2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.Dualarım seninle

Selam kızlar bayadir takip edemiyorum işe başlayınca ,, hastane çıkışı alan var mı erkek bebek için foto paylaşabilir mi? Baya kararsiz kaldım ben

Ben son anda vazgeçtim cnm. Bulunduğum şehirde bir radyoloğa gittim. ama Ali İpek 'in çoook iyi doktor olduğunu biliyorum. Gidebilirsen iyi olur.

Canim sen hep yaz sakin öyle düşünme
İnsallah her şey iyi olacak yüreğini ferah tut dualarımız sizinle

Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım vallahi benim de aklıma geliyor ama sorup sorup seni sıkmak istemem. Lohusaları ilk zamanlar çok bunaltmamak lazım diye düşündüğümden.

Doğrudur canım, zaten kesin konuşmak mümkün değil sanırım. Yaşayıp göreceğiz bakalım.

Evet hakikaten G gokce41 yok ortalarda inşallah yoğunlukta giremiyordur kötü bir şey olmasında. Kızlar emzik ilk 6 hafta kullanmayın diyor ayşe öner alsam mı bilemedim. Ben emzik kullanmak istiyorum aslında

6 hafta verilmezse sonra zor alır zaten. Ama bende emzik vermeyeceğim bence zorda olda o süreci emzirerek geçirmek önemli ve sütü arttıran bir şey.

6 hafta verilmezse sonra zor alır zaten. Ama bende emzik vermeyeceğim bence zorda olda o süreci emzirerek geçirmek önemli ve sütü arttıran bir şey.
Valla kadın öyle diyor ama doğru alışmazsa hiç almaz..ama bazı bebeklerin emme isteği çok fazla oluyormuş ve karşılanması gerekiyormuş hani parmağını filan emenler oluyor ya o yüzden emiyorlarmış e o daha kötü damak yapısını bozuyor hatta parmak yapısını bile Bozuyormuş

Ben emzik vereceğim :)) ısrarla hemde deneyeceğim kızım da 2. Ayında zor alıştırdım ama o 2 ay nasıl geçti anlatamam en azından uykuya geçişi kolay oldu 11.ayinda kendiliğinden bıraktı ve 22 ay emzirdim kızımı ,,, uykuyu seven güzel emen uykuya geçişi kolay ise vermeyin ama bu konuda tabulariniz da çok katı olmasın derim bebeğe göre hareket etmek zorunda kalıyorsunuz

Benim hiç tabum yok hatta çok tatlı geliyor bana emzik emen çocuk bir de işe gideceğim filan zavallı çocuk avunur diyorum ama ilk 6 hafta olayı kafamı karıştırdı

Parmak emmek altında psikolojik bir durum yoksa normal kabul ediliyor. Benim oglumda günde 10 saat kadar emdi başlarda yani fazlasıyla güdüsü vardı. Mama versekte emmek isterdi yani açlıktan değildi. Benim mantiğım su sekilde emzikten haberi yok bu bebeklerin emmek istiyor madem ihtiyaci var. Özlediği icin güvenmek için anne sicaklıgi icin emiyor.

Ya normaldir tabi parmak emmek ama benim kız kardeşim parmağını emdiği için sürekli dişleri öne doğruydu v şeklindeydi yani o yüzden tel taktırdı hala uğraşıyor..Yani her emmek istediğinde meme mi vermeyi düşünüyorsun canım yada öyle mi yaptın ilk bebeğin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…