2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar takvimde bnm de 70 gün diyor ama doktor o kadar beklemez bakalım yarın kontrol de ne dicek ocak annesi olucam derken aralık annesi olmayayım da inşallah kilo almıştır benim kız 1 hafta çok sıkı beslendim yarın kime yaramış görcez

Kızlarrrr kurtarın beni şu öksürükten
bebek kimbilir ne hale gelmiştir ,bana neler saydırıyordur.
bildiğiniz katıla katıla öksürüyorum artık başım böbreklerim ağrıyor o derece.
antibiyotik parol ne varsa verdiler.
öksürüğün bir zararı varmıdır bebeğe?
bir rahatlatın beni hanımlaarrrrrrrr.kocama dert yanamıyorum artık kabul etmiyor

inşallah yarın çok güzel haberlerini bekliyoruz.erkenmi gidiceksin.

Güzel haberlerini alırız inşallah yarın canım

Canım bitkisel bi öksürük şurubu var prospan adı. Kızıma kullanıyorum hemen kesiyor. Burada da bi arkadaşa vermişti sanırım Dr u. Dr una bi sor istersen

Zeytinyağına limon sık. Öksürük geldikçe bir yudum al. 5.10 dk rahatlatıyor sadece ama hiç yoktan iyidir. En azından boğazın tahriş olmaz

kızlar sımdı benım 32+0 perşembe günüme geliyor bunu uzatacak ya 37+0 a kadar
37+0 da persembeye gelıyor ben da haftasonu zaten tatılım 37+0 ım pazartesı baslasın param bosa kesılmesın ıstıyorum erken dogurrusam o ayrı zaten ben bunu nasıl yapabılırım
yanı 32+0 verdı doktor o gunden ıtıbaran 5 hafta mı sayıyorlar net olarak gun olarak mı sayılıyor

Güle güle mutlulukla giyinin. Ben de önden dügmeli normal zamanlarda, sonrasında da kullanabileceğim bir takım aldım. Açıkçası rahat edemeyeceğim dantelli incecik ve iç gösteren o takımlardan istemiyorum. Zaten çeyizlerimizde dantelliyse dantelli takımlarımiz var ama amaca uygun bulmuyorum. Benim için önemli olan rahat edebilmek ve bir gün değil sonrasında da fonksiyonel olması. Yedek olarak da gene normal bir takım bulundururum, hatta eşofman altı koyarım belim bacağım ısınsın. Eve gelenlere de ben dantelli pijamayla karşılayamam kış vakti. Mantığım bu doğrultuda.Eki Görüntüle 2072342 [/QUOTE]

Bana doktor prospan vermisti
Bitkisel bir ilac hamilelikte sakincasi yok demisti. Doktoruna bir danis canim.

ya aşırı öksürüğün varmıydı?ben bebeğe bu kadar öksürükle birşey olacak diye çok korkuyorum.
Oksurmekten ogurmeye basliyordum oyle bir oksurmekti. Doktora sordum sakincasi var mi diye bebege sikinti yaratmaz ama oksurmek amneye zarar o yuzden gerek yok kullann oksuruk surubunu dedi. 2 gunde kesildi oksurugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…