2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ee bu ne alaka şimdi bu konuda ??reklamınızı az ötede yapın rica edicem

günaydın kızlar
dün kontrolümüz vardı
20 kasımda gitmiştik 28 haftaydım 39 hafta diye gittim dün yanı ayın 6sı
29. haftadasın dedi nasıl yanı geri mi cocuk dedım yoo dedi acaba 29 un sonu muyum anlamadım
başı 33 hafta cıktı 28 de gıttıgımde 29 haftalıtı bas
ben 33 haftayı dusuyunca telas ettım gayet normal anatomik oldugunu soylemıstım dedi ama ben kafaya taktım koca kafalı mı olacak ya sezeryan olmak zorunda kalırsam diye :/

gelişim su gayet iyi dedi boy 49 cm uzamamamıs kılo en son 1380 idi sımdı 1450 ıle 1650 arasında ortalam 1.5 kılodur dedi
bu aletlerde yanılma payı oluyor sanıırm

18 de 32. hafta ıcın randevu aldım devletten dedım bıraz bozuldu doktor ne gerek vardı ben senı yonlendırırdım dedı
bende ıs yerı tek rapor ıstıyor vs dedım
18 ı erken 29 sınden sonra alman gerekıyordu 32. hafta raporu ıcın randevu dedı ama benım bat 7 mayıs sayınca 18 aralık 32. hafta baslangıcı sayılıyor
anlamadım acaba usg de kı cocugun gelısımıne gore mı bu hafta hesaplanıyor eline cark gibi bsy aldı baktı ettı bsyler yaptı 20sınden sonra alacaksın rapaorunu sen ondan önce bı gel olmadı ben senı yıne yönlendiririm dedi
zaten her gittiğimde ayaklarıma bakıyor ilk eliyle baktı acayip şişsin ödemin var hemen idrar ver proteine bakalım dedi
acaba atamıyor musun proteini dedi eger atıyorsanda ufak caplı varıs corabı kullanacaksın çok şişsin dedi ki şişim cidden
ama ayaktan cok ellerim şiş
bizde durumlar böyle ben hala bu 32. hafta muhabbetini anlamadım
artık 2 haftada bır geleceksın dedi

Uyuduğu zamana gelmiştir kontrolün belki canım evde hareket ettiyse...Hamur işi konusunda dr biraz korkutmak istemiş bazı drlar korkalim uzak duralım diye özellikle yapıyorlar ama ciddi anlamda kilo alimini engelliyor yanliz. Biz de dün kayinvalidemle beraber gittik diyabet poliklinigine o şeker hastası ay Dr neler söyledi yazık kadın aglicakti bıktım dedi çıkınca ama Dr da ben bunları soylemezsem dikkat etmiceksin biliyorum dedi

Kızlar özellikle akşam yemeklerinden sonra ellerim deli gibi kaşınıyor. Çıldırmak üzereyim. Sizlerde de var mı?
Benim 4aylikken falan olmuştu tüm vücudumda eller dahil.karaciğer enzimlerine baktrdım canım sen de baktır gebelikte önemli kasinti

Günaydın hanımlar
32.hafta raporunu nerden aldıysak 37.haftada çalışamaz raporunu da aynı doktordan almamız gerekiyormus bilginize

tatlım o çorapların hamile için olanları da var, karnını zorlamaz.
canım zaten hamile olandan aldım üst kısmı çok geniş karın kısmında sıkma yok zaten baldırın üstünden itibaren normal çorap ama ayak kısmından baldıra kadar sıkı çorap o yüzden giyerken çok zorlanıyorum sabah

Dün benim doktorum da
üst üste sordu hareket ediyor mu günde kaç kez ediyor gece ediyor mu yemekten sonra ediyor mu vs diye bende işkillendim ama nıye bu kadar sordunuz diyemedim iyi iyi çok iyi dedi ben cvp verdikçe

canım hareketleri belli olmuyor zaten benim hep gündüz oynardı şimdi gündüz uyuyor sanki gece hiç durmuyor.Değişkenlik gösterebilir bence. kaç kilo aldın toplam ?

Dün benim doktorum da
üst üste sordu hareket ediyor mu günde kaç kez ediyor gece ediyor mu yemekten sonra ediyor mu vs diye bende işkillendim ama nıye bu kadar sordunuz diyemedim iyi iyi çok iyi dedi ben cvp verdikçe
Benimki de hareket konusuna takik. Daha odaya giriyorum ilk sorusu hareketleri nasil? Ama bazen pozisyondan ya da benim hareketliligimden dolayi hissetmiyor olabilirmisim. Eger uzun sure hissetmedigini farkedersen sirtustu yat biraz karnini oynat elinle falan durt dedi :) bi de soguk icecekler hareketlendirir dedi bana. Ben bu aralar gunduzleri cok az dokundurma gibi hissediyorum. Ama siddeti onemli degilmis.

Kiz gecen kontrolde benimkide oyleydi donmus bide poposunu oyle duruyordu. Bu gittigimde de halay cekiyordu mubarek. Takip ediyorum ya hareketlerini bazi gunler mesela 2 gun arka arkaya hareket edesi gelmiyir. Bazi gunlerde durmak bilmiyor. Endise etme yani. Olur oyle drumlar.

kız bende yazdıklarını anlamadım. boy 49 cm falan . burda çoğumuz normal doğum hayali kuruyoruz. bende dahil. ama şu varki en az %60 ımız sezeryan olur heralde. çünkü 2013 şubat anneleri 36 kişiydi. 2-3 kişi sezeryan istiyordu. kalanı normal ama 2 kişi normal yaptı gerisi sezeryan. hepsine hazırlıklı olalım. bunun için şimdiden stres yaşama. hayırlısı olsun. benim oğlumun da kafası büyüktü. bakırköy acıbadem proflara gittik. ozamanın parasıyla toplam 1000 lira saydık herşey normal dendi.

Günaydın hanımlar
32.hafta raporunu nerden aldıysak 37.haftada çalışamaz raporunu da aynı doktordan almamız gerekiyormus bilginize
nerden duydun canım. 37 de çalışamaz raporu mu alınıyor benim bildiğim alınmıyor zaten kanun 37 de çalışamaza diyor. bide doktor o hastaneden ayrılır ölür emekli olur falan çok mantıklı gelmedi aslında. ama sanırım çalıştıklarını işletmek için mi doktordan rapor oluyorki. ben hep 32 de çıktım. 37 de bilemedim şimdi

Son düzenleme:
37 de de isgoremezlik belgesi gibi bi belge alıyoruz canım kamuda öyle özeli bilmiyorum.kanuna göre zaten calisamiyoruz ama belgesini vermek gerekiyor.doktor olayında da arkadaşım yaşadı 37de başka doktora gidince o vermemiş 32de kimden çalışabilir raporu aldıysan ondan alman gerekiyor demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…