2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimki ters suan.. En son gittigimizde hazir oldaydi. Eller filan yanda dimdik duruyordu :) teptikce tepiyor bagirsak idrar kesesi vs

Benimki ters suan.. En son gittigimizde hazir oldaydi. Eller filan yanda dimdik duruyordu :) teptikce tepiyor bagirsak idrar kesesi vs
Daha cok erken canim belki benimki de tekrar terse döner bi sabit durmuyorlar ki :) benimki de kafasiyla baski yapiyor çiş yapip duruyorum simdiden defalarca gece kalkip wc ye gidiyoruz son zamanlarda nolacak Allah bilir gece cisim gelince cok sinirleniyorum bu sefer kalkmicam diyorum eşim zorla kaldiriyor

Geçmiş olsun kafanı takma. Ben bu hamilelikte anladım ki bazı şeyler sırf kafamıza taktığımızdan oluyor başka doktora da görün bakalım ne diyecek. Büyük bi problem olsa şimdiye kadar hakkaten anlardın

Ay allahım gelen çişe simnirlenen masum hamile.kıyamam

Doktorumda oyle dedi. Suan erken dogum riskin hic yok cok akilli bebek ters donmus diyor. Son zamana kadar boyle kalsin mumkunse diyor o cis sikintisi bende de var. Ozellikle enfeksiyon varken çok fenaydı. Bir gece uzenmedim saydim 21 kere wc ye kalktim. Allahtan enfeksiyon kalmadi gece 1 2 kere kalkar oldum bunada sukur

Ohaaa. 21 defamı

Evet ama gunde 1 2 havuclada olmaz ki 5 6 tane yemek lazim o zaman. Onemli olan bol.miktarda havuc tuketmek.

Havucun 100 gr da 5 gr şeker varmış,6 tane tüketilse bu miktar yaklaşık 22 gr şekere denk gelir, bu yüzden şekeri yüksek olanlar kesinlikle dikkat etsin. Ben şekerim yüksek olmadığı halde şeker konusuna epey takık olduğumdan bu konu dikkatimi çekti:)

merhaba hanımlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun..

ateş ölçer aldınız mı hangi marka ver nereden aldınız, alan kullanan memnun olup olmayan tavsiye de bulunacak olan var mı? ne çok sordum yaa

Beurer ft70 aldım ben hem kulaktan hem alından ölçen olsun diyerek

Ohaaa. 21 defamı

Evet idrar yolu enfeksiyonunun ikinci gecesiydi. Gidiyorum yapiyorum geliyorum 2 dk geciyo yine geliyor filan delirecektim
Cokmus :)) demek ki ondan suyu arttiriyor. Normalde seker hastasi olanlarında suyu artiyor ya.

Yok yok bu makine de yanlış. Tokluk 105 çıktı. Hani 120 falan olsa tamam diyeceğim. Gerçi bulgur haşlama tavuk ve domates yedim sadece. Bulgurda 3.4 yemek kaşığını geçmez. Yarın gitmeliyim kan için. Bide bu makineyi test edeyim

selam koca gçbişli hanımlar, bu aralar çok takılamıyorum çok yoğunum. bebek odamız geldi, daha tam yerleştiremedim ama çok içime sindi.
başka başka da işlerim olduğundan okuyorum ama cevap yazamıyorum bazen.

doktor sonrası iyi haberler vardı, çok mutlu oldum. hep böyle sürsün inş.

tatlım evin havası çok kuruyor olabilir, peteklerin üzerine su koayrsan (kaseyle de olur) boğazını ve soluk yolunu rahatlatır.

bende hem kulaktan hem alından ölçer olandan almak istiyorum, bir iki gündür araştırıyorum. kendine kullandın mı hiç, nasıl?

Merhaba canlar ben de misafirle uğraşıyorum kv kp geldi ya yatılı olarak.. Karnım belim çok fena durumda eltime çıktılar bir kaç saatliğine akşam yemeğine inecekler bize tekrar oğlumu uyutuyorum şuan sonra yemek yapıcam ilk günden pert oldum ya

canım çiş tutmamak gerekiyormuş, hem idrar yolları enfeksiyonu yüzünden hem de oradaki kasları kasmamak için.

Allah kolaylık versin, zor iş bu durumda.

İnanmıyorum. Kız kanamam var fenayım diye bişiler uydur çık oğlanı uyutunca. Sonrada yatmak zorundaymışım doktor ayağa kalkmayacaksın dedi de. Uydur kız bişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…