2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ay bende bişey anlamadım şuan. Bebek 49cm mi 39 mu bir de o ileriden geriden gitme muhabbeti hep oluyor. Benimde baştan beri önde. Gebelik takvimine göre martta doğması gerekiyor ama 26şubat beklenen tarih dedi dr baştan beri. Benim sat 27mayısken 22mayısa çekti. Ona göre alıcam iş raporunu da

40 yazacağıma 49 yazmısım cnm yanlıslıkla basmısım

özelden alıyorsan 2 rapor devletten alıyorsan tek rapor
ozelde devam edebılır ve 37 de ızne cıkar raporu
ama devlette ıkısı de ıcınde yazıyormus

beliz : belirgin iz
belis: aşkın ilk meyvesi, efsanevi kraliçe
eliz: iz el izi
elis: güzel kokulu, çiçek değerli taş

bir de anam babam usulu ipek ismi arasında kaldık

iki isimde sevmiyoruz eşimle sanırım sapıttık

Banada anlamı mutlu şen şakrak şanslı anlamlarına gelen kız ismi lazım. Mutlu olsun diyorum eşim kulağa hoş gelmiyor diyor. Şenay olsa ş harfi var diyoruz. Kıl tüy derken kalacak isim

Banada anlamı mutlu şen şakrak şanslı anlamlarına gelen kız ismi lazım. Mutlu olsun diyorum eşim kulağa hoş gelmiyor diyor. Şenay olsa ş harfi var diyoruz. Kıl tüy derken kalacak isim
:d:d:d:d valla bizimde kıl tüy derken beynimiz iyice karıştı
ipek cok diyorlar ki bende cok oldugunu fark ettım yok naif olur dıyerek soguduttular ısımden benı

Slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben 2 gündür enerjik uyanıyorum çok şükür fakat geceleri bizim yaramaz hiç durmuyor sürekli hareket halinde bazen sert hareketleriyle uyanıyorum
Yoksa bu kızdamı geceleri uyumayacak

Bende hala isim bulamayanlardanım anlamlı kulaga hoşgelen bir isim istiyorum
İlk kızımın adı elif

Kızlar dün yatağımızı aldık 80-160 boyu eşim de keşke 90 a 180 alsak dedi ben de ilkokula geçince yenisini alırız dedim eşimde karyola şeklinde üstünü kestiririm
O zaman ne olacaktı ki dedi boy konusunda kararsız kaldık yatağın siz kaça kaç aldınız
Evde bi dolabımız var sade country tarzı beyaz onunla ayni rengi yaptıracağız bir de sifoniyer yapacak eşim böylelikle odası tamamlanacak
Ben kapı istedim ay adam beni sinir etti bunun anlamı kalmaz kapı olursa çocuk kendi nasıl inecek bunun anlamı çocuğun kendi inmesi
Dedim kendi inecekse kendinda kapıyı acar dedim sinir etti beni bsy yapmamak icin
Yüksek degil demi kızlar

Eklentiler

• 1576A107-7117-4664-ABAE-A90858DCCA3F.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 89

O zaman kupa senindir :)
Ne kanımız varmış beeee, ilerde kansızlık yaşarsak gidip iadesini isteyelim :)

Canım doktorlar hep en kötü senaryoya göre tablo çizip korkutuyor bence. Boşuna moralini bozma, tabi ki dikkat edeceğiz ama böyle öcüüü demeye de gerek yok.

• Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvozde. Hiç birini izi tanımıyorum kimin duası geçecek belli olmaz lütfen ama lütfen dua edin bize sağlıkla sıhhatle çıkalım
CANIM OKUYUNCA BİRAN DONDUM. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. SAĞLIK SIHHAT VERSİN RABBİM.

Bizimki de böyle. Ben altına çekmece istedim. 90*190 yapılıyor. Büyük aldık belki bende yanına yatarım

Bizimki de böyle. Ben altına çekmece istedim. 90*190 yapılıyor. Büyük aldık belki bende yanına yatarım
sonra bazaya gecerım dıye 90/180 ıstemedım yanlıs mı ettım bılemedim :) 180 e yatabılırım boy 155

Sağolun ya iyiki varsuniz

Dün benim doktorum da
üst üste sordu hareket ediyor mu günde kaç kez ediyor gece ediyor mu yemekten sonra ediyor mu vs diye bende işkillendim ama nıye bu kadar sordunuz diyemedim iyi iyi çok iyi dedi ben cvp verdikçe
Allah allah ben de anlam veremedim

Zor ya bu şeker sinsi ya bi yeri maf ediyor allah yardımcımız plsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…