2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Öyle valla sıkıştılar artık kimin kolu kimin bacağı anlasilmiyor ultrasonda :)

ayy maşallah ben muz yiyince çok sıkıntı çekiyorum yaaa ama yinede yiyorum 2 günde 1 tane

kan testi yaptırıyormusun canım sonuçların normalse yazmayabilir ben her ay kontrollerde kan verdim hep düşük çıktığından devam et dedi kan hapına.Magnezyumuda kemik ağrım çok fazla ve ödemim çok olduğundan başlamıştı onuda bittikçe soruyorum devam edeyimmi diye devam et diyor ben işyeri hekimime yazdırıyorum devam ediyorum

Dün doktorum ultrasonda ikiz oldugunu gormesem bu göbeğe tek bebek derim dedi :) ilk gebeliktede çok çıkmamıştı gobegim ama daha var doğuma buyur herhalde daha

Tutuna @zey90nep ben de ayrıntılı ultrason için ali ipek e hitmek istiyorum düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Bir de kendisi nerde çalışıyor telefon numarasi var mı sizlerde? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kizlar gogus ucu yara olmasin diye krem kullanmaya basladiniz mi daha once lansinoh kullanmistim memnun kaldım ama şimdi hediye olarak doktor bebe diye bir markanın kremi geldi onu mu kullansam duydunuz mu hiç bu markayı

Teşekkürler, adı geçen markaları inceliycem. Ben pratik olmayi seviyorum kanguruyla bebegimi daha iyi muhafaza edebilirmişim gibi geliyo. Nedendir bilmem bebek arabasi benden önce yola fırliycakmış gibi hisler uyandıriyo bende. Kullananlara lafim yok , belki ben de ihtiyac duyarim ama hissiyatim bu yönde.

Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin erkenmi gelicek prensesler
Canım beni hatirladin mı erken hamilelik belirtilerinden tanıyorum seni o zamanlar her ay bekleyip üzülüyorduk. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah bebegini. Seni görünce yazmak istedim.

Ben de ali ipeke gitmiştim. Birçok yerle anlaşması var diye duydum ama ben servet ünsal tip merkezine gitmiştim. İyi bir dr, genelde kendisi öneriliyor.

Kizlar gogus ucu yara olmasin diye krem kullanmaya basladiniz mi daha once lansinoh kullanmistim memnun kaldım ama şimdi hediye olarak doktor bebe diye bir markanın kremi geldi onu mu kullansam duydunuz mu hiç bu markayı
Ben lansinoh aldım başlayacaktım bu haftalarda aslında ama gebe eğitiminde kasılmaları artırır dedi hemşire biraz daha bekliyim bari dedim. Dediğin markayı duymadım ama içerik olarak yakınsa olabilir hatta maksat yumuşatmaksa zeytinyağı bile olabilir diye düşünüyorum

Kızlar bende bi doğum heycanı başladı. Ocak anneleri topiğine bakayim dedim. 5 tane doğum olmuş şimdiden 2 tanesi 32. hafta 1 tanesi 33+5 1 tanesi 36. hafta digerini göremedim okudukça ayrı bir heycan oluştu bende sizler nasılsınız heycan durumu nedir? Daha aralık başında doğum yapmaya başladılar hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi :)

A aysnrmzn canım ne durumdasınız? varmı bir gelişme.
Merhaba cnm ya buraya yazmak istemiyorum artık sizlerin aklına kötü şeyler getirmeyeyim diye de o yüzden bayadir girmiyordum. Ama sagolasin tanımadan etmeden merak etmeniz mutlu etti. Bebeğim kuVozde ben taburcu oldum. Benim evim küçük bı ilçede ve bebeğim bir buçuk saatlik mesafedeki hastanede kaldı haftasonu görüş olmadığı için evime geldim küçük de bı kızım var cunku. Hem de kendimi biraz toparlamam gerekiyor sezeryan olunca acilarim geçmedi daha. Bebeğim de bazen kendi kendine nefes alıyor bazen de makineye bağlıyorlar mis yorulunca. Beslenme yapamıyor daha. Zamanla o da olacak inşallah . Her arayan soran dan dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen lütfen sağlık sıhhatle donelim evimize dualarinizda bize de yer verin. Kızımın adi Gökçe

Burada hep guzel seyelri paylasacak degiliz ya zor zamanlarda da birbirimizin yanindayiz. Sen icin daraldikca gel bizden hep destek çıkar sana. Aklimin bir kosesinde gokcen ve sen. Her sey yoluna girecek inanıyorum ben. Dualarim hep sizinle.

Burada hep guzel seyelri paylasacak degiliz ya zor zamanlarda da birbirimizin yanindayiz. Sen icin daraldikca gel bizden hep destek çıkar sana. Aklimin bir kosesinde gokcen ve sen. Her sey yoluna girecek inanıyorum ben. Dualarim hep sizinle.
Allah razı olsun canı gönülden diliyorum bunu hepimiz sağlıkla getirelim yavrulaeimizi evimize evlatla imtihan çok zor gerçekten Rabbim yaşatmasin kimseye

Sen bence daha çok paylaş çünkü biz seni merak ediyoruz dualarımız seninlehayata sıkı sıkı tutunacak Gökçe kızla allahım yardimcın olsun sağlıkla evine gelecek inşallah dualarımdasın bundan sonra her gece ismini gecirerek dua edeceğim Gökçe kıza allahım analı babalı büyütsün bu güçlü savaşçı kızceği inşallah

Yaa arkadaşlar gerçekten çok mutlu ettiniz beni bu zor günlerde gözlerim doldu. Hepinizden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…