2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bugün yemekten 1 saat sonra kaynanamın cihazıyla ölçtüm 85 çıktı valla ya bu makina bozuk ya da bende bir sorun var ama kaynanam şeker hastası o her zaman kullanıyor makinasını. Yarın sağlık ocağında kanla bakılan çıkacak bakalım o zaman belli olur

Bir de sabahlığı var/ arkasında Çiçek işlemeli süper Mom yazıyor, üstü emzirme atletli. Pentiden aldığım model kızlar, çok rahat.

Eklentiler

• IMG_4035.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_4036.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 97
1 aydır bu cihazı kullanıyorum hiç bu rakamları görmemiştim:/
Aslinda haftamiz ilerledikce de artma olacak dedi bana doktor. Yani soyle dedi 24. Hafta olcumunde 200u gecen seker ilerleyen haftalarda 250 den dusmez cok disiplinli diyet uygulaman lazim dedi. Ama korkulacak bisey de degil dedi diyetle yuzde 90 kontroo altina aliriz dedi. Insallah hic insuline gerek kalmicak

Şekerim olmasa hiç affetmezdim canım:) her gün olmasa da arada bi ye gitsin:))

Anladım canım daha dikkatli olmam lazım o zaman

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Benim bir sorum olacak. Ben bu aralar ilişkiye girerken ilk etapta çok zorlanıyorum. Bu normal mi?
Bir de sonrasında duş alırken vajinanın kenarlarında aşırı sertlik hissediyorum. Bu ilk sorumla bağlantılı bir sorun olabilir mi?
Ya da bunlar sorun mu yoksa bu aylarda normal mı? Çok kafama takıldı bu günlerde. Lütfen bilenler yardımcı olsun.

Gribim canım ya valla pazartesiden beri hep hastayım bünyem iyice çökmüş gibi . Çok oksurme olmuyor ama ateşim var boğazım kötü. Bakalım inşallah bebekler iyidir ya kotu düşünmeyelim .
Benimki çok öksürük artık öksürmekten kasılmalarımm başladı korkuyorum vallahi ateş için ne alıyorsun

Ben de aldım bunu, hatta şu an üzerimde :) ben üstünü almadım, gri düz bişi var bende onu giydim :)
Ne çabuk giymeye başladın:) ,mantıklı :) ay ben de ençok sabahlığına bayıldım, hemen süper mom moduna girdim Hatta gecelik olarak bile giymeyi düşünüyorum bakalım,çok hain planlarım var, çekim için.

Bnde cok zorlanmayi basladim vajinada cok agri hissediyorum artik iliskiye girmicem bu aydan sonra zaten ayda iki uc kezdi ama simdi cok zorlaniyorum

Bnde cok zorlanmayi basladim vajinada cok agri hissediyorum artik iliskiye girmicem bu aydan sonra zaten ayda iki uc kezdi ama simdi cok zorlaniyorum

İlk girişte zorlanıyorum sonra sorun olmuyor ama. Doktor son haftaya kadar devam edebilirsiniz demişti daha önce... İlişkiye girmicem de diyemiyorum çünkü istek de var. Napcam bilmiyorum

Bu dönemlere kadar hala iliski yasiyor olabilmen ilginc bence canim :)) valla biz en son 5. Aya girmeden hallemistik o işi sonra da eşim vicdan azabı çekti bebege bisey olabilir diye :)) simdi valla 5 bin tl teklif etse yapamam heralde aman her yerim kırılır dökülür

İlk girişte zorlanıyorum sonra sorun olmuyor ama. Doktor son haftaya kadar devam edebilirsiniz demişti daha önce... İlişkiye girmicem de diyemiyorum çünkü istek de var. Napcam bilmiyorum
Bnde de öyle ilk basta agri oluyo sonra geciyo ama artk hic rahat edemiyorum bnm drmda sonuna kadar devam edebilirsin dedi ama gecen konturola gittigimde bebegimin kafasi tam vajimanin üstündeymiş oyuzden artk yasak koydum kendime zaten hamile kaldigimdan beri istekszdim

Doktor yasaklamadıysa yap cnm. Normal doğumu destekliyor sanırım.

Sabahlığını görmedim maalesef. Alt ve üst vardı, zaten mağazanın içi yağmalanır moddaydı :) pijamada rahatıma çok düşkün olduğum için hemencik giydim, günlük aldım zaten ben :)

Doktor yasaklamadıysa yap cnm. Normal doğumu destekliyor sanırım.
Kız yapamam ben biz karı koca olarak hamile oldugumu öğrendikten sonra ilişkiyi birakma kararı almıştık. Sadece 5. Aya girmeden bir kere yaptik sonra da eşim pisman oldu üzüldü bebege bisey olur sandi :) normal dogum olacak insallah ama yapmadik hic iyi ki yapmamisiz plasentam asagidaymis zaten kanama olabilirmis. Eşim diyor tamam 9 ay beklerim de bir de 40 gün var ızdırap gibi :)) bu kadar bekledik canim insallah biz açılışı şubattan sonra yapacaz:)))

Anladım canım. O adam bir ömür bekler seni kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…