2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence de sık sık yaz canım. Benim ds sürekli aklımda ve dualarımdasınız. Rabbim inşallah yavrunun saglıkla evine gelmesini nasıp etsin. Sen de bir an önce iyileşip toparlanırsın inşallah

Canım sen nasılsın. Yeğenimiz nasıl.
Ben sezeryanli olduğum için daha tam iyiyim diyemiyorum acilarim var biraz daha ama daha çok yeni zaten anca geçer heralde. Bebeğim de iyi olacak inşallah solunum beslenme ve beyinde bazı olumsuzluklar var ama inşallah zamanla düzelecek şeyler guzel dusuneyim güzel olacak inşallah. Bize bundan sonra en çok lazım olan şey sabır Allah sabır versin herkese .

Allah yardımcınız olsun canım inşallah sağ salim atlatırsınız bugünleri çok güçlü bir bebek o üstesinden gelecektir dualarımıx seninle

Olurmu yaa. Yeminle hep aklımdasın. Sormaya çekindim bugün hep. Sıkboğaz etmek istemedim. İçinden geldiği gibi gelişmeleri duygularını yaz. Merskta bırakma bizi.

Olurmu yaa. Yeminle hep aklımdasın. Sormaya çekindim bugün hep. Sıkboğaz etmek istemedim. İçinden geldiği gibi gelişmeleri duygularını yaz. Merskta bırakma bizi.
Tamam inşallah yazarım bundan sonra sağolun haftasonu görüş yok pazartesi gideceğiz insallah

Ben atatürk hastanesine gidip randevu almıştım ama erken gitmek gerekiyor çok yoğun çünkü yakın tarihe verir mi bilmiyorum. Ben bir ay önce gidip gün almıştım. Normalde o hastaneye gitmiyorum ali Bey için gittim

oglumdada doğuma 1 ay kala başlamıştım canım ondan başlayım artık dedim içerik aynı lanolin yazıyo ondada

Evet banada boba biraz daha mantikli geldi.

İnternette arastirirken e vitamini kapsullerini kirip surun diyordu. Ben bir deneyim dedim. Normaldede hassaslar zaten.

Canım beni hatirladin mı erken hamilelik belirtilerinden tanıyorum seni o zamanlar her ay bekleyip üzülüyorduk. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah bebegini. Seni görünce yazmak istedim.

Evet canım hatırladım çok sağol sende aynı şekilde sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah nasıl gidiyor hamilelik varmı bir sıkıntı

Takmayayim takmayayim diyorumda sabah kalkiyorum yastik kan. Agzimi calkaliyorum agzim kan.oturuyorum film izliyorum basliyor burnum kanamaya.hapsuruyorum kan. Yani zaten bunlar olmasa takmayacagim ama hal boyle olunca takilmadan olmuyor.

Haklısın tabi ki, bu kadar kanama olması sinir bozucu. Peki hematolog kontrol ediyor mu senin testleri?

Hepimiz kafamızda tilkiler dolaştırıyoruz ama emin ol o güne biz karar vermeyeceğiz. Her şey yolunda ve sağlıklı olsun da burcu, günü, doktoru varsın başka olsun. Kendini böyle sakinleştir canım.

Kizlar gogus ucu yara olmasin diye krem kullanmaya basladiniz mi daha once lansinoh kullanmistim memnun kaldım ama şimdi hediye olarak doktor bebe diye bir markanın kremi geldi onu mu kullansam duydunuz mu hiç bu markayı

Bana kesinlikle kullanmayacaksın denildi, şu an nemlendirici sür ama Doğumla birlikte asla dediler. Koku değişikliği bebeği uzaklaştırabilirmiş. Eğitimlerde duyduğum bu ama tabi tecrübem YÖK bu konuda.

Annesi Gökçe sayfamızın ilk bebişi, dualarımız da onunla. İnan dün gece aklıma düştü. Kardeşimde kuvezde haber beklediğimiz için biliyorum o günleri. Kuvezde çıkıp gelecek evine, sonra bak nasıl hızlı büyüyecek. Sen ne zaman istersen yaz, aylardır her şeyi paylaştık, bu günleri de beraber yaşayacağız

Bana kesinlikle kullanmayacaksın denildi, şu an nemlendirici sür ama Doğumla birlikte asla dediler. Koku değişikliği bebeği uzaklaştırabilirmiş. Eğitimlerde duyduğum bu ama tabi tecrübem YÖK bu konuda.
Haklılar ama çok can yakan bir durum dayanılmaz oluyor ve yine emziremiyorsun. Krem tedavi ediyor en azından. Bizede egitimde sürmeyin dediler ama ben kalkan kullandım ve her emzirme öncesi silip yıkadım çünkü yoksa zaten emziremiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…