2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kanguru veya sling aldınız mi...kacıncı aydan sonra kullanabiliyoruz...ben de bebek arabasindan cok onlari tercih edecegimi öngörüyorum ama bilemedim

Ben 1 hafta önceki kontrolümde baş aşağıya duruyodu sordum doktora "bu saatten sonra pek dönmezler genelde dedi" onun dediği böyle ana burda daha önce doğum yapan tecrübeli arkdaşlar son ana kadar döner demiş...tecrubeye guvenmek gerek...benim doktor bazen aklimi karistiriyo ama hadi hayirlisi...dilerim son anda hekim degistirmem

Boba 4g alicam cnm. Kullanan bir tanidigim var ve cok rahat bende denedim onlarda gayet memnun. Neko mu neco mu birde oyle bir marka varmis o biraz daha ucuz Turk maliymis kumas farkliligi var onunla. Kimi onu begeniyor kimi bunu.

Evet çok pahalı boba4g tamam kanguru çok önemli ama ya sevmez bosa gider mi diye dusundum

Ya kızlar bişi sorcam ben 6. Ayda vitamin ilacı magnezyumum bittiğinden beri doktorum yazmadı bittiğini söylememe rağmen. Şuan hiç ilaç kullanmıyorum bi vitamin yada ne bileyim kan ilacı yazmasına gerek yokmuydu. Üstelik kan hapı hiç kullanmadım sadece folik asit vitamin ve magnezyum hapı kullandım onlar bitincede bidaha hiç bişey yazmadı

kızlar mebde çalışıyorum 32 haftalık çalışabilir raporu aldım kağıtta 32 haftalık gebenin çalışmasında tıbben herhangi bier sakınca yoktur yazıldıı.... 37 haftalığa kadar çalışabilir doğum öncesine aktarılması gibi birşeyler yazılması gerekiyormuydu ..... kızlar sizin raporlarda ne yazıyor...

Acaba kan değerlerin mi çok iyi. O rahatlıktan biraz da benim dr a uğrasa:)) her yanımı ilaç doldurdu. Nst de kasılma çıktı diye magnezyumu da ikiye çıkardı bu sefer. 7 ye çıktı günlük içtiğim ilaç:)

Bence kan ilacı yazmalı. Bu dönemde vücut kan depolamalı çünkü doğumda ve doğumdan sonra çok kan kaybımız olacak. Kimisi kanım normal çıktı niye yazılıyor diye düşünüyor. Hamilelikte kansizlık nadir görülüyor sanırım. Doktorlar kansızlıktan değil kan depolamak için veriyorlar zaten. Ama doktor olan o. Belki vardır bildiği. Belki kanın bayağı bayağı yüksektir yada nebileyim bildiği vardır. Ben oğlumda da çok düzensiz kullanmıştım. Sonrasında kansız kalınca çok yoruluyordum. Ayakta duramıyordum. Kızımda düzenli kullanacağım dedim ama taaa nezaman aldığım ilacın kutusunu bitirmemişim daha

Geçende arkadaşlar 37. De tekrar gidip rapor alıyorsun demişti

Kızımda ben de hiç düzenli kullanmadım dr da çok üzerşnde durmuyordu. Kan değerlerim de fena değildi sanırım o zaman. Ama bu dr çok aşırı önem veriyor. Bi de bahsettim ya korkutmaya bayılıyo şöyle olur böyle olur:)) Kanım biraz düşük diye günlük iki kere içiyorum mesela demiri. Eşim de dr un söylrdşklerini duyunca hiç aksattırmıyor fenalık geldi ilaç içmekten

Yok canım 1 aya kadar yüksekti kanım ama malum bebiş büyüdü ve kanım biraz düşüşe geçmiş. Bana kan yapıcı şeyler ye dedi tahlillerime bakıp. Ama saçma olan kan ilacı vermesi gerek ki doğumda çok kan kaybedeceğimden vücut depolaması olması gerek kime sorsam son 3 ay kan hapı kullanıyor ama bizimki ısrarla hiç ilaç yazmıyor. Bütün manyakları mıknatıs gibi çekiyorum yahu

Kan değerim biraz düşüşe geçmiş canım tahlillerimi yaptırdım bu ay. 7. Ayımıza girene kadar çok iyiydi ama hiç bişi yazmadı kan yapıcı şeyler ye diyip durdu

Canım yeni gördüm çok teşekkür ederim emeğinize sağlık biraz uğraştırdım sizi

Canım her biri bi şey diyor, bugün diğer doktoruma da gittim. Dün bir hafta ileri olan çocuk bugün 3 gün geri çıktı. Bir gecede çekemeyeceğine göre anlık ölçümler, bebeğin duruşu, aç tok oluşu bile etkiliyor. Bence rahat tutmak lazım kafayı
Bugün de doktor daha döner dedi, hiç dönmeme ihtimalleri de oluyor dedi. Anlaşılan şimdiden konuşmak imkansız :)

benim 2 kere çok yüksek çıkan kan sonucum bu seferde çok düşük çıktı. ilacı azaltalım mı derken doz yükseltecek bu gidişle. vallahi ben bunu anlamıyorum artık iyice psikolojim bozuldu.

Süper, maşallah :) inşallah normal Doğum yaparız ben de çok istiyorum. Kendini psikolojik olarak hazırla bence, korku olarak değil de doğanın en normal günahlı diye bakmaya çalış

Reactions: eeg

Oyyy kuzucuklar artık sıkıştılar tabi içeride, oynayamıyorlardır bazen :) dün bir ikiz annesi gördüm ayyy dedim Allah kolaylık versin aramızda iki hafta varmış karnı benim 3-4 katım büyüklüğünde :)

Tahmin etmiştim bir arkadaşım da olmuştu. Neyse bir sorun olmuyor merak etme.

Uyuma konusu da vücudun alıştırma yaptığı bişi olmasın sakın, hani ileride çok uyanacağız ya geceleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…