2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Oldu kucağına verelim al senin olsun diye tövbe tövbe. Büyük birinin memesini tutacakmış önce demek bunu söyleyebiliyor. Güvenli bağlanma falan hak getire. Allah korusun herkes kendi çocuğunu emzirsin. Allah izin verir de sütüm gelirse kv yanında emzirmem bile diyorum ben şimdiden. Bakalım bizimkinin de böyle istekleri olacak mı?!!

Kizlar iyi pazarlar, gunaydin.
Sie bisey sorucam ben polar uyku tulumu aldim 0-3 ay. Ilk zamanlar battaniye ortmem diye. Kv polar mi aldin diye burun kivirdi. 0-3 aylik bebege polar bisey giydirilmez mi?
Yani petrolden yapılan bişidir polar. Eviniz soğukmu. Geçende konuşulmuştu çocukları çok sıcak tutmayın die. Bende öyle düşünüyorum. Eşimin teyzesi pazenden battaniye dikmişti. Onu kullanmıştım oğlumda. Gene sen bilirsin.

GÜNAYDIN kizlar nasılsınız iyisinizdir insallah bn kisa sureligine üyelik iptali istemiştim tekrar actirdim

Aaaa onu bilmiyordum, yok kullanmam o zaman. Bi tane de Zara homedan polar battaniyeli nevresim takim almistim o da olmaz ozaman yaa. Uzuldum simdi

Sie bisey sorucam ben polar uyku tulumu aldim 0-3 ay. Ilk zamanlar battaniye ortmem diye. Kv polar mi aldin diye burun kivirdi. 0-3 aylik bebege polar bisey giydirilmez mi?

canım polar konusunda bende kararsızım. sonuçta doğal olmayan bir malzeme petrol türevi. ama gel gör ki benim eşim ve kayıngiller bayılıyor öyle şeylere. yok yumuşacıkmış falan diye doldurdular evi polarla. benimde hoşuma gidiyorda korkuyorum. içinde en azından pamuklu kumaştan astarı falan olmasına dikkat et istersen. ben en azından öyle olsun diye düşünüyorum. tenleri çok hassas özellikle ilk 6 ay.

Kizlar bnm size sorum olucak lurfen bilgisi olan yazsin biraz uzun olucak simdiden kusura bakmayin
Bnm persenbe gunu devlet hastanesinde konturolum vardi kendi doktorum ozel hastanede ama suan şehir dışında oldugu icin devlete gidiyordum persembe gunu ozellikle sordum doktora bebegin kilosu suyu nasil sekerim oldugu icin her gittigimde soruyorum suyuda kilosuda gayet iyi dedi dun Cumartesi gunu esimin ısrarıyla esimin ailesi arkadaslarinin esleri orda dogum yaptigi ozel hastaneye gittik esim ilk bastan beri orda dogum yapmami istiyordu oraya gidip muayene olup sezaryen gunu alacaktik neyse gittik muayene oldum ordeki dra suyu nasil dedigimde aa suyunda azalma var bu durumda her hafta konturol altina olman lazim yada erken dogum olucak oyuzden burda doppler renkli ultrason istiyorum nst istiyorum burde kan tahlileri istiyorum bizim hastanede yaptricaksiniz dedi bizde sekreter sorduk 400 tl toplam ucret cikartti ve yaptrmadan geri geldik bnm kafam karisti morelim alt ust oldu iki gunde bebegin suyunda bu kadar azalma olurmu sizce? Yoksa para icinmi yapti acaba kendi doktoruma 20 aralikta konturolum var ozamana kadar baska hastaneye gidip baktriyimmi acaba

Suyun ne kadar söyledimi az mi dedi sadece. Benimde az doktor havuc suyu ic dedi sadece ama benimki sınırdaydi. Bence 20 aralik uzun bir zaman bekleme o kadar riske girme git bir doktora

Suyun ne kadar söyledimi az mi dedi sadece. Benimde az doktor havuc suyu ic dedi sadece ama benimki sınırdaydi. Bence 20 aralik uzun bir zaman bekleme o kadar riske girme git bir doktora
Soylemedi canm ya cok az dedi bnm anlamadigim persembe gunu devlet hastanesindeki doktor suyuda kilosuda cok iyi merak etme demisti Cumartesi gunu bu doktor suyun cok az tahlik istiyorum filan diyince bn tedirgin oldum iki gunde bu kadar azalma olurmu acaba bncede bi baska yere gidiyim baktriyim yoksa rahatlayamam imdunden beri ruh gibiyim

Canim bence biraz para icin de yapmislar, sen mutlaka baska 3. bir doktora daha goster derim. Bir de ben yarin 29+0 oluyorum diyor ki bu haftadan sonra artik suda azalma baslayacak, sen daha da ilerisin belki bu azalma normaldir. Bi de sen sorunca soylemis gercekten ciddi azalma varsa kendi group ilk onu soylemesi gerekiyrdi. Sen sormasan soylemicekmiydi yani?

