- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.321
Belki de olabilir sen iyi yatırmışsın demekki ya da genetiktir dediğin gibi yastık zaten gerekli değil sanırım ilk zamanlarBen yatırmadım yastıkta kullanmadım. Nasıl denk gelirse öyle yattı. Ama doktor bana genetik sen ne yapsanda o şeklini bulur dedi. Gerçektende buldu şeklini. Ilk doğumda upuzundu sadece oda bir hafta içinde düzeldi normal doğuma bagli olabiliyormuş.
Cevizi hayatına sokmaya calis. Hele folik asit kullanmiyorsan mutlaka sok. Doktorunada soyle vitamin takviyesi yazar zaten.Folik asit kullanmıyorum valla canım sut iciyorumda ceviz ve yumurtadan tiksijiyorun süte devam
Valla bende anlamadım iki gündür çok acıkıyorum . Aletin yanlış ölçümü sanırım çünkü açlık daha çok çıkmıştı 90 gibi . Yemekten sonra düşmüş olamaz yani . Bisey anlamıyorum bu ölçülerden :-( Dün cihazı aldığım yere götürdüm bozuk diye . Işte değil üst üste olcmeyin filan dediler . Yarin yine gotureyim bari.Benim yükleme sınırın altında ama yakın çıkmıştı telaş yaptım boldu son durum ne diye doktor açlık tokluk bakalım dedi
Ben abartı yedim çikolata reçel bal yumurtalı ekmekler su bile içmedim
Ballım haftaya kendi doktorumda bebeğin suyu ne durumda çıkacak
Ay o nasıl sonuç maşallah senin açlık ne çıktı ki benim açlık bile senden çok 73
Premsesimin banyo takimi geldi bugun :) insan o terliklere ölmez mi yaa :))
Çok tatlı Güle güle kullansın güzel günlerdePremsesimin banyo takimi geldi bugun :) insan o terliklere ölmez mi yaa :))
Soylicem bu kontrolde canımCevizi hayatına sokmaya calis. Hele folik asit kullanmiyorsan mutlaka sok. Doktorunada soyle vitamin takviyesi yazar zaten.
Bende de bir ayak fetişi vardirek ayakları yeriz daha iyi
Amin canim tesekkur ederim :))Çok tatlı Güle güle kullansın güzel günlerde
Soylicem bu kontrolde canım
Yeterki versin içmeye razıyım canimYenmez mi kizzzz :)) isira isira sevcem zaten :))
Amin canim tesekkur ederim :))
Soyle soyle. Zaten bu haftalardan sonra sen istemesende demir hapi d vitamini balik hapi magnezyum cinko o bu su ne bulursa dayiyor doktorlar :))
Bayıldım ya:)Premsesimin banyo takimi geldi bugun :) insan o terliklere ölmez mi yaa :))
Canım bizim ordaki köylü kadınlar sırtlarına bağlayıp iş güç yaparlar. Tarlada çalışırlar. Görsen ay çocuk düşecek ay başı çok oynuyo yamuldu dersin. Ama onlar senden benden dayanıklı. Hiçbişi olmuyor. Bebek uçaktan düşse bile ona hiçbişi olmazmış biliyormusun. Hostes bir arkadaşım söylemişti. Trafik kazalarında genellikle bebekler sağlam çıkıyor. Bide sling yada bizim oranın dilinde hop etmek gazına da çok iyi geliyor. Anneyle sürekli temas halinde olunca tabi daha dingin sakin oluyor.Ya sling konusunda ben cok korktum ya baglayamam ben bebegimi onaa ama ilk aylarda cok rahat oluyor falan diyorlar. Facebookta bir grup var ona bakiyorum da kafam karisti. Varmi sizin onereceginiz. Kanguruyu boba 4g almayi dusunuyirum.
