2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ben de bugün açlık tokluk verdim ama sonucu almaya korktum yarın bakacam gidip
Doktor bol bol ye öyle kan ver deri reçel bal ye hep dedi biz de eşimle kahvaltıya gittik öyle dinince ne zamandır reçel tatlı yememiştim
Sınırı kaç olmalı tokluğun

Ayrıca bebeğin kilosu bence tam olması gereken gazla çıksa bu sefer de şekerden mi acaba diyecez çok iyi çöm iyi maşallah böyle devam

onu bende merak adiyordum aslında çatı alt kısımlardaki kemiklerin ağrımasıymış ama benim kemik değil bildigin karnımın hemen altındaki eti ağrıyor
Benim aynı yer ama Ağrı değil acı sanki kıllarımı cekiyorlar söylemesi ayıptır sizde de var mı acaba

Ben de çok korkuyorum

Sagol canim 1.saat 139 muş sinir ama ben normal kahvaltı yaptım tatlı yemedim diyet listesindeki gibi yedim..inşallah senin de iyi çıkar sonuçların canım haber verirsin

Sagol canim 1.saat 139 muş sinir ama ben normal kahvaltı yaptım tatlı yemedim diyet listesindeki gibi yedim..inşallah senin de iyi çıkar sonuçların canım haber verirsin
Öyle koşa bir zamandı ki yemem için aklıma geldi ilk size sorayım diye at ben yedim de yedim
Tamam öğrenince söylerim ben de yarın

Gecmiş olsun. Korktum böyle okuyunca acayip bir kan kaybı durumu

Kan verelim deseler sonra olacakmiş

Ben bu aksam yine tahlil verecegim igneden 4 saat sonra. Tahlil vere vere kanim kalmadi. Sonrada tetenoz asim var ben daha ilk dozu bugun yaptiracagim. Hastaliklardan firsat olmadi 20. Haftadan beri mubarek :/

Bende bugün tetanozun 2.dozunu yaptırdım. Şimdi 3-4gün kolum ağrıyacak ama yapacak bişey yok

Senin tahlil de artık doktorunu ikna eder inşallah

Kızlar bugün kontrolü vardı bebk iyi dedi 1600 gr ama fazla hareket etmedi Dr bi çikolata ye gel dedi yine çok hareket etmedi normalde nasıl dedi hareketlerini hissediyorum baya dedim hareketlerini takip et bi sorun olursa gel yoksa 3 hafta sonra gel dedi geldiğimiz beri hareket ediyor bi sorun yok ama içimë dert oldu birde ben kilo aldım diye kızdı tekrar tokluk kan şekeri baktirdi sorun çıkmadı şükür bide ekledi hamur işi filan yeme doğumda komplikasyon oluyor bebeklerin şekeri düşüyor sağlıklı Soğanları bile bu yüzden kuveze alıyoruz dedi canım çok sıkıldı anlicaginiz ama ben zaten çok kolay kilo alan biriyim oğlum doğduğunda beri ve öncesi diyetisyenlerde olan biriyim ne yapsam kilo veriyor ama geride alıyor neyse çok yazdım kusura bakmayın

Canım endişelenme hareket konusunda bence. Doktorda hareket etmemiş olabilir ama eve gelince hareket etmişse ya da ediyorsa sıkıntı etme. Şeker konusunda sıkıntılı zaten bi şekilde dikkat etmemiz gerekecek az kaldı zaten. Sen de şeker cikmamissa çok şükür hamur işine filann dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah

Gecmiş olsun. Korktum böyle okuyunca acayip bir kan kaybı durumu

Kan verelim deseler sonra olacakmiş

Evet olurdu zaten sanirim kan bagisi kadar kan vermistim :)) dayadilar meyve suyunu

Bende bugün tetanozun 2.dozunu yaptırdım. Şimdi 3-4gün kolum ağrıyacak ama yapacak bişey yok

Senin tahlil de artık doktorunu ikna eder inşallah

Hayallerinide yikabilir bilmiyorum cunku beni ozel bir lab.a yonlendirmisti. Yonlendirdigi yere gitmedim. Yani eger bir danisikli dovusun kurbaniysamda o oyunu bozdum

Kızlar özellikle akşam yemeklerinden sonra ellerim deli gibi kaşınıyor. Çıldırmak üzereyim. Sizlerde de var mı?

Bencede hareket konusunda endişelenme denk gelmiş sadece uyuyordu demek keyfini bozmadı:) normalde hissediyorsun zaten önemli olan o.

Doktorun neden bu kadar fazla korkuttu anlamadim evet tehlikeli ama elinden geleni yapıyorsun zaten. Boşuna stres daha tehlikeli bence.

Kızlar özellikle akşam yemeklerinden sonra ellerim deli gibi kaşınıyor. Çıldırmak üzereyim. Sizlerde de var mı?
Canım benim kasinmiyor ama özellikle ayakların , ellerin kasinirsa karaciğere baktirmak gerekmiş diye duymustum. Sen kendini takip et devam ederse doktoruna soyle bence .

Aynen cnm bizim için en önemli olan moral onuda bazi Dr alıyor iyi ki siz varsiniz

benim 4.aydan beri ayaklarım deli gibi kaşınıyor, ellerimde de vardı sabunu degistirdim düzeldi ama ayaklarım geçmiyor bepanten filan çare olmuyor ben de kabullendim hamilelik boyunca katlanıcaz artık. siz de doğal bitkisel nemlendirici filan deneyin bence

Bayanlar elimde 4kg. %100 organik kızılcık var. Tokat'ın çam ormanlarının içinde yetişmiş hiç bir kimyasal ilaç vs. kullanılmamış tamamen doğal kendi topladığım 4kg. taze derin dondurucuda dondurulmuş kızılcık var. Kargo ücreti size ait olacak şekilde almak isterseniz kg. fiyatı 25tl. Telefon:

Son düzenleyen: Moderatör:

Satış yapmak için hamile bayanların olduğu sayfayı seçmek akıllarında olmasa bile canlarının isteyebilecegini düşünmek en kolayı değil mi
Ticaretinizi başka yerde yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…