Canım ben bebegime terletme ihtimali olan hic birsey almadim. Kadifeden tulumlar takimlar var polardan var hic birini almadim. Dokumasi saglam ve kalın olan kumaşlar aldim. Polar ve tüylü tarz battaniye bile almadim. Ev sıcak olacak bebegi de sıkı giydirecegiz. Ama bu tarz kıyafetlerle bebeğin dengesini ayarlayamam ateşi cikar farkinda olamam diye hic tercih etmedim. Zaten kışın anca doktora aşıya falan götürürüz onu da arabayla götüreceğiz zaten

Bncede para icin yapmis gibiydi canm cunku dedigin gibi bn sorana kadar bsy soylemedi ben soyleyince aaa azalma var dedi yani bi hamile kadina nasil boyle bsy soyleyebilir nasil vicdani el verir ya dun geldikten sonra oturdum ağladım eger biraz azalma olsaydi bnce devlet doktoruda söylerdi diye düşünüyorum hem persembe gun devlette nst ye de bagladilar suyu az olsa harekerleride azalma oluyormus bana dr cok iyi ilerliyorsun dedi valla kafam karışti en iyisi yarin gene bi gidiyim hastaneye bakalim ne diycek

Zaten sen sormasan fark etmemis bir doktora ben olsam guvenemem. Ama yinede 3. Bir fikir al.

Canım bizde kesilmiyor ben şirkete bağlıyım bence alo 170 ara sor yanda bağlı bulunduğum SGK gidip sor derim
Devlette kesildiğini bende duydum ama bende devletten alıyorum parayı yanı söyle taşeronum devlet bizim şirkete ödeme yapıyorsak ediş veriliyor hak edişim olmasa devlet ödeme yapmasa Sirket vermez ödeme yapmaz bana diye düşünüyorum benim iki arkadasım 35 den sonra 2 hafta rapor aldı izninden düşmedi ödemesi de normal is gorememezlik olarak aldılar
Ama iste okullarda nasıl hiç bilmiyorum
Normalde benim hatırladığım bebek hareket ettikçe butona basıyorsun. Bunlar yeni nts mi acep. Aman olmasın kasılma. 36 dan önce gelmesin zilli
Dun arkadasım girdi benim doktorun kendi nts basmalı hareket ettikçe basiyoesun zaten acayip bi ses çıkıyor hareket edince :)

Kızlar elde ayakta uyuşması olan varmı karıncalanma hissi gibi
Bende var canim fizik tedavi doktoruna gittim karpel tünel sendromu hamilelikte olur yapacak bsy yol bileklik takacaksın geceleri dedi takıyorum ama ne fayda hiç etkisi yok

Kızlar birsey soracağim. Hm de var hani altı torba gibi kollu kışlik montlar. 0 2 ay alsak mı gereksizmi battaniye iş görür mu? Çok karışık kafam. Alan ya da düşünen var mı?
Ben alacağım cnm arabayla gidip geleceğiz ama malum Ankara soguk battaniye açıldı edildi derken onun fermuarini çekip kucaklamak daha mantıklı olur diye düşündüm hem 99 lira bsy de degil mart sonu Nisa’n da bile kullanırım
Diye düşündüm
Ben evde oturmam da sanırım 40 i çıkana kadar yürüyüş va yaparım o sebeple alayım diyorum
Kuzum bencede stres olacaksan hiç çağırma bende dedim kalmasın kimse hanımdan annem ablam da dönüşümlü kalsın diye eşime
Bazen politika yapıp ay haber vermeyi unutmuşum vs demek daha iyi yalnız kal daha iyi o strese gireceğine en azından kafan şişmez

Canim polar önermiyorlar pek hava geçirmeli pamuklu seyler öneriyorlar sen tene temas etmeyecek şekilde cok saatlerce üzerinde kalmayacak şekilde kullan artık almışsın içine pamuklu bsy giydir dışarı çıkarken onu giydir uyurken giymesi yerine öyle kullan bence

Canim sen bence başka doktora git böyle şeylerdense ben devlet hastanesi doktoruna daha cok güveniyorum olmadı başka devlet hastanesine git kendi doktorun gelene kadar ama sakın ol bak şekerin yükselir falan

Canim sen bence başka doktora git böyle şeylerdense ben devlet hastanesi doktoruna daha cok güveniyorum olmadı başka devlet hastanesine git kendi doktorun gelene kadar ama sakın ol bak şekerin yükselir falan
Evet canm bu konularda devlet hastanesi doktorlari cok iyi yarin icin randevu aldim insallah iyi sonuçlar alirim cok saolun kizlar ya iyiki varsiniz icim rahatladi biraz

P Prime18 kararsızım çünkü ilk zamanlar bende cıkmıştım oğlumda hatta ilk hafta kontrol sonrası yemeğe gitmiştik ama açık mekanlara. Şimdi durum farklı kiş malum. Bide bebekler sürekli emmek istiyor ilgi istiyor. Bebekle çıkmak zor olabilir benim için malum bide 21 aylık oğlum olacak. Çok kafam karışik ama pekte güzel geliyor gözüme. Söyle bir indirim olsa hemen alacağım

Kiz nasil bir sey anlattigin ben anlamadim hic resim varsa atsana :)
Gormemisin ilk bebegi ya herseye heves ediyorum ondanda kusur kalmayayim almadiysam

Bazi sorunlarim vardi canm telefonum bozuldu bnde gorumcemin telefonundan girdim işte sonra biraz sorunlar yaşadık oyuzden iptal ettirmiştim bugun tekrar actirdim
Anladim canim. Neyse hosgeldin o zaman tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…