2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya canım selam yemin ederim benimde bu sabah çok yüksek çıktı bende 1.saat 153 gördüm.Benimde hiç böyle olmamıştı çok canım sıkıldı.

Bazı şirketler tam gün gitmeyince keserler mesela bizim kesiliyor para
ama gebelik kontrol kagıdı getirince ücretli mazeret iznim oluyor ücretim kesilmiyor yol yemeğim kesiliyor sadece o gün işe gelmediğim için
baska zaman olsa ücretsiz izin oluyor yani günlük ücretim kesiliyor
bence senin iş iyi söylersen ayıp olabilir

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım

inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. dualarımız sizinle

canım hamilelikte kullanılabilecek doğal yağlar diye okuduğum bir kitaptan not almıştım. avokado yağı, hidistancevizi yağı, zeytinyağı, susam yağı, badem yağı, kako yağı, portakal yağı diye yazıyor. diğerlerini bilmiyorum.

Bizide habersiz birakma lutfen. Insallah hersey yoluna girer.

Benim 2. Saatim 151 cikti. Doktor 3-4 defa yuksek gorursen beklemeden gel dedi. Normalde kontrolum aralik sonu
ya o kadar saçmaki cidden anlamadım.
bir ölçtüm şimdi 174 çıktı sonra gittim ellerimi yıkadım.birdaha ölçtüm 93 çıktı.
makinamı bozuk acaba.birde üst üste ölçünce parmakta kan birikti onunda etkisi olurmu acaba?

Cihazın markası optima ise kesin yanlış ölçüyor.

Aaa cok farkli cikmis senin, benim de her olcumum farkli cikiyor ama en fazla 10 sayi falan oynuyor. Simdi azicik bir ogle yemegi yedim 1 saatin dolmasini bekliyorum.

accu check performa canım.çok üst üste ölçtüm onun etkisi olurmu acaba?
Canım en iyisi senin cihaz dediler bana bayada pahalıydı hatta.Üst üste ölçme aynı parmaktanda ölçme ilk kanı da al sonrakini cihaza koy.Bir de mutlaka temiz olsun parmağın ya kolonya dök ya da yıka.İğnesini ne sıklıkla değiştiriyorsun iğneyi de 2-3 kullanımda değiştiriyorum ben.

evet sanırım panikle üstüste çok ölçtüm iğneyide değiştirmeden parmağımdada kan vardı.belki onun ve iğnenin etkisi olmuşmudur?

Ben de igneyi gunluk degistiriyorum yani 4-5 kullanimda bir acaba onun etkisi var mi?

Sakin ol canım etkisi vardır tabi ki bidahaki yemek öncesi ve sonrası düzgün ölçersin zaten hep yüksekse ne yaparsan yap yüksek çıkacak ona göre önlem alırsın bir iki kere yüksek çıktı diye panik olma hemen.

insallah cabucak toparlar evinize gecersiniz cnm benim allah yardımcın olsun kaç haftalık doğum yaptın sakıncası yoksa benimde riskim var da sebebini merak ettim birde

Ben de igneyi gunluk degistiriyorum yani 4-5 kullanimda bir acaba onun etkisi var mi?
Valla ben bi ara cinnet seviyesinde dolaştım parmaklarımda yer yoktu iğneyi batıracak kaç eczane dolaştım etkisi olur dediler her kullanımda değiştir dediler hatta da uğraşamıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…