. Emzirme atleti al sütyene gerek yok demişti ablam ama bilmiyorum. Bide 1tane mi alıxaz. Kirlenmiyecek mi bu, kaç tane lazım??

su takımı buldum
nasıl sizce 79 lira hepsi
fiyatı nasıl piyasayı da pek bilmiyorum

Ben bunu beğendim diğerine göre daha kibar fiyatlar bunun gibidir instagramın piyasası böyle genelde

Iyide 2 dilim cikolatadan korkup sen daha zararlilarina yoneliyorsun ki. Ha diyet cok zor is o ayri. Kendi mi bildim bileli diyetteyim nefret geldi bana anliyorumda seni o da apayri :))
Diyetli tam iygulayabiliyorsan valla helal olusum sana canm bnde diyiet diyince artuk tuylerim diken diken oluyo

hanımlar merhaba, eksiklerimi yavaş yavaş almaya çalışıyorum.. bebek şampuanları hakkında ne düşünüyorsunuz hangi markanın şampuan, pişik kremi vb ürününü aldınız?

hanımlar merhaba, eksiklerimi yavaş yavaş almaya çalışıyorum.. bebek şampuanları hakkında ne düşünüyorsunuz hangi markanın şampuan, pişik kremi vb ürününü aldınız?
Chicco aldım ben kokusu çok hoşuma gidiyor sabunu ve şampuanı kizimda da kullanmıştım

Kızlar soranlar var hastane süsü için neler yapıldığı ile ilgili
Kapı süsü hazırlığımız bitti çok şükür

Bunlarıda annem hazırladı süslerini hastane için. Ekstra kokulu taşlarımız ve çikolatalarımızda hazır

Buda lohusa tacım kızlar bu çiçekleri 3 buçuğa aldık 12liydi bi bütün halindeydi. Boş taç alıp eşim yaptı terlikte alıp terliğinide yapıcak inşallah

Umarım fikir sahibi olursunuz kızlar yardımcı olduysam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…