2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eki Görüntüle 2072344 [/QUOTE]
Ben de çıkarken giymek için eşofman takımı koycam canım valizime , lohusa takımları genelde ince ben de üşüyen biriyim çok o yüzden daha iyi olcak normal pijama takımı :)

Kızlar ben tetanoz aşısının ikincisini olmayı unuttum yaklaşık 13gün geçti. Şimdi olabilir miyim gitsem?

Benim 70 gün ama muhtemelen sezeryan olacak. Bide bizim hatun rahat durmuyor. 60tan fazla durmaz

Günaydın benim de 74 gün kaldı:) ama plasentam asagida oldugu icin insallah 37 haftayi görürüz. Ordan 3 hafta ciksak 50 gün falan kalmis olur. Neee 50 gün müüü
benimde e takvimde yazan bu sayı sadece biliyosunuz kanamalarim var ne kadar durur bilmem sukur 28bitti bugün inşallah zamanında gelir minimum. İçim rahat etmiyor yarin da universiteden doçent bı Dr a randevu aldım bakalım o ne diyecek insllah hayırlı haberler verir..

Bu saatten sonra doğsalar da büyük ihtimal yaşarlar Allah ın izniyle canım.. Ama insallah hepsi zamaninda doğar.. Stresle beklemek zor gercekten Allah yardim eylesin. Sen eşyalarını falan yıkayıp hazirladin mi canım

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Bunu direkt doktoruna söyle, pazartes olarak yazsın. Hiç birSıkıntı da olmaz 2 günlük. Yazmazsa da başka doktordan gider alırsın.garantiye almış olursun.

benim kendi hastane eşyalarım yaklaşık bir aydır hazır zaten çanta arabanın arkasında duruyor çünkü apar topar çıktığımız çok oldu hastanede falan yattim. Bebisinkileri de bu haftasonu yıkadım. Bebek çantası için kizimda kalan bebek çantasını kullanicam onun da fermuarli bozuktu eşime verdim bugün yaptır da akşama da onu yıkayıp eşyaları koyarım nasipse.

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah razı olsun insallah

bir sorayım canım,umarım bebeğe bir zararı olmaz öksürüğün.
Ben ilk gebelikte cok ağir öksürdum korktum bebeğe birsey olacak diye ama doktor hiç birsey olmaz dedi. Gece hiç uyumadım 1 hafta kadar yatınca dayanılmaz oluyordu. Gündüzde artık 10 15 dkda bir içli bir şekilde öksürdum. Oğlumda hasta 18 aylık şuan prospan kullandim hemen kesti öksüruğü baya kötüydü onunda ama icinde hamile ve 1 yas altı bebeklerde deneme testi yapılmamiştır yazıyor.

Iyi etmissin canim ben de 30. Haftamdayim. 32. Haftada her şeyini hazir edeceğim insallah. Ne olur ne olmaz. Yegenimin hic bir rahatsizligi yoktu 33. Haftada ağrı şikayeti ile hastaneye gitti doğum basladigi icin yatirdilar kızı hic hazırlığı yoktu. Erkenden hhazirlamanin yikamanin zarari yok karı var

evet ben antibiyotıge basladım ama en buyuk korkum atesımın cıkması ınsallah olmaz ne varsa bal pekmez c vıtamını alıyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…