2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hiç bir iş yapmaz bnm ki valla dediğin gibi hizmet edilmesi gereken biziz ama onlara hizmet etmek zorunda kalcaz nerdeyse inşallah hemen giderler ya yaşayıp görcez

Ya işte insan kendini bilmesi lazım ben zaten bu durumdayım kıza bir de ben yük olmayayım deyip en fazla 1 hafta kalmaları lazım madem hastaymış ama nasıl bir düşünceleri var anlayamıyorum

Hiç bir iş yapmaz bnm ki valla dediğin gibi hizmet edilmesi gereken biziz ama onlara hizmet etmek zorunda kalcaz nerdeyse inşallah hemen giderler ya yaşayıp görcez
Canım kendi kızları olsa her işi yaparlar eminim çünkü benim görümcem ben bir bardak suyumu bile kendim almadım annem getiriyordu demişti bana bir kere zaten o kadar şişmişki hareket edemiyormuş ama işte el kızına gelince durum öyle olmuyor ben zaten bir şey beklemiyorum allah bize güç kuvvet versin de kimseye muhtaç olmayalım inşallah

Ya işte insan kendini bilmesi lazım ben zaten bu durumdayım kıza bir de ben yük olmayayım deyip en fazla 1 hafta kalmaları lazım madem hastaymış ama nasıl bir düşünceleri var anlayamıyorum
İnce düşünemiyorlar maalesef canım , ne yapacak tepemde şöyle emzir böyle emzir oğlum tutmadı hiç memeyi hacdaydı o zaman karışamadı ama bunda emme konusunda çok tartışıcaz gibi geliyor geçen bebek önce meme ucu büyük olan büyük birinin memesi tutacakmış kendisininkini mesela sonra bnmkini tutarmış yok ya hayatta denettirmem

İnşallah canım ya hemen toparlıcam kendimi inşallah ihtiyacım olmadığını görsün

Ay kızlar yazdıklarınizi okuyup okuyup güldüm hee alemsiniz benim kaynana da doğum olacağıni haber alınca gelir malum konuşmuyoruz:)) valla 3.5 sene oldu evleneli ne rahatlık varmış. Sesi çıkmıyor her gün ne pisirdin ne yediniz nereye gittiniz para harcadiniz diye sormuyor elestirmiyor:)) kurban bayramindan beri görüşmedik kayinpederin hala haberi yok korkudan diyemiyor adama çünkü kendisi suçlu:) dogumda gelir kp anlamasin diye yalandan iki dolanir iki gün kalır gider zaten. Benim annem ve yengem gelecekler onları görünce daha bir suratı düşer kalmak istemez

Kızlar birsey soracağim. Hm de var hani altı torba gibi kollu kışlik montlar. 0 2 ay alsak mı gereksizmi battaniye iş görür mu? Çok karışık kafam. Alan ya da düşünen var mı?
Biraz büyüğünü alabilirsin ben seviyorum ve kullanıyorum hm değil annem almıştı bana da.

]
Oha annem gibi cahil yani. Annem de beni sinir eder böyle. Ama kızıp rahatlarım. Kv ye bişi diyemezsinki

Sordun mu doktora sekerim merak ettim acaba biri olurum diye kızımda hiç olmamıştı

Sordum canım, son derece sakin bi sekilde "olabilir, hormonlar ve dolaşım sistemi hamilelikte degişiyo" dedi... ben bu doktorun bazen böyle sıradan cvplar vermesinden hic tatmin.olmuyorum...hayır tabi kotu bisey olmasın ama ne biliym "eh normal bunlar" demek yerine de ki sagina don soluna don...bisey öner

Bizim doktor bana dün göğüs kremi yazdı kızlar. Bunu şimdiden sürmeye başla dedi. Sizinkiler söyledilermi öyle. Bizimki reklamlı meklamlı ilaç yazmayı çok seviyor. Ondanmı acep diye düşünfüm. Oğlumdaki doktor sadece folik asitle calsiyum demir yazmıştı hatırladığım. Kalsiyumu kramp için yazmıştı. Diğerleri standart. Bu maşallah dolduruyor hemen. Benmi şüpheciyim yoksa

Iy yok artık ya tabi ki de ben olsam asla yaptırmam sakın yaptırma bence de

Bana çoktan yazdı krem ama hametan zaten özel lerden değil yani ben sürmüyorum orası ayrı da. Ama önceden kullanmak gerekiyormuş bence normal yazması

Kizlar iyi pazarlar, gunaydin.
Sie bisey sorucam ben polar uyku tulumu aldim 0-3 ay. Ilk zamanlar battaniye ortmem diye. Kv polar mi aldin diye burun kivirdi. 0-3 aylik bebege polar bisey giydirilmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…