Ay yenmez mi, giymiş bi foto da isteriz:))Premsesimin banyo takimi geldi bugun :) insan o terliklere ölmez mi yaa :))
Evet bende öyle biliyorum . Anneannem özellikle tenbihlerdi. Bidefa emzirdin sağına yatırdıysan daha sonraki emzirmeden sonra soluna derdi.Kulakları bilmiyorum ama kafa şeklinin yatırmayla kesinlikle çok ilgisi var canm ona göre şekilleniyor almanya da kuzenim yaşıyor oidoktır söyle yatır böyle yatır filan diyor muş kafa şekli için e Türkiye de de kadınlar eskiler filan hep söyler sen demekki hep aynı şekilde yatırmamışsın şekli düzgün olmuş
Kuzum kurutursun da sürekli değişiyor üstleri ter oluyor kusuyor kokuyor günde 4 kere bile değiştirdiğin oluyormus cok fazla almamakta lazim ama en azından makina çalıştıramadığında elinin altında bsyler olurSizin listeleri görünce anladım ki ben hiç bir şey almamışımkızlar her gün gibi çamaşır makinası çalışır zaten neden her şeyden fazla fazla almak gerekiyor ki, ben max 2 saat içinde yıkar kuruturum diye çok fazla body çorap tulum vs almadım, zaten fazla kullanılamayacak şeyler, yanlış mı düşünüyorum atladığım bir detay mı var?
Özelde ilk raporda vakit yazmıyormuş arkadaşımın yazmadı dün doktorum 2 rapor bi uzatma bi izin icin dedi bizim şef de bana devlet hastanesinden alininan raporu gösterdi is yerinden bi arkadaşın o tekti hepsi yazıyordu su tarihe kadar çalışabilir su tarihten sonra izni başlar diyeAma zaten raporda hangi tarihe kadar çalışabileceğin yazıyor, ne gerek var ki
Anuyeeee pek datlu ponçik ayaklarını yerim ya hayal ettim de şimdi :)Premsesimin banyo takimi geldi bugun :) insan o terliklere ölmez mi yaa :))
Pazartesi gideceğim, kontrolümde unutmazsam sorarım, benimki döndü gerçi , ama bazen sürekli dönüyor gibi geliyor:))
Çok şükür risk yok en azından. Benim 35 te daha dönmemisti hıçkırıktanda anlıyordum. 36+2 de döndü hissettim zaten. 37+3tede normal doğum yaptım 3.5 kiloydu. Doktor son an bile döner demisti sezeryan gerekse bile bekleriz doğum belirtisini dedi gerçektende döndü dediği gibi.
Son haftaya kadar dönerler canım. Benim oğlum 37 den sonra dönmüştü
Minnoş iyiymiş ya arkadasların da dediği gibi döner inşallah canım
Benimkide ölçtü takibinde olmadığım ama öneri üzerine gittiğim bir doktor. Rahim âğzının 34 mm olduğunu progestanı kullanmamın çok gereksiz olduğunu söyleyip bıraktırdı. Bunu sana kullandıran doktor etik hareket etmiyor dedi. 25mm altındakilere progestan kullandırıyorum dedi. Bende tüp bebek yapan doktorumu aradım. O da kullanma deyince bıraktım artık.
Valla soyleyenlerin yalancisiyimama ilk 6 ay sanirim utulemek gerekiyor ozellikle zibinlari. Ha ne var zaten altlari bezli oldugu icin genital organlar cok etkilenmiyor ama yinede utulemek idrar yolu enfeksiyonu vs uzak tutmak icin utulemek gerek diyor herkes.
Ha bende boyle diyorum da nereye kadar utulerim bilmiyorum..
Zaten ilk kez duydugum bir sey ama birkac kisi birden dedi. Sac banti tak diye.aldim bende olmadi foto cekmelik sus yapariz
Benimkide makat gelis. Son haftaya kadar doner diyor doktorum. Sanirim benimki dondu cunku erken dogum riskin var bebek bas gelis dedigi zamanlar gibi assagida hissediyorum yine. Birde su var 24 haftadan sonra benim ki hep makat gelisti. Dedim bucocuk donmeyecek mi hic. Ohoo o kirk kere donmustur randevulara ters denk geliyordur. 40. Haftaya kadar yolu var donemsi icin dedi. Son randevuda da mumkunse son haftaya kadar donmesin zaten erken dogum riski yok bu sekilde dedi :)
Hem benim ki ters olurda senin ki duz olur mu sandin :) boşuna mi besik kerttik kiz biz
Valla ben bir iddiada bulunamiycam. Utuleyelim diye ciktik yok hayirlisi gerisi
Deneyeyim bakalim bende. Glutensiz un var evde onla denerim
Valla ben her gün yıkayıp kurutabileceğimi düşünmüyorum o yüzden fazla almış olabilirim. Bir de ilk bebek görgüsüzlüğüm de olabilirbişey beğenince eşim de al aklında kalmasın diyor hep. Bende kalsın istemiyorum.
Benim son gittiğimde sağ kasık bölgemdeydi kafasıya yukarı dönecek ya aşağı. 19 aralıkta gidicem tekrar hem sorarım hem bakalım benimki dönmüş mü
Şoyle ki ilk günler en uzun uyku süreleri 2 saat.ve sen o iki saatte napcagini şaşırıyorsun uyumak mi ev toplamak mi eve gelen giden mi çamaşır mi bulasik mi banyo yapmak mi...ve evdeki yardım eden insanları da bi süre sonra istemiyosun yanlız kalmak istiyorsun kendi annen dahi olsa.işler de sana kaliyor yani benim öyleydi günlerim belki daha iyi olan yetişebilen vardır emonim ben zorlanmistim..
Gozun aydin canim bebis iyiymis.Benim de rahim ağzım 3 hafta önce 4.4tu dün 3.5 dedi Dr demek ki kisaliyor mu acaba gitgide..
Bu alintiladigin mesajı ben yazmadım canım neden öyle oldu ki☺benim açlık 90 cikti
Rabbim kucağına almayi nasip etsin saglikla
Merhaba sevgili güzel anneler inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızbende nasipse haziran annesi olucam inşallah yanlız günler geçmiyor öyle bi sıkıntı varya ayy böyle ay yıll gibi geliyor nasıl geçti ilk ayınız tavsoyeniz var mı bacınıza her konuda
Amazondan aden and anais markasina bi bak istersen ben ordan siparis verdim. Onluk takimlari da var.müslin mi? güzel desen bulamadım ya, 4 tanesini aldım. bir de benim aldığım banyo havlusunun içi kendinden müslinli. çok sevdim onu. yetmez mi dersin alsam mı 3-5 müslinovski
Maşallah canım gözün aydın gelişimi iyi olsunda bende çok merak ediyorum şu an döndü mü diye baya taktım kafaya pazartesi gideceğiz doktora inşallah dönmüştür ama şu hıçkırık dediğimiz sürekli pıt pıt lar var ya onları baya altta hissediyorum yani kafası aşağıda gibi ama tam emin olamıyorum bende gidince soracağım ama internetten araştırdım 32. Haftaya kadar dönmeliymiş 37 38 de dönen de varmış ama 32 galiba normal i
Bir gun hayaldo gercek oldu fotosunuda paylasicam insallah :))Kuzum kurutursun da sürekli değişiyor üstleri ter oluyor kusuyor kokuyor günde 4 kere bile değiştirdiğin oluyormus cok fazla almamakta lazim ama en azından makina çalıştıramadığında elinin altında bsyler olur
Çorap da bazısı kesiyormuş bazısı hemen küçülüyormuş sen yine kendin daha iyi bilirsin kafana göre alırsın sonra
Özelde ilk raporda vakit yazmıyormuş arkadaşımın yazmadı dün doktorum 2 rapor bi uzatma bi izin icin dedi bizim şef de bana devlet hastanesinden alininan raporu gösterdi is yerinden bi arkadaşın o tekti hepsi yazıyordu su tarihe kadar çalışabilir su tarihten sonra izni başlar diye
Anuyeeee pek datlu ponçik ayaklarını yerim ya hayal ettim de şimdi :)
Ay yenmez mi, giymiş bi foto da isteriz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?