2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk doğduklarında bebişler kusmaydı kakaydı derken bayağı kıyafet kırletiyorlar mağlum bizde lohusa modunda olunca sürekli çamaşırla ilgilenemiyoruz günde yıkayıp kurutsak bile bence kıyafet gerekli

Senin seker yuklemesi olmadi mi? Bu sekilde mi olctu?

Benim yükleme sınırın altında ama yakın çıkmıştı telaş yaptım boldu son durum ne diye doktor açlık tokluk bakalım dedi

Ben abartı yedim çikolata reçel bal yumurtalı ekmekler su bile içmedim
Ballım haftaya kendi doktorumda bebeğin suyu ne durumda çıkacak

1.saat tokluk ölçtüm biraz önce 70 çıktı . Düşük değil mi sizce . Biseyler daha yemem gerek diye düşünüyorum

Ay o nasıl sonuç maşallah senin açlık ne çıktı ki benim açlık bile senden çok 73

Merhaba sevgili güzel anneler inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bende nasipse haziran annesi olucam inşallah yanlız günler geçmiyor öyle bi sıkıntı varya ayy böyle ay yıll gibi geliyor nasıl geçti ilk ayınız tavsoyeniz var mı bacınıza her konuda

Valla ben her gün yıkayıp kurutabileceğimi düşünmüyorum o yüzden fazla almış olabilirim. Bir de ilk bebek görgüsüzlüğüm de olabilir bişey beğenince eşim de al aklında kalmasın diyor hep. Bende kalsın istemiyorum.

Benim son gittiğimde sağ kasık bölgemdeydi kafası ya yukarı dönecek ya aşağı. 19 aralıkta gidicem tekrar hem sorarım hem bakalım benimki dönmüş mü

Neden olmasın ki, makineye atmak ordan kurutma makinesine atmak mı vakit alıyor? Yani gerçekten bilmediğimden soruyorum cidden
Şoyle ki ilk günler en uzun uyku süreleri 2 saat.ve sen o iki saatte napcagini şaşırıyorsun uyumak mi ev toplamak mi eve gelen giden mi çamaşır mi bulasik mi banyo yapmak mi...ve evdeki yardım eden insanları da bi süre sonra istemiyosun yanlız kalmak istiyorsun kendi annen dahi olsa.işler de sana kaliyor yani benim öyleydi günlerim belki daha iyi olan yetişebilen vardır emonim ben zorlanmistim..

Gozun aydin canim bebis iyiymis.Benim de rahim ağzım 3 hafta önce 4.4tu dün 3.5 dedi Dr demek ki kisaliyor mu acaba gitgide..

Bu alintiladigin mesajı ben yazmadım canım neden öyle oldu ki☺benim açlık 90 cikti
Rabbim kucağına almayi nasip etsin saglikla

Ya sling konusunda ben cok korktum ya baglayamam ben bebegimi onaa ama ilk aylarda cok rahat oluyor falan diyorlar. Facebookta bir grup var ona bakiyorum da kafam karisti. Varmi sizin onereceginiz. Kanguruyu boba 4g almayi dusunuyirum.
Bende gruba üyeyim. Sling aslında öyle güzel sarıp sarmalıyor ki kesinlikle sorun yaşamazsınız. Ama tercih meselesi. Ilk 4 ay sling sonrada boba4g kullandım. Çok memnundum. Bence hayatımı kolaylaştırdı.

Bekleyerek bacim bekleyerek geçiyor zaman :) hamilelik insana sabirli olmayi ogretiyor cunku surekli bekliyorsun.
Ilk haftalar 12. Haftada 2li tarama bekliyorsun. Ikili bitiuor 3lu tarama çıkıyor. 3 lu bitiyor 4 lu cikiyor o bitiyor ayrintili usg bekliyorsun. O bitiyor seker yuklemesi bekliyor o da bitince zaten artik dogum bekliyorsun :))
O yuzden emin ol o beklemelerin stressi sabirsizligiyla zaman nasil gecti anlamiyorsun. :))

Benim burda başla başım dönüyor ahhahahaa bi hata ettiğim belliydi karıştım birbirine

Kulakları bilmiyorum ama kafa şeklinin yatırmayla kesinlikle çok ilgisi var canm ona göre şekilleniyor almanya da kuzenim yaşıyor oidoktır söyle yatır böyle yatır filan diyor muş kafa şekli için e Türkiye de de kadınlar eskiler filan hep söyler sen demekki hep aynı şekilde yatırmamışsın şekli düzgün olmuş

Ben yatırmadım yastıkta kullanmadım. Nasıl denk gelirse öyle yattı. Ama doktor bana genetik sen ne yapsanda o şeklini bulur dedi. Gerçektende buldu şeklini. Ilk doğumda upuzundu sadece oda bir hafta içinde düzeldi normal doğuma bagli olabiliyormuş.

Başka marka kanguru alan var mı kızlar ihtiyacım olursa mi alayım dedim bir de ev tipi anakucagi tavsiyesi verirseniz sevinirim☺

peki canjm benim hiç iştahım yok bunun için ne yapabilirim artık baya gucten düştügümü hissediyorum zayıfladmda

Amin canm CÜMLEMİZ inşallah

Maşallah canım gözün aydın gelişimi iyi olsunda bende çok merak ediyorum şu an döndü mü diye baya taktım kafaya pazartesi gideceğiz doktora inşallah dönmüştür ama şu hıçkırık dediğimiz sürekli pıt pıt lar var ya onları baya altta hissediyorum yani kafası aşağıda gibi ama tam emin olamıyorum bende gidince soracağım ama internetten araştırdım 32. Haftaya kadar dönmeliymiş 37 38 de dönen de varmış ama 32 galiba normal i

Aa ne güzel dönmüş canım valla ben internetten bakıyorum 32 den sonra zor yazıyor nor al olan 32 de dönmesiymiş hıçkırık lar ı bende su an çok altta hissediyorum şu an dönmüştür inşallah

peki canjm benim hiç iştahım yok bunun için ne yapabilirim artık baya gucten düştügümü hissediyorum zayıfladmda
Kasma hic 13. Haftadan sonra azalan o istah katlanarak geliyor. Amelin deliniyor. 13 le 24 arasini yedin yedin. Zaten sonra seker yuklemesinde illali doktor dikkat diyor yine azar azar yemege basliyorsun :)) haa istahin hic açılmazsa da uzulme en azindan sekere bagli sorun yasamayacaksin demektir buyuk olasilikla. Sen bolca protein al. Kalsiyum al kafi. Yani gunde 1 yumurta 1 bardak sut 3 4 ceviz yemeye calis. Gerisi cok onemli degil. Folis asit kullaniyorsundur zaten. O yuzden onu soylemiyorum..

Folik asit kullanmıyorum valla canım sut iciyorumda ceviz ve yumurtadan tiksijiyorun süte devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…