2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yani hemen gel acil gel anlaminda degil de bir sonraki randevuyu bekleme gel bakalim anlaminda soyledi. Cunku normalde ayda bir kontrole gidicem. Yani sonucta her siniri gectigimizde bebek insulin salgiliyor. Iri bebek olur diye korkuyorum, simdilik cok onde degil ama artik kritik haftalara giriyorum.

Şimdi geldim bebeği gördük durumu ne çok iyi ne çok kötü dedi dr. Solunum makine destekli dhaa beslenme yok öle iste en az iki ay bizimle dedi Allah yardımcimiz olsun
Kanamaların çok oluyordu senin en son polip var demiştin alttan muayene mi tetikledi acaba doğumu.
Lütfen içini ferah tut iyi olacak hersey Allahın izniyle dualarımız seninle canım.

Izne ayrilacagim canim zaten kimse çocugumdan degerli değil kimsenin saçmaliklariyla uğraşamayacağim

Anladım canım. Benim kontroller 15 günde bir. Yarın gidecem bi sorayım bakalım ne diyecek

kızlar çatı ağrısı olan varmı?bugün ağrım var birde kramp girdi kasıklarıma aşırı korktum.
evet canım o bende çok önceki aylarda başladı çatı ağrım magnezyum yazdı dr um baya hafifledi birde bende damar problemi çıktı varis çorabı giyiyorum hergün külotlu sıkı çorap sen düşün ne kadar zorlandığımı artık karnımda büyüdü dahada zorlanıyorum rabbim kurtarsın hepimizi sağlıcakla.

Ya çok aptalca bir soru olacak ama çatı ağrısı tam olarak vajinanın girişine doğru ve tümünü kaplayan ağrı dimi?ayırt edemiyorum.

Ya çok aptalca bir soru olacak ama çatı ağrısı tam olarak vajinanın girişine doğru ve tümünü kaplayan ağrı dimi?ayırt edemiyorum.
onu bende merak adiyordum aslında çatı alt kısımlardaki kemiklerin ağrımasıymış ama benim kemik değil bildigin karnımın hemen altındaki eti ağrıyor

onu bende merak adiyordum aslında çatı alt kısımlardaki kemiklerin ağrımasıymış ama benim kemik değil bildigin karnımın hemen altındaki eti ağrıyor
Benim çatı o zaman 4 aydan beri ağrıyor yav
burda kukum ağrıyor kukum ağrıyor diye die herkesi bıktırmıştım o çatı ağrıs mıymış ama ben doktora söylediğimde hiç çatı ağrısı demedi benim yan kemıkler agrıyordu kukunun

bu arada kızlar 1 hafta içinde karnımın sağ tarafı bir çatladı bir çatladı boydan boya farkındayım oraya ya kafasını ya poposunu dayıyor artık cok sert ama resmen ufacık mınıcık olan catlaklar gıttı yerini koca boy boy karın boyunca catlaklar aldı surmedıgım seyde kalmadı kasıntı da cabası
catlakları dusunmuyorum da kasıntı benı öldürüyor yırtasım geliyor sıcak su falan degdı mı saatlerce kasınıyor

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım
Aman Allah im inanmıyorum... Bugün biraz gec girdim simdi gördüm kuzum cok geçmiş olsun Rabbim yavrunuzu size bağışlasın.. Gelismelerden bizleri de haberdar et merakta bırakma.. Neden erken doğum oldu dur mesajlari okuyim belki yazmissindir..

hala devam ediyormu canım benimde tam vajina girişinden üste doğru yürüdükçe ağrıyor dinlenince daha iyi.Böyle birşeymi yaşıyorsun:)

hala devam ediyormu canım benimde tam vajina girişinden üste doğru yürüdükçe ağrıyor dinlenince daha iyi.Böyle birşeymi yaşıyorsun:)
Ben ostreocare mı alınca gectı cok zaman zaman oluyor ust kemık degıl dudusların altında kı kemıkler yanlar agrıyordu yanı boylew acma germe yapmısım da ya da bısıklete cok bınmısımde oyle gıbıydı
ıdrar verdım bsy cıkmayınca ostreocare verdı doktor gectı onunla
ama cok oturunca agrıyor bazen oturmaktan

Şimdi geldim bebeği gördük durumu ne çok iyi ne çok kötü dedi dr. Solunum makine destekli dhaa beslenme yok öle iste en az iki ay bizimle dedi Allah yardımcimiz olsun
j
İnşallah bu günleri de atlatirsiniz her gün daha iyiye gider sağlıkla buyur inşallah canim

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı hem diyabete hem doktoruma. açlık 90 tokluk 129 çıktı çok şükür ama diyete devam dedi Dr çok dikkat edememistim ama yine de karbonhidrat ve tatlıdan uzak durunca 3 haftada hiç kilo almamışim inanamadım çok mutlu oldum.bebis kilo almış 1150 gr olmuş ama az mi acaba kilosu güzel dedi dr ama ne bileyim az gibi.plesanta da azcık yukarı çıkmış 3hafta sonra tekrar bakıcak...

Geçmiş olsun canım insallah cok ılerlemez inşallah erken dogumu filan tetiklemez gönlünü ferah tut

benimde yaklaşık o kadardır ağrıyor zaten basenim geniş olduğundan kilo alınca sıkıştı sanıyordum kemikler doğuma hazırlamaya başladığından esnermiş oda ağrı yaparmış öyle dedi dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…