2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kiz nasil bir sey anlattigin ben anlamadim hic resim varsa atsana :)
Gormemisin ilk bebegi ya herseye heves ediyorum ondanda kusur kalmayayim almadiysam

Anladim canim. Neyse hosgeldin o zaman tekrar :)
Bu tarz tulumlar ama çok seçenek var. 99 lira hmde gördüm başka yerlerde de var ama böyle torba şeklinde bir orada vardı.

Aaaa onu bilmiyordum, yok kullanmam o zaman. Bi tane de Zara homedan polar battaniyeli nevresim takim almistim o da olmaz ozaman yaa. Uzuldum simdi
Içeriğine bakman lazim aslında. Cartersın tulumlarıda var oğluma kullanıyorum. Ama hepsi onaylı uygunluk için. Yani bebege kullanımı uygunsa kullanabilirsin bence. Sonuçta güvenilir yerden almak önemli. Biz kumaşa dire polar pazen falan diyoruz ama içerikleri uygunlukları denetleniyor.

Hmm degisik gorunuyor.ben almadim bundan. Bunun puset icin olanlari var onlardan almistim. Guzel gorunuyor ama bak benimde aklima dustu simdi :))
Yani aslında hastaneden cıkarken bile koy içine kollarını geçirme sıcacık götür diye düşündüm. Ama bununla araba koltuğuna bağlayamam. Ben araba koltuğu kullanacağım 0 13 kg icinde. Kafamda deli sorular

Evet canm bu konularda devlet hastanesi doktorlari cok iyi yarin icin randevu aldim insallah iyi sonuçlar alirim cok saolun kizlar ya iyiki varsiniz icim rahatladi biraz
Canım hemen moralini bozma o doktor ozeldeki kendi doktorun muydu yoksa başkasına mi gittin. Anlamiyorum bu özel doktorlar milleti yoltarak mı evlerine rızık götürüyor.. Benim ozel doktorumdan Allah razı olsun valla. Bana hepatit testlerini falan burda yaptirma pahalı bunlar kağıt yazayim sağlık ocaginda yaptir dedi biz burda yaptiralim dememize ragmen. Kan testlerimi de saglik ocaginda yaptir bana watsapptan at buraya gelmene gerek yok diyor..

Merhaba arkadaşlar. Şu 32.haftadan sonra grip vb nedenle aldığın rapor doğum izninden düşüyor mu sorusu kafamı çok karıştrdı.2 tane arkadaşm öğretmen daha yeni doğum yaptılar, onlar almış rapor ve doğum izninden düşmedi,ablam devlet memuru oda daha 3ay önce doğum yaptı,oda aldı hiç skıntı olmadı.ama kendi doktoruma sordum, alamazsın diyor,buradaki arkadaşlarda alamazsın diyorlar.Kafam çok karıştı

Kendi doktorum degildi canm kendi doktorum baska ozel hastanede çalıyor suan şehir disinda bnm doktorumda cok iyi butun tahlilleri devlet hastanesinde yