- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.241
evet kaynatırlarmıs önceden kauçuk olduğu için yamulmaz canım ama aldıgın makıne daha koruyucu benceKizlar ben Avent in sterilizasyon makinesini aldim. Kv dedi ki bunlar zararli biberon ve emziklerin kaynatilmasi gerekiyor dedi. Ben bu konuda cok cahilim ama simdi ona da soramadim :) Nasil yani tencerenin icine biberon ve emzikleri atip kaynaticakmiyiz? Plastikler bozulmazlar mi? Kafamda deli sorular
eski kafa :) bende aldım o makinadan. benimki weewellin 3 ü 1 aradalarından. kaynatmak latexide silikonuda bozar sterilize etmek daha iyi. aynen devam :)Kizlar ben Avent in sterilizasyon makinesini aldim. Kv dedi ki bunlar zararli biberon ve emziklerin kaynatilmasi gerekiyor dedi. Ben bu konuda cok cahilim ama simdi ona da soramadim :) Nasil yani tencerenin icine biberon ve emzikleri atip kaynaticakmiyiz? Plastikler bozulmazlar mi? Kafamda deli sorular
onu banada dediler. ama benim bebiş 28 kasımda 40 cm di. demekki 56 cm civarı doğacak. o yüzden 0-3 ve 3-6 ay aldım aldıklarımın genelini. birde diyorum ya burası eskişehir. ayazzz soğukkk ısssızzzztemmuz sonuna kadar kışlıklar kalmaz bebiş için. ancak olur 6 ay. o yüzden çokta takılmıyorum. ben hazırlıklı olayım varsın kullanılmasın. demekki başkasının nasibi der ihtiyacı olana hediye ederim.
rica ederim ayrıca. aklına başka şey takılırsa sor yine de de başka bir şey sormam söz demebende aklıma takıldıkça soruyorum.
mesela hala elektirkli burun aspiratörü ve göbek bağı bakım bantı bulamadım :/
nemesis Homely_angel yardımınıza ihtiyacım var
Bu konuda bilgilerinize ve düşüncelerinize güveniyorum bana yardımcı olur musunuz?
Bebekle ilgili tüm alışverişlerimiz tamamlandı. Bursa'da yaşıyorum belki biliyorsunuzdur ve eşim bebe sektöründe çalışıyor. Burada vişne caddesi var Bebek üzerine toptancılar. Bütün markaların satıldığı yer aslında. Eşimde bebeci olduğu için bebek kıyafetlerini en sona bırakmıştık. Şuana kadar bi çorap dahi almadık ve cumartesi günü gidip tüm ihtiyaçlarını bi günde alıcaz. Eşim ona göre liste çıkarmamı istiyor. He derseniz ki eşin zaten bebeci az çok bilir neyin alınması gerektiğini diye ama onlar sadece üretim imalat ve toptanla ilgileniyor. Yani işin satış kısmında neyin satılıp neye daha çok ihtiyaç olduğunu bilmiyor. Neler almalıyım ? Nelerden kaçar tane almam gerek? Oğlum olucak ve 3 aya kadar kullanabilceği a dan z ye almam gereken şeyleri bana yazıp yardımcı olur musunuz ?
- Söz başka bişi istemicem çok cahilim bu konuda
Yaa teşekkür ederim hepsini not ettim. İnsanlar o kadar kafamı karıştırdılar ki çıldırmak üzereydim iyi ki sormuşum. Bide mayıs ayında bebişler 3 aylık olucak e ondan sonrası yaz diye herkesten bi fikir çıkıyodu çok kafam karışmıştı. Tekrar teşekkür ediyorum canım sağol
Kizlar ben Avent in sterilizasyon makinesini aldim. Kv dedi ki bunlar zararli biberon ve emziklerin kaynatilmasi gerekiyor dedi. Ben bu konuda cok cahilim ama simdi ona da soramadim :) Nasil yani tencerenin icine biberon ve emzikleri atip kaynaticakmiyiz? Plastikler bozulmazlar mi? Kafamda deli sorular
Bizimki babası gibi tıfıl olucak herhalde
Eşim 175 ama kaynanama sorsan 2 metre2 cm geride boyu hep çok uzun bişi beklemiyorum o yüzden canım.
Göbek bağı bandının eczanelerden alındığını biliyorum bi arkadaşım doğum yaptı 1 ay önce. Doktor reçeteye yazmış eczaneden almıştı. Ama çok gerek yok diyorlar bazı hastaneler kendisi veriyormuş sanırım.
Elektrikli burun aspiratörünü hiç duymamıştım ama Otribebenin başlangıç setini kesinlikle tavsiye ederim. Piyasadaki en iyisi ve hakkını veren bi ürün. Kim kullandıysa çok memnun kaldı
canımnemesis yazmış ki benim ki de çok farklı değil. battaniye olarak da pamuklu tüy filan yapmayacak bir kaç alternatif aldım. listemi aşağıda ekleyeyim tekrar, başka aklıma bir şey gelirse yazarım yine. bir de kendini stres yapma çocuk doğduktan sonra bir yere çıkamayacak değiliz yine gider alırız bence.
Eki Görüntüle 2076288
Selam kızlar
Kontrollerim vardı bugün. Şeker tiroit iyi şükür diyete devam. 1 kg vermişim ekmeği çogalttı biraz diyetisyen.
Bebiş de gecen kontrolde tersti şimdi dönmüş rahim ağzına baskı yapıyormuş. nst de kramplar çıkmış. Haftaya tekrar görmem lazım dedi. Benim bebiş biraz iri sanırım:/ diyet yapmasan ne olurdu kimbilir dedi. Benim dr korkutmaya bayılıyo alıştım artık:)) her kontrolde bişey buluyo:)
nefesle çekme fikri bana pek sıcak gelmiyor :/
müslin canavarını unutma 3 5 örtü daha al bence
Hahah aslında seviyorum başka dr begenemiyorum. Konuşması anlatması hoşuma gidiyo. Bi de bu huyu olmasa:) onu da işte dikkatli olalım diye yapıyorlar heralde:)bu doktorları şu bir kaç kayınvalide var ya onlarla birlikte kaynar kazana atasım geliyor
al almüslin mi? güzel desen bulamadım ya, 4 tanesini aldım. bir de benim aldığım banyo havlusunun içi kendinden müslinli. çok sevdim onu. yetmez mi dersin alsam mı 3-5 müslinovski
bol şans =))) güzel haberlerle gelirsin inşallah..kızlar 18:00 de perinatolog ile randevu var, ben de yine heyecan tavan
Ay ben bi tane aldım anlatıldığı kadar cazip gelmedi bana:) neye kullanıldığını bile çözemedim:) penye battaniyeleri tercih ederim sankimüslin mi? güzel desen bulamadım ya, 4 tanesini aldım. bir de benim aldığım banyo havlusunun içi kendinden müslinli. çok sevdim onu. yetmez mi dersin alsam mı 3-5 müslinovski
momeeasy den tilkili olanı aldım ben bi o gözüme güzel geldi :)müslin mi? güzel desen bulamadım ya, 4 tanesini aldım. bir de benim aldığım banyo havlusunun içi kendinden müslinli. çok sevdim onu. yetmez mi dersin alsam mı 3-5 müslinovski
bende bi tane aldım oda havlunun içine banyo sonrası nedense banada cok ihtiyac gıbı gelmıyor bez olayınada karsıyım ya ınsanlar culu çaputu cok sevıyor nedenseAy ben bi tane aldım anlatıldığı kadar cazip gelmedi bana:) neye kullanıldığını bile çözemedim:) penye battaniyeleri tercih ederim sanki
müslin ve mermerşahı aynı şey diye biliyorum. değil mimomeeasy den tilkili olanı aldım ben bi o gözüme güzel geldi :)
bende bi tane aldım oda havlunun içine banyo sonrası nedense banada cok ihtiyac gıbı gelmıyor bez olayınada karsıyım ya ınsanlar culu çaputu cok sevıyor nedense
puset için al dediler onun için ayrı yagmurluk tarzında bsy alacağım ya da sıneklık gibi
el ağız içinse ince pamuklu sanırım mermersah denıyor o bezlerden alırım 10 ya da 20 lı yeter dıye düşündüm
baska neelerde kullanıyorlar bılemıyorum bende o yüzden çok almadım
battanıye gibi örtersin dediler ben zaten penye battaniye normal bataniye de aldım yazlık battaniyelerde var onda da gereksiz geldi :)
Yaz bebekleri için belki daha kullanışlıdır battaniye olarak. Aman bakarım kullanışlı olursa bi daha alırım. Benim niyetim 40 ımız çıkar çıkmaz gezmelere başlamak. Rabbim saglık versin de çıkar alırız eksikleri inşallah:) kızım kasım doğumlu bahara kadar hastane harici çıkmamıştım çok aşırı bunalmıştım. Bunda o hatayı yapmiyim diyorum ama durum ne gösterr bilemiyorummomeeasy den tilkili olanı aldım ben bi o gözüme güzel geldi :)
bende bi tane aldım oda havlunun içine banyo sonrası nedense banada cok ihtiyac gıbı gelmıyor bez olayınada karsıyım ya ınsanlar culu çaputu cok sevıyor nedense
puset için al dediler onun için ayrı yagmurluk tarzında bsy alacağım ya da sıneklık gibi
el ağız içinse ince pamuklu sanırım mermersah denıyor o bezlerden alırım 10 ya da 20 lı yeter dıye düşündüm
baska neelerde kullanıyorlar bılemıyorum bende o yüzden çok almadım
battanıye gibi örtersin dediler ben zaten penye battaniye normal bataniye de aldım yazlık battaniyelerde var onda da gereksiz geldi :)
Canım duruşundan kaynaklanıyor olabilir hemen telaşlanma. Ben de ters dururken daha az hissediyorfum. Bi dr a git bakalım ne diyecekArkadaşlar bebek hareketleriyle başım dertte. Benim gibi az diye kafasına takan başka kimse var mı?kontrolüm cumartesiydi yarına aldım. Sırf içim biraz daha erken rahat etsin diye. Mesela bugün hissettim mi evet hissettim ama toplamda 10u bulmamistir. Ve hep hafif hareketler. Ay bilmiyorum bende mi tuhaflik var yoksa bebekten bebeğe değişir mi normal mi acaba? Benzer hislerde arkadaş varsa bana yazabilir mi dertleşmeye ihtiyacım var
bende cıkarım 40 gun bıle duramam sanırım yazın daha ıyı olur gıbı plajda falan daha kullanıslı olur bencedeYaz bebekleri için belki daha kullanışlıdır battaniye olarak. Aman bakarım kullanışlı olursa bi daha alırım. Benim niyetim 40 ımız çıkar çıkmaz gezmelere başlamak. Rabbim saglık versin de çıkar alırız eksikleri inşallah:) kızım kasım doğumlu bahara kadar hastane harici çıkmamıştım çok aşırı bunalmıştım. Bunda o hatayı yapmiyim diyorum ama durum ne gösterr bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?