- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.441
allah sendende razı olsun sen güçlü ol bizde dualarla yanındayız canımYaa arkadaşlar gerçekten çok mutlu ettiniz beni bu zor günlerde gözlerim doldu. Hepinizden Allah razı olsun
Bence de sık sık yaz canım. Benim ds sürekli aklımda ve dualarımdasınız. Rabbim inşallah yavrunun saglıkla evine gelmesini nasıp etsin. Sen de bir an önce iyileşip toparlanırsın inşallahMerhaba cnm ya buraya yazmak istemiyorum artık sizlerin aklına kötü şeyler getirmeyeyim diye de o yüzden bayadir girmiyordum. Ama sagolasin tanımadan etmeden merak etmeniz mutlu etti. Bebeğim kuVozde ben taburcu oldum. Benim evim küçük bı ilçede ve bebeğim bir buçuk saatlik mesafedeki hastanede kaldı haftasonu görüş olmadığı için evime geldim küçük de bı kızım var cunku. Hem de kendimi biraz toparlamam gerekiyor sezeryan olunca acilarim geçmedi daha. Bebeğim de bazen kendi kendine nefes alıyor bazen de makineye bağlıyorlar mis yorulunca. Beslenme yapamıyor daha. Zamanla o da olacak inşallah . Her arayan soran dan dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen lütfen sağlık sıhhatle donelim evimize dualarinizda bize de yer verin. Kızımın adi Gökçe
Ben sezeryanli olduğum için daha tam iyiyim diyemiyorum acilarim var biraz daha ama daha çok yeni zaten anca geçer heralde. Bebeğim de iyi olacak inşallah solunum beslenme ve beyinde bazı olumsuzluklar var ama inşallah zamanla düzelecek şeyler guzel dusuneyim güzel olacak inşallah. Bize bundan sonra en çok lazım olan şey sabır Allah sabır versin herkese .Canım sen nasılsın. Yeğenimiz nasıl.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah sağ salim atlatırsınız bugünleri çok güçlü bir bebek o üstesinden gelecektir dualarımıx seninleMerhaba cnm ya buraya yazmak istemiyorum artık sizlerin aklına kötü şeyler getirmeyeyim diye de o yüzden bayadir girmiyordum. Ama sagolasin tanımadan etmeden merak etmeniz mutlu etti. Bebeğim kuVozde ben taburcu oldum. Benim evim küçük bı ilçede ve bebeğim bir buçuk saatlik mesafedeki hastanede kaldı haftasonu görüş olmadığı için evime geldim küçük de bı kızım var cunku. Hem de kendimi biraz toparlamam gerekiyor sezeryan olunca acilarim geçmedi daha. Bebeğim de bazen kendi kendine nefes alıyor bazen de makineye bağlıyorlar mis yorulunca. Beslenme yapamıyor daha. Zamanla o da olacak inşallah . Her arayan soran dan dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen lütfen sağlık sıhhatle donelim evimize dualarinizda bize de yer verin. Kızımın adi Gökçe
Olurmu yaa. Yeminle hep aklımdasın. Sormaya çekindim bugün hep. Sıkboğaz etmek istemedim. İçinden geldiği gibi gelişmeleri duygularını yaz. Merskta bırakma bizi.Merhaba cnm ya buraya yazmak istemiyorum artık sizlerin aklına kötü şeyler getirmeyeyim diye de o yüzden bayadir girmiyordum. Ama sagolasin tanımadan etmeden merak etmeniz mutlu etti. Bebeğim kuVozde ben taburcu oldum. Benim evim küçük bı ilçede ve bebeğim bir buçuk saatlik mesafedeki hastanede kaldı haftasonu görüş olmadığı için evime geldim küçük de bı kızım var cunku. Hem de kendimi biraz toparlamam gerekiyor sezeryan olunca acilarim geçmedi daha. Bebeğim de bazen kendi kendine nefes alıyor bazen de makineye bağlıyorlar mis yorulunca. Beslenme yapamıyor daha. Zamanla o da olacak inşallah . Her arayan soran dan dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen lütfen sağlık sıhhatle donelim evimize dualarinizda bize de yer verin. Kızımın adi Gökçe
Tamam inşallah yazarım bundan sonra sağolun haftasonu görüş yok pazartesi gideceğiz insallahOlurmu yaa. Yeminle hep aklımdasın. Sormaya çekindim bugün hep. Sıkboğaz etmek istemedim. İçinden geldiği gibi gelişmeleri duygularını yaz. Merskta bırakma bizi.
oglumdada doğuma 1 ay kala başlamıştım canım ondan başlayım artık dedim içerik aynı lanolin yazıyo ondadaBen lansinoh aldım başlayacaktım bu haftalarda aslında ama gebe eğitiminde kasılmaları artırır dedi hemşire biraz daha bekliyim bari dedim. Dediğin markayı duymadım ama içerik olarak yakınsa olabilir hatta maksat yumuşatmaksa zeytinyağı bile olabilir diye düşünüyorum
İkinci el almayi dusunuyorum o yuzden biraz daha uygun oluyor. Saglamini denk getirirsem alicam:))Evet çok pahalı boba4g tamam kanguru çok önemli ama ya sevmez bosa gider mi diye dusundum
Evet banada boba biraz daha mantikli geldi.Biri dokuma kumaş neko, diğerinin kuması kanvas boba4g. Ben ikisinide deneyip boba4gden daha memnun kaldım. Ikiside cok iyi bence. Ama boba4g fiyatları dolar yüzünden aldı basını gidiyor. Ben aldığımda bu kadar pahalı değildi.
