2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Aman 21 kere miiiiii battaniyene sarilip klozetin üzerinde uyusaydin git gel yorulmazdin:)))
 
İnanmıyorum. Kız kanamam var fenayım diye bişiler uydur çık oğlanı uyutunca. Sonrada yatmak zorundaymışım doktor ayağa kalkmayacaksın dedi de. Uydur kız bişiler.
Ay bilmiyorum canım ya zaten ağrım vardı belli ettim biraz eğilip bükülüp, öylece çıktılar eltime oğlanı uyut sen de uzan istersen biraz dedi kv
 
Aynen canım çok şaşkınım çünkü hiç belirtim yoktu bu zamana kadar
 

Banada doktor kesin var demiyor doğum yap gel eğer varsa var gibi diyor kalpe koltuk altından şemsiye diye bir mekanızma varmış basit bişey onu takarız diyor beni yıprattılar inanırmısın canım ya
 

İnşallah bende memnun kalırım yataktan. Bizimki daha 20 aralıkta gelecek yatağını da bakıp alacağım henüz bakamadım. Mışıl mışıl uyusunlar bebeler


Başım çatlıyor kızlar bu grip beni mahvetti.alnıma çivi çakıyorlar sanki

Geçmiş olsun, benim hiç başım ağrımaz ağrıdığında da fena olur. Bol uyu dinlen
 
Aksama deniyorum hemen :)
 
Selam kizlar, simdi kontrolden geldik, hersey yolunda gorunuyor. Bebisim 1350 gr olmus. Plesentada biraz da olsa yukari cikma var dedi buyuk ihtimalle 3-4 haftaya yukari cikar dedi.Bundan sonra benim kontroller 2 haftada bir olacak.
Yalniz benim bebek de ters duruyor ve artik boyle kalir dedi bana, ama bu erken dogum riski falan olusturmuyormus. Ama bu cocuk hep boyle ters mi duracak ya rahatsiz olmaz mi bilemedim.
Bir de doktor hareket konusunun cok uzerinde durdu. 12 saat icinde ortalama 10 defa hissetmen lazim dedi. Tam benim gibi deliye soylebecek laf artik sabahtan baslarim saymaya. Mesela baktin hareket yok uzanip elinle karnini oynat falan o sana tepki verir dedi.Eger bir anormallik hissedersen hemen beni ara dedi.Bi de illaki guclu tekme olmasi gerekmiyor kucuk dokunuz gibi bile hissetmen yeterli dedi.
 
Benim 10 gun once bas gelişti pazartesi makat gelişti. Doktorum o daha 50 kere doner dedi seninki neden donmeyecekmis ki. Cok sacma geldi bana.
 
Kaçıncı haftadasın. Neden dönmez dediki. Oğlum 37yi doldurduğumda dönmüştü. Geçen hafta gittim doktora. Şuan makatta doğuma kadar döner zaten 40 a kadar yolu var dedi. Makat duruşun erken doğumla alakası yok. Sadece normal doğuramıyorsun okadar
 

Yatak demişken, az önce de yatağı geldi. Altınyatak diye bir markadan aldım ve çok güzel görünüyor. Bebek için özel üretilmiş. Fiyatı da öyle uçuk değil. Üstelik bana özel ölçü yapıp iki günde getirdiler.
 

Gözün aydın plesanta güzel gelişme. Duruşu da gence erken daha karar vermek için.

Hareket konusuna gelince yürürken filan tüm hareketlerini hissetmiyoruz ki.
 
27+2 yim bugun, ben de anlamadim boyle durur ama onemli degil dedi. Basi asagida durunca normal dogum olmuyor mu?
 
HAYIRLI KANDİLLER HAMİŞLER
Bizde kontrolden geldik.
doğumumuz 09.02.2018 görünüyor. kg 1507 olmuş.
doktor bebeğin başı büyük dedi bi ürktüm inşallah ileriki haftalarda normal olur. Var mı böyle bir duruma şahit olan?
 
Benim 10 gun once bas gelişti pazartesi makat gelişti. Doktorum o daha 50 kere doner dedi seninki neden donmeyecekmis ki. Cok sacma geldi bana.
Bana da sacma geldi ama artik tekrar sorup uzerinde durmadim.Zaten 10 saat fotograf verdirmeye ugrasti bayilcaktim. Istemiyorum fotograf genel durumu, amniyo sivisi nasil onlari soylermisiniz dedim.
 
27+2 yim bugun, ben de anlamadim boyle durur ama onemli degil dedi. Basi asagida durunca normal dogum olmuyor mu?
başı aşağıdayken normal doğum oluyor. makat duuruşsa olmuyor. benim doktorum da bu haftalarda baş aşağı duruşu riskli buluyor mesela. erken doğumu tetikliyormuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…