2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

yok şekerim vajinadan geldi kan doktorun ilk sorduğu oydu zaten vajina deyince hemen gel dedi

Ben ölçüm de yaptıramıyorum, çalışıyorum gidip gelemiyorum

Valla canım bende enfeksiyon var diye bizde 2aydır asker arkadaşı gibiydik şimdi şimdi oluyor. Başta biraz zorlanma oldu ama abartılacak derecede değildi. Normal doğuma yardımcı olduğundan ben devam etmeyi düşünüyorum

benim ağzım durmuyor. sürekli ama birşey yemek istiyorum. bende hamileliğin başından beri canım bir şey yemek şsters bir tabak hazırlıyorum peynir domates biber salatalık marul artık ne varsa evde. onlardan yiyip ağzımı durduruyordum. normaldede yapardım zaten bunu. ama gündüz hele işteyken abooo ne yiyeceğimi şaşırıyorum yaa bence bu hormonal yoksa sürekli niye yemek yemek isteyelim manyakmıyız biz :))

neyyy normal doğuma yardım mı ediyormuş bunu duysaydım kocamı zorlardım :)) ay burda çoğu kişinin eşi benimki gibi heralde. bundan sonra merhaba merhaba dedik yani ay ben kıyamıyoruuum sana dedi neyse devam edelim bari. zorlan silah milah dayayım kafasına olmadı

Doktorun dediği değil haa. Benim sağdan soldan duyduğum şey sadece. Doktor yassah dediyse cısss

Ben günde 10 defa çıkıyorum. Çok su içiyorum. Daha da içerim ama soğukta wc olayı korkutuyor. 4.5 lt içiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…