2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktorum dün dedikş etle birlikte yoğurt tüketmeyin çay kahveyide mümkünse et yedikten 1 saat sonra tüketin dedi. Etteki demir ihtiyacımızı engelliyomuş bunlar. Yararı olmaz bebeğe dedi. Belki benim gibi bilmeyen vardır kızlar bilgilenmenizi istedim

Evet öyleymiş canım ama insan ayran içmeden nasıl yemek yicek kola zaten içemiyoruz ban yapamadım o işi bir türlü

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım

Okuyunca kısa bir şok geçirdim. Tatlım geçmiş olsun, hepimiz dualarla bekleyelim güzel haberlerini. Hep olumlu düşün, bu haftalarda doğan bebekler birazcık kuvezde kalıp sonra geliyor annesinin kucağına.

Sayfamızın ilk bebeğine hayata hoşgeldin diyor, sağlıklı mutlu başarılı ve şanslı upuzun bir ömür diliyorum.

Aynen cok guzel tarif etmissin bisiklete uzun sure binmis gibi benimde. Ozellikle gece yatinca artiyor.

bebek için haberlere sevindim, umarım senin yaramaz böbrek de sabırlı olur daha büyümez, çok geçmiş olsun.

Şimdi geldim bebeği gördük durumu ne çok iyi ne çok kötü dedi dr. Solunum makine destekli dhaa beslenme yok öle iste en az iki ay bizimle dedi Allah yardımcimiz olsun

Rabbim yardımcınız olsun, her şey güzel olacak ve kokusuyla bu günleri unutturacak sana inşallah.

tatlım o çorapların hamile için olanları da var, karnını zorlamaz.

maşallah sen de bebiş de iyi. kafaya takma kiloyu filan. haftasıyla uyumlu olsun, periyodik olarak büyüsün, suyu iyi olsun gerisini boşver.

Ben bu aksam yine tahlil verecegim igneden 4 saat sonra. Tahlil vere vere kanim kalmadi. Sonrada tetenoz asim var ben daha ilk dozu bugun yaptiracagim. Hastaliklardan firsat olmadi 20. Haftadan beri mubarek :/

Ya o şekilde çok içiyorum ama yemekten sonra içiyorum :) çok mu engelliyor acaba napim ayran içmeyim o zaman çok seviyorum Ayranı bazen 4 bardak içiyorum inan 1 yemekte

et ve süt ürünü bir arada tüketilmemeli canım ki demir emilimi engellenmesin. o yüzden ayran etlerle cıssss...

Ben bu aksam yine tahlil verecegim igneden 4 saat sonra. Tahlil vere vere kanim kalmadi. Sonrada tetenoz asim var ben daha ilk dozu bugun yaptiracagim. Hastaliklardan firsat olmadi 20. Haftadan beri mubarek :/

ben de kan varsa hala bitmediğinin kanıtıdır. bir seferde 8 tüp almışlardı :) baştan beri de habire alıyorlar :)

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım
Rabbim sana bağislasın bizim 2016 haziran annelerinde 27 haftada doğan bir bebegimiz vardı. Cok sükür şuan kocaman oldu. Darısı basına.

allahim yar ve yardımcin olsun canim dualarım seninle allahim mis kokusunu içine cekmeyi nasip edecek insallah pozitif dusunelim pozitif olsun. İlk bebegimiz allahın izniyle sağ salim annesinin kollarına gelsin amin

Amin. Maşallah sübhanallah kuzucuga canım az kaldı canim dayan insallah tum cektigin izdirapları gul yuzunu gorunce unutacaksın allahım hepimizin yardımcısı olsun insallah

ben de kan varsa hala bitmediğinin kanıtıdır. bir seferde 8 tüp almışlardı :) baştan beri de habire alıyorlar :)
Restini gordum arttiriyorum. 15 tup almislardi 12 li trombofili paneli ve ilave birkac test icin. Son 2 3 tupte parmak uclarimi hissetmiyordum kolumu siktiklari icin ve artik mosmor olmustu parmakk uclarim. Sonra zaten kaldirmadilar hemen meyve suyu verdiler iceyim diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…