2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
evet kaynatırlarmıs önceden kauçuk olduğu için yamulmaz canım ama aldıgın makıne daha koruyucu bence

eski kafa :) bende aldım o makinadan. benimki weewellin 3 ü 1 aradalarından. kaynatmak latexide silikonuda bozar sterilize etmek daha iyi. aynen devam :)

Bizimki babası gibi tıfıl olucak herhalde
Eşim 175 ama kaynanama sorsan 2 metre 2 cm geride boyu hep çok uzun bişi beklemiyorum o yüzden canım.
Göbek bağı bandının eczanelerden alındığını biliyorum bi arkadaşım doğum yaptı 1 ay önce. Doktor reçeteye yazmış eczaneden almıştı. Ama çok gerek yok diyorlar bazı hastaneler kendisi veriyormuş sanırım.
Elektrikli burun aspiratörünü hiç duymamıştım ama Otribebenin başlangıç setini kesinlikle tavsiye ederim. Piyasadaki en iyisi ve hakkını veren bi ürün. Kim kullandıysa çok memnun kaldı

canım nemesis yazmış ki benim ki de çok farklı değil. battaniye olarak da pamuklu tüy filan yapmayacak bir kaç alternatif aldım. listemi aşağıda ekleyeyim tekrar, başka aklıma bir şey gelirse yazarım yine. bir de kendini stres yapma çocuk doğduktan sonra bir yere çıkamayacak değiliz yine gider alırız bence.

Selam kızlar
Kontrollerim vardı bugün. Şeker tiroit iyi şükür diyete devam. 1 kg vermişim ekmeği çogalttı biraz diyetisyen.

Bebiş de gecen kontrolde tersti şimdi dönmüş rahim ağzına baskı yapıyormuş. nst de kramplar çıkmış. Haftaya tekrar görmem lazım dedi. Benim bebiş biraz iri sanırım:/ diyet yapmasan ne olurdu kimbilir dedi. Benim dr korkutmaya bayılıyo alıştım artık:)) her kontrolde bişey buluyo:)

Şu kv ler ne çok biliyor yahu. Yorum yapmasada aa çok güzelmiş kızım bunlar işine çok yarıcak dese şaşardım

nefesle çekme fikri bana pek sıcak gelmiyor :/

müslin canavarını unutma 3 5 örtü daha al bence

bu doktorları şu bir kaç kayınvalide var ya onlarla birlikte kaynar kazana atasım geliyor

nefesle çekme fikri bana pek sıcak gelmiyor :/

müslin canavarını unutma 3 5 örtü daha al bence

müslin mi? güzel desen bulamadım ya, 4 tanesini aldım. bir de benim aldığım banyo havlusunun içi kendinden müslinli. çok sevdim onu. yetmez mi dersin alsam mı 3-5 müslinovski

müslin mi? güzel desen bulamadım ya, 4 tanesini aldım. bir de benim aldığım banyo havlusunun içi kendinden müslinli. çok sevdim onu. yetmez mi dersin alsam mı 3-5 müslinovski
al al bir sürü al. banada öyle diyorlar. doğumdan sonra o müslinler kullanılmazsa müslin al diyenleri müslinlerle boğmayı düşünüyorum

Ay ben bi tane aldım anlatıldığı kadar cazip gelmedi bana:) neye kullanıldığını bile çözemedim:) penye battaniyeleri tercih ederim sanki

momeeasy den tilkili olanı aldım ben bi o gözüme güzel geldi :)

Ay ben bi tane aldım anlatıldığı kadar cazip gelmedi bana:) neye kullanıldığını bile çözemedim:) penye battaniyeleri tercih ederim sanki
bende bi tane aldım oda havlunun içine banyo sonrası nedense banada cok ihtiyac gıbı gelmıyor bez olayınada karsıyım ya ınsanlar culu çaputu cok sevıyor nedense
puset için al dediler onun için ayrı yagmurluk tarzında bsy alacağım ya da sıneklık gibi
el ağız içinse ince pamuklu sanırım mermersah denıyor o bezlerden alırım 10 ya da 20 lı yeter dıye düşündüm
baska neelerde kullanıyorlar bılemıyorum bende o yüzden çok almadım
battanıye gibi örtersin dediler ben zaten penye battaniye normal bataniye de aldım yazlık battaniyelerde var onda da gereksiz geldi :)

müslin ve mermerşahı aynı şey diye biliyorum. değil mi

Arkadaşlar bebek hareketleriyle başım dertte. Benim gibi az diye kafasına takan başka kimse var mı? kontrolüm cumartesiydi yarına aldım. Sırf içim biraz daha erken rahat etsin diye. Mesela bugün hissettim mi evet hissettim ama toplamda 10u bulmamistir. Ve hep hafif hareketler. Ay bilmiyorum bende mi tuhaflik var yoksa bebekten bebeğe değişir mi normal mi acaba? Benzer hislerde arkadaş varsa bana yazabilir mi dertleşmeye ihtiyacım var

Yaz bebekleri için belki daha kullanışlıdır battaniye olarak. Aman bakarım kullanışlı olursa bi daha alırım. Benim niyetim 40 ımız çıkar çıkmaz gezmelere başlamak. Rabbim saglık versin de çıkar alırız eksikleri inşallah:) kızım kasım doğumlu bahara kadar hastane harici çıkmamıştım çok aşırı bunalmıştım. Bunda o hatayı yapmiyim diyorum ama durum ne gösterr bilemiyorum

Canım duruşundan kaynaklanıyor olabilir hemen telaşlanma. Ben de ters dururken daha az hissediyorfum. Bi dr a git bakalım ne diyecek

bende cıkarım 40 gun bıle duramam sanırım yazın daha ıyı olur gıbı plajda falan daha kullanıslı olur bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…