2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya canım selam yemin ederim benimde bu sabah çok yüksek çıktı bende 1.saat 153 gördüm.Benimde hiç böyle olmamıştı çok canım sıkıldı.
Benimde 190 ama mümkün değil. Yarım kepek ekmeği peynir zeytin roka tere. Bu. Açlık 90 çıkmıştı. Yerım kepek mi 100 derece artıracak. Strestir bence

mrb kızlar dün dr kontrolumuz vardı 1600 gr olmus 40cm boyumuz suyumuz ıyı bebekle ilgili bi sıkıntı yok cok sukur ama benim böbrek problemim vardı o malesef cok ilerlemiş dr urolojiye sevketti o da aynı seyı soyledi iki hafta içinde biraz daha buyumeye devam ederse stent takılacak yine , ilk hamileliğimde de takılmıstı malesef , bu sure zarfında sadece sola dönük yatabilirsin dedi sag taraf kesinlikle yasak put gibi oldum tek yana yata yata sol tarafım tutuldu zaten doğru düzgün uyuyamıyorum iyice bittim , hafif kasılmalarım var dıyordum böbrek erken doğumu tetikler sürekli takip edicez dedi benim kontroller 10 günde bire düştü , bayadır giremiyordum son durumlar böyle , doğum yapan arkadaş olmus galiba allah yardım etsin hepimize insallaah zamanında hayırlısı ile kavusmayı nasip etsin

Canım benim inşallah toparlarsınız. Sabahtan beri aklım sende. Haber ver bize de

Geçmiş olsun canım.

cok gecmıs olsun cnm
inş tez zamanda çözülür sıkıntılar acil şifalar diliyorum

İnş sağlıkla alırsın kucağına canim

kızlar çatı ağrısı olan varmı?bugün ağrım var birde kramp girdi kasıklarıma aşırı korktum.
canım bende geçen 2 hafta boyunca baya vardı, ama 2 haftadır bacak arama yastık koyuyorum ve pabtolonumu oturarak giyiniyorum, baya baya farketti.. ağrılarım hafifledi.. bilmiyorum bunların faydasımı oldu yoksa kendisimi geçti, ama hafifledi... sol kasıkta çok az kaldı öyle diyeyim

kasık ağrınmı canım yoksa çatı ağrısı mı?

Canım başın kalabalıktır belki ama aklımız sende. Haberdar et bizi

Çok geçmiş olsun cnm kolaylıkla atlatırsın inşallah

Canım başın kalabalıktır belki ama aklımız sende. Haberdar et bizi
Şimdi geldim bebeği gördük durumu ne çok iyi ne çok kötü dedi dr. Solunum makine destekli dhaa beslenme yok öle iste en az iki ay bizimle dedi Allah yardımcimiz olsun

Igneyi de degistirip denicem artik o zaman cok sagol cnm
Bana da 2 kullanımda bir değiştir demişti iğneyi ama çok üşeniyorum degiştşrmeye. genelde günlük değiştiriyırum. Bi kaç kere yükselmeden bişey olur mu ki cnm benim de ara ara yüksek çıkıyor ama hemen gel falan demedi sen öyle diyince kafama takıldı. çok mu zararı oluyordur acaba bebişe

Şimdi geldim bebeği gördük durumu ne çok iyi ne çok kötü dedi dr. Solunum makine destekli dhaa beslenme yok öle iste en az iki ay bizimle dedi Allah yardımcimiz olsun

İnşallah zaman hızla geçer sağlıkla çıkar hastaneden

Böyle aniden neden oldu canım dr bu konuda bişey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…