İnternette arastirirken e vitamini kapsullerini kirip surun diyordu. Ben bir deneyim dedim. Normaldede hassaslar zaten.Ben lansinoh aldım başlayacaktım bu haftalarda aslında ama gebe eğitiminde kasılmaları artırır dedi hemşire biraz daha bekliyim bari dedim. Dediğin markayı duymadım ama içerik olarak yakınsa olabilir hatta maksat yumuşatmaksa zeytinyağı bile olabilir diye düşünüyorum
Yaa arkadaşlar gerçekten çok mutlu ettiniz beni bu zor günlerde gözlerim doldu. Hepinizden Allah razı olsun
Canım beni hatirladin mı erken hamilelik belirtilerinden tanıyorum seni o zamanlar her ay bekleyip üzülüyorduk. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah bebegini. Seni görünce yazmak istedim.
Kizlar kontrolden geldim bebis tosuncuk olmuş maşallah :) 1440 kg olmuşuz. Hareket azaldığı için de tedirginliğim geçti. Dr durustan kaynaklı ama daha döner bişey olmaz dedi.
Takmayayim takmayayim diyorumda sabah kalkiyorum yastik kan. Agzimi calkaliyorum agzim kan.oturuyorum film izliyorum basliyor burnum kanamaya.hapsuruyorum kan. Yani zaten bunlar olmasa takmayacagim ama hal boyle olunca takilmadan olmuyor.
Aranızda benim gibi potansiyel dogum tarihlerine takan var mı, şöyle ki ; sezaryan planlıyoruz, en erken 20 veya 22 Ocak ile cetvelimde göruldugu gibi şubatın ilk gunleri. Ben mumkun oldugunca bebegim gelişsin...büyüsün istiyorum tabi akli selim bir anneden beklenecegi gibi. Doktorum doğal olarak son haftalarda belli olur...belki de 15 Ocakta dogmak.istiycek diyo su azalir mi normal mi gider bilmiyoruz tabi (son gidisimde her şey yolundaydi) sonraki gidisimde de Ocak sonu alabiliriz diyo. 20 Ocak oglak burcu...2 gun sonrasi Kova burcu. Bunu ozellikle ayarlamaya calismam ama 2 gunle olacak biseyse ben şu 19 Ocakta yariyil tatiline önlem olarak doktor da cocuklu biri sonucta riske etmeden, kontrole birine gidip gidip son anda farkli bir doktora kendimi teslim etmek istemiyorum. Su akar yolunu bulur, rahat ol diyorum kendime ama kendimi gene bunlari dusunurken buluyorum. Normal dogum yapabilmeyi cok isterim son ana kadar bekleyip ama bir iki kisiden o esnada doktorlar kendilerine kolaylik olsun diye kesik atip bilmem nereye kadar kesiyolar bir suru dikisimiz var deyince urkuyorum. Insan bilmediklerinden korkarmış derler...dogum esnasida her şeyin farkında olup bebegimi hemen emzirebilmek, ayik olmak istiyorum bu yüzden epidural tercih edicem.
Kizlar gogus ucu yara olmasin diye krem kullanmaya basladiniz mi daha once lansinoh kullanmistim memnun kaldım ama şimdi hediye olarak doktor bebe diye bir markanın kremi geldi onu mu kullansam duydunuz mu hiç bu markayı
Merhaba cnm ya buraya yazmak istemiyorum artık sizlerin aklına kötü şeyler getirmeyeyim diye de o yüzden bayadir girmiyordum. Ama sagolasin tanımadan etmeden merak etmeniz mutlu etti. Bebeğim kuVozde ben taburcu oldum. Benim evim küçük bı ilçede ve bebeğim bir buçuk saatlik mesafedeki hastanede kaldı haftasonu görüş olmadığı için evime geldim küçük de bı kızım var cunku. Hem de kendimi biraz toparlamam gerekiyor sezeryan olunca acilarim geçmedi daha. Bebeğim de bazen kendi kendine nefes alıyor bazen de makineye bağlıyorlar mis yorulunca. Beslenme yapamıyor daha. Zamanla o da olacak inşallah . Her arayan soran dan dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen lütfen sağlık sıhhatle donelim evimize dualarinizda bize de yer verin. Kızımın adi Gökçe
Haklılar ama çok can yakan bir durum dayanılmaz oluyor ve yine emziremiyorsun. Krem tedavi ediyor en azından. Bizede egitimde sürmeyin dediler ama ben kalkan kullandım ve her emzirme öncesi silip yıkadım çünkü yoksa zaten emziremiyordum.Bana kesinlikle kullanmayacaksın denildi, şu an nemlendirici sür ama Doğumla birlikte asla dediler. Koku değişikliği bebeği uzaklaştırabilirmiş. Eğitimlerde duyduğum bu ama tabi tecrübem YÖK bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?