2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Belki de olabilir sen iyi yatırmışsın demekki ya da genetiktir dediğin gibi yastık zaten gerekli değil sanırım ilk zamanlar

Valla bende anlamadım iki gündür çok acıkıyorum . Aletin yanlış ölçümü sanırım çünkü açlık daha çok çıkmıştı 90 gibi . Yemekten sonra düşmüş olamaz yani . Bisey anlamıyorum bu ölçülerden :-( Dün cihazı aldığım yere götürdüm bozuk diye . Işte değil üst üste olcmeyin filan dediler . Yarin yine gotureyim bari.

Bende de bir ayak fetişi var direk ayakları yeriz daha iyi

Yenmez mi kizzzz :)) isira isira sevcem zaten :))

Çok tatlı Güle güle kullansın güzel günlerde
Amin canim tesekkur ederim :))

Soylicem bu kontrolde canım

Soyle soyle. Zaten bu haftalardan sonra sen istemesende demir hapi d vitamini balik hapi magnezyum cinko o bu su ne bulursa dayiyor doktorlar :))

Yenmez mi kizzzz :)) isira isira sevcem zaten :))

Amin canim tesekkur ederim :))

Soyle soyle. Zaten bu haftalardan sonra sen istemesende demir hapi d vitamini balik hapi magnezyum cinko o bu su ne bulursa dayiyor doktorlar :))
Yeterki versin içmeye razıyım canim

Ya sling konusunda ben cok korktum ya baglayamam ben bebegimi onaa ama ilk aylarda cok rahat oluyor falan diyorlar. Facebookta bir grup var ona bakiyorum da kafam karisti. Varmi sizin onereceginiz. Kanguruyu boba 4g almayi dusunuyirum.
Canım bizim ordaki köylü kadınlar sırtlarına bağlayıp iş güç yaparlar. Tarlada çalışırlar. Görsen ay çocuk düşecek ay başı çok oynuyo yamuldu dersin. Ama onlar senden benden dayanıklı. Hiçbişi olmuyor. Bebek uçaktan düşse bile ona hiçbişi olmazmış biliyormusun. Hostes bir arkadaşım söylemişti. Trafik kazalarında genellikle bebekler sağlam çıkıyor. Bide sling yada bizim oranın dilinde hop etmek gazına da çok iyi geliyor. Anneyle sürekli temas halinde olunca tabi daha dingin sakin oluyor.

Evet bende öyle biliyorum . Anneannem özellikle tenbihlerdi. Bidefa emzirdin sağına yatırdıysan daha sonraki emzirmeden sonra soluna derdi.

Kuzum kurutursun da sürekli değişiyor üstleri ter oluyor kusuyor kokuyor günde 4 kere bile değiştirdiğin oluyormus cok fazla almamakta lazim ama en azından makina çalıştıramadığında elinin altında bsyler olur
Çorap da bazısı kesiyormuş bazısı hemen küçülüyormuş sen yine kendin daha iyi bilirsin kafana göre alırsın sonra

Ama zaten raporda hangi tarihe kadar çalışabileceğin yazıyor, ne gerek var ki
Özelde ilk raporda vakit yazmıyormuş arkadaşımın yazmadı dün doktorum 2 rapor bi uzatma bi izin icin dedi bizim şef de bana devlet hastanesinden alininan raporu gösterdi is yerinden bi arkadaşın o tekti hepsi yazıyordu su tarihe kadar çalışabilir su tarihten sonra izni başlar diye

Premsesimin banyo takimi geldi bugun :) insan o terliklere ölmez mi yaa :))
Anuyeeee pek datlu ponçik ayaklarını yerim ya hayal ettim de şimdi :)

Kızlar karnım çatlamaya başladı kasıntıdan ölüyorum demiştim gece uygularımdan kalkıyorum bugün sabah bsy yoktu öğlen bi baktım çil gibi nokta nokta morarmazlar var çatlak çıkması ayrı mesela kiloya bağlı eski beyaz çatlaklarım çevresinde de öyle olmuş doktora attim foto dermatologa görün kesin sonucu da bana haber et acil yazmis
Ya alerji oldum ya bsyim yüksek vücut tepki veriyor ya da küçükken uyuz olmustum sokak kedilerini kopeklerini anneannemin evine taşımaktan ayni onun gibi geldi yanı uyuz olmuş olabilirim
Sabah ilk iş cildiyeye gidicem çatlak bile olsa öyle kaşınıyor ve yanıyor ki o acıyı alacak bsyler yazar ins

Pazartesi gideceğim, kontrolümde unutmazsam sorarım, benimki döndü gerçi , ama bazen sürekli dönüyor gibi geliyor:))

Ok canım, teşekkürler.

Ohhh iyi ya bak tecrübeler böyle konularda çok iç rahatlatıyor. Teşekkürler :)

Son haftaya kadar dönerler canım. Benim oğlum 37 den sonra dönmüştü

Bir tecrübe de senden, çok sağol :)

Minnoş iyiymiş ya arkadasların da dediği gibi döner inşallah canım

Aynen onlar iyi olsun da, doktorların bu hafta can sıkma haftası sanırım. Böyle makat gelişlerde bebek zorlanır Doğumda filan deyince insan şaşırıyor tabi.

Aslında kullanma önerisi benden geldi canım, bu konuda biraz pirpirikliyim ya ben en baştan, bir de bir yolculuk yapacağım o yüzden önlem sadece.

Ben de diyordum bir gariplik var, bir eksik var. Tabi yaaa sende olur bende olmaz mı, bunlar çıkınca birbirine de benzer şimdi

Yaşayıp göreceğiz bakalım, inşallah kolay ve bebekler için sağlıklı olan olur.

Gitgide kısalmalı diye biliyorum ama 37ye kadar 2.5 in altına inmemeli. Benim bir zamanlar 4,9 du :)

Teşekkürler, amin inşallah hepimiz :)
Senin bebeğin de hayırlı olsun.
Öncelikle annelik sabır işi, dolayısıyla beklemek ve sabır göstermekle geçiyor. 22.haftaya kadar o test, bu test diye bekliyorsun. Sonra hazırlıklar başlıyor sanki daha hızlı geçiyor o zaman.
Bu günlerde dinlen, kendi başına keyif aldığın şeyler yap sonuçta sonra böyle günlerin olmayacak

müslin mi? güzel desen bulamadım ya, 4 tanesini aldım. bir de benim aldığım banyo havlusunun içi kendinden müslinli. çok sevdim onu. yetmez mi dersin alsam mı 3-5 müslinovski
Amazondan aden and anais markasina bi bak istersen ben ordan siparis verdim. Onluk takimlari da var.

Ben hıçkırık hissetmiyorum pek, komple hareket ediyormuş gibi şeyler hissediyorum en çok. İnşallah dönerler bakalım göreceğiz artık. Tam döndü derken Doğum haftası terse dönen de oluyormuş.

Bir gun hayaldo gercek oldu fotosunuda paylasicam insallah :))
Ay yenmez mi, giymiş bi foto da isteriz:))

Atmazmiyim beee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…