2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Anaaa inşallah önemli bişi değildir, haber et bize de :)

Benim 27. Hafta kontrolumde basi asagida artik telrar donmez dedi bana ama burdaki arkadaslarin coguna donmeye devam eder demisler. Her doktor farkli yorum yapiyor.
27. Hafta rahim agzim2.9 du gayet iyi ilerliyor dedi hicbisey vermedi bana. Anlamadim hicbirinin dedigi birbirini tutmuyor

Bence karinda ki ölçülere göre döner ya da donmez diyorlar annenin catisina vs gibi diyebilir yanı ben öyle yorumladim

28. Haftada gittiğimde bebek baş aşağıydı. Bugün ki kontrolüm de tekrar dönmüş. Doktor 37. haftaya kadar daha çok döner dedi

Folik niye kullanmiyorsun canim? Onu doktorun soylemesine gerek yok sen baslasaydin.
Verdi aslında canım sonra karıştirdi kafamı ben sana vermismiydim falan dedi evet diyince sne zaman dedi ne zamsna kadar içebilirım beni biraz tedirgin etti acikcasi bide hangi marka alsam iyi olir

Kızlar akşam dinlenmek için oturduğumda ayaklarım belden asagı uyuşmalar oluyor sizdede varmı

Bende gruba üyeyim. Sling aslında öyle güzel sarıp sarmalıyor ki kesinlikle sorun yaşamazsınız. Ama tercih meselesi. Ilk 4 ay sling sonrada boba4g kullandım. Çok memnundum. Bence hayatımı kolaylaştırdı.
slingde de çeşitli kumaşlar varmış. esnek falan. öyle şeylere girmeme gerek varmı yoksa normal bişey alıcam. kanguruda alıcam çünkü. deneme amaçlıda olucak benimki ne kadar becerebilirim bilmiyorum. :)

:d:d:d:d valla bizimde kıl tüy derken beynimiz iyice karıştı
ipek cok diyorlar ki bende cok oldugunu fark ettım yok naif olur dıyerek soguduttular ısımden benı
benim eşimde türkçe karakter olmasın takıntısı var. ezgi koymaya karar verdik. yanına iknci isim yakıştırmaya çalışıyorum. annesi gibi iki isimli olsun derdindeyim de :))

Reactions: eeg
benim eşimde türkçe karakter olmasın takıntısı var. ezgi koymaya karar verdik. yanına iknci isim yakıştırmaya çalışıyorum. annesi gibi iki isimli olsun derdindeyim de :))
Adaşım olacak desene, güzel isim, severim Ömrü güzel olsun miniğinin ve hepimizin miniklerinin

slingde de çeşitli kumaşlar varmış. esnek falan. öyle şeylere girmeme gerek varmı yoksa normal bişey alıcam. kanguruda alıcam çünkü. deneme amaçlıda olucak benimki ne kadar becerebilirim bilmiyorum. :)
Hangi marka kanguru alicaksin canim

Günaydın kızlar. Biz o kadar hareketliyiz ki kaburgamızı parçalayıp çıkacak beyefendi sanki :) salı günü 29+3'tük doktora gittik. 1 hafta önden gidiyoruz görünğyordu, boyu 40 cm, kilosu 1571 idi. Ortalamanın çok az üstünde kilosu dedi. Beni de bi görseniz, iri çocuk çıkmaz sanmıyorum benden haftasına göre önde olması erken doğacağı anlamına gelmiyor kesinlikle. Satı dikkate alacağız hep dedi. Bu arada baş üstü dönmüş bizimki. Tekrar döner mi dedim. Sanmıyorum dedi. Yeri kalmadığı için mi dedim. Baş üstü dönmüş bebek makat pozisyonuna tekrar nadiren geçer çünkü doğru halini aldığı için gerek duymaz ama makat duruştaki bebek daha ileriki haftalara kadar döner dedi. Dönmeyenlerin içi rahat olsun yani. Ben zaten hıçkırıkları hep aşağıda hissediyorum bi süredir. Pozisyonu hakkında bilgi verir mi bilmiyorum ama...

Maşallah size:) dr um da bana her seferinde sen minyon oldığun için bi hafta geriden gelse bile olur karnında yer kalmadı diyip duruyo plasentayı midemin oralarda bi yerlerde gösterdi:) benden de iri bebek çıkmaz diyordum. Kızım 2 500 doğdu çünkü. Bu şimdilik önde gidiyo ama bakalım ne kadar daha büyüyecek:)

Reactions: eeg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…