2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten panik olmuşsun daha da panikletmek istemem ama kizimda 34.haftada hastaneye yattım suyu azalmıştı 35+6dogdu. Dediğim gibi herkeste aynı olcak diye bişey yok sen yavaş yavaş hazırlığını yap ama çok da geç kalma

Kizlar bugun ordan oraya cok kosturdum, doktor kontrolu 2 defa alisverismerkezi falan su an belden asagim karnim bacaklarim tutulmus gibi agriyor. Yattigim yerden zor kalkiyorum.Normaldir dimi? Esim de diyor daha bikac saat once doktordaydik hamilesin tabi agricak diyor.

Stesin çok mu. Çoksa büyük ihtimalle ondandır. Ben 2 hafta önce doğuyordum sanki. Bide heralde başaşağıymışki yürürken bile çok baskı yapıyordu. Merdiven in çık hareket normal doğum için çok iyi aslında. Dayanabilirsek tabi

Kiz hakkatten dogurunca ogreneceksin bu gidisle cinsiyetini :))
beyaz sarılı şeyler aldım cnm ama az aldım simdi 2 hafta sonra tekrar gidicem kasılmalarım fazla diye magnezyum verdi agır iş yasak elektrik süpürgesi bile açma dedi 30+4 üm :) 39da alıcakmış sezeryana tabi ondan önce gelmek istemezse :)

kızlar geldim doktordan cinsiyet yine emin degilim dedi ve söylemedi bası baya aşagıya inmiş ama dogum seklim sezeryan 25 yada 27 ocakta olucak dedi 30+4 um 1.663kg olmuş çok şükür iyimiş :)
Maşallah size tarihte belli olmus artik zaman gecmek bilmez
Cinsiyet dogumda süpriz olucak galiba :)))

Dogunca sende isirarak sev bu kadar zaman merakta birakti seni :))

Kızlar arada bir ocak annelerinin paylaşımlarını okuyorum. Birinin 32.haftasında kordon bebeğin boynuna dolanmış. Gevşekmiş, bebek pozisyon değiştirmeyip gerginleştirmezse sorun olmaz demiş doktoru. Bende bunları okuyunca korktum insan herşeye endişe ediyor. Bebişler hareketli ya kordon her an dolanırmış gibi vesvese geliyor içime

Arkadaşlar bişey sorucam benim bebiş sürekli sağ tarafima doğru toplanıyor tüm karnım değil ama orası semsert oluyor sanki popo ya da sırtını oraya toplamış gibi. bir süre sonra yer değiştiriyir. Sizde de oluyor mu böyle normal mi acaba

Bende bakiyim, işbir yatağa bakayım demiştim ama buna da bakayım. Sağolasın canım bizimki de özel ölçü gibi kolaylık olur yaptırırım

Benimde 20aralıkta bebek odası gelecek daha odayı boşaltmadım. Hiç hazır değilim. Eskisi gibi düzenleyemiyorum evi, bu da beni daraltıyor bir yandan çocuumun yeleği yok battaniyesi eksik yatağı da almadık. Hastane çantam da henüz yok. Eve temizlikçi alıcam ama önden bir düzenleme şart. 35te çıkmayı düşünüyorum bende.

Valla ben günde kaç merdiven inip çıkıyorum bilmiyorum ama zorlanmıyorum. Baya hareketliyim ondan ağırlaşmadım herhalde.

Bu konuyu daha yeni okudum. Kordon dolanması olabilir engel değil normal doğuma diyor. Çoklu dolanma yada düğümlenme olması sorunmuş.

Kızlar bizim bebisler için kaç tane yelek ,hırka lazım acaba . Şubatta doğsa üç aya kadar yaz geliyor. Annem filan oremiyor benim hazır ordurecegim. 0-3 aylık mi 3-6 aylık mi yaptirsam kaç tane yaptırsam kararsızım :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…