2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O doktorlar bizi burda birbirimize düşürürler. Hayır böyle doktorum öyle dedi. Naaayıır sen öyle san böyleymiş benim doktorum şöyle dediiiiii. Hep beraber gidip doktorları dövek

Bu arada plasentam rahim ağzını kapatmıyordu ama yakındı. O da yukarı çıkmış dedi doktorum. Şu ana kadar her şey normal doğumu destekliyor gibi ben de. Ne kadar tırssam da normal olsun istiyorum. Artık epidural falan devreye girse en kötü... Yine de normal olur umarım. Doktorum da feci derecede normal doğum yanlısı neyse ki. Ama çatı muayenesinde ne diyecek bakalım göreceğiz

Hayırlı cumalar olsun herkese doktorum Sidefer diye bir vitamin ilacı vermişti sanırım dün dalgınlıkla ıkı kez yakın saatlerde içtim birşey olurmu arkadaşlar doktorumda başka hastaneye geçtiği için henüz ulaşamadım inşallah bişey olmaz

Benimki çatı muayenesi yapmıyor. Doğum başlamadan anlamsız diyor. Doğum başlayınca yaparız demişti gerçektrnde öyle oldu. Normal doğum yaptım, doktor normal dogum yanlisıysa emin ol 1 0 önde başlıyorsun.

Günaydın kızlar 2 gündür kabızlık sorunu yaşıyordumö
Dün akşam yağ biberi yedim bağırsaklarım uçuşuyor havalarda Demekki boşuna dememiş bizim biberci doktor

Muz acayip kabızlık yapıyor gerçekten ama kıloda aldırıyormuş bebeğe yemezsekte olmuyor bende çok sıkıntılıyım kabızlıktan

Ne güzel canım darısı başıma. Benim doktor da iyice sonlara doğru y

Ne güzel canım darısı başıma. Benim doktor da iyice sonlara doğru yapacakmış. Bu arada sen de ankaradaydın sanırım, hangi doktora gidiyordun?

Hangi marka kanguru alicaksin canim
Boba 4g alicam cnm. Kullanan bir tanidigim var ve cok rahat bende denedim onlarda gayet memnun. Neko mu neco mu birde oyle bir marka varmis o biraz daha ucuz Turk maliymis kumas farkliligi var onunla. Kimi onu begeniyor kimi bunu.

Memorialda nesrin fenere gidiyorum.

Boba 4g alicam cnm. Kullanan bir tanidigim var ve cok rahat bende denedim onlarda gayet memnun. Neko mu neco mu birde oyle bir marka varmis o biraz daha ucuz Turk maliymis kumas farkliligi var onunla. Kimi onu begeniyor kimi bunu.
Biri dokuma kumaş neko, diğerinin kuması kanvas boba4g. Ben ikisinide deneyip boba4gden daha memnun kaldım. Ikiside cok iyi bence. Ama boba4g fiyatları dolar yüzünden aldı basını gidiyor. Ben aldığımda bu kadar pahalı değildi.

Merhaba kızlar nasılsıniz benimkiler annelerini biraz korkuttu hareketsizlerdi ve ağrım vardı nst ile bakıldı sancı çıkmadı ama kasilma icin magnezyum başladım kızlarımda 1550 ve 1460 gr olmuş biri 39 biri 40 cm son 38 günümüz kaldı hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum bende

Anaaa inşallah önemli bişi değildir, haber et bize de :)
gittim canım sabah hamilelik alerjisi olmuşum puf mu pup mu öyle bsy krem verdi en fazla 5 gğün kullan emilip bebeğe zarar vermesinden korkuyoruz aslında bsy olmaz ama önlem alıyoruz fakat yayılırsa kesinlikle tekrar gel bacaklarına karnın baska yerlerine vucuduna dedim
kadın doğum doktoruma attım kremleri uygundur kulanabilirsin dedi
gece 4 e kadar uyuyamadım ne sağa yattım nefes alabıldım ne sola yatabıldım kaşıntı da cabası şimdi kremleri sürdümde yangısını aldı rahatladım biraz
yastık koyuyorum karnımın altına olmuyor bacak arasına koyuyorum olmuyor en son üstüm acık dalmısım sabha kalktım donmuşum bazı geceler hep böyleyim neden anlamıyorum :/
olmaz kuzum korkma

Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin erkenmi gelicek prensesler

benım doktorda 38 sonrası yapıyor sanırım dün arkadasıma yapmıs 2 cm acılman var 1 2 gune dogum gercekleşebilir demiş en gec 21 aralık gozukuyordu doğum telaş olduk :)

Muz acayip kabızlık yapıyor gerçekten ama kıloda aldırıyormuş bebeğe yemezsekte olmuyor bende çok sıkıntılıyım kabızlıktan

Hamileliğimin ilk 5 ayı hergün 2 tane muz yiyordum hiç kabız olmadım bebekte hep kilo olarak çok öndeydi. Sonra tiksindim öyle çürüyenler oldu hatta hiç yiyemedim bu kontrolde gittiğimde doktorumda yediğin bi besinden tiksindin mi hiç dediğinde muz dedim. Oda kilo olarak ideal bebek ama eskisi gibi önde gitmiyor dediğinde ne kadar aptallık ettiğimi farkettim pazar günü pazardan alayımda yemeğe başlayayım

oii masallah kızlara karnın nasıl büyüdü mü bı ara senın karın benımkinden bile küçüktü :) şişko basladıgım için ben tabi merak ettim benim sanki yarına doguracakmısım gıbı şişti ve asagıya indi

Aynen canım mutlaka ye ama eğer kabızlık cok aşırı olursa bence başka bir çözüm bulursun

Ben ilaçları çok aksatmıştım. 2 gündür kan ilacını içmeye başladım. Ondanmı bilmiyorum. 1 haftadır kabızdım. Sabah rahatladım. Yarın da randevumuz vardı öncesinde midemin boşalması iyi geldi bana. Kilo daha düşük çıkar

Ben kanguru kullanmadım hiç. Kullanışlımı arkadaşlar. Ağır gelmiyor mu bebek. Yani 7.8 9.10 kiloyu taşımak zor olmuyormu. Bende bel fıtığı ve boyun düzleşmesi var. Kullanmak avantaj sağları yoksa beni daha mı beter yapar acaba. Alayım geçeyim diyorum ama 400 500 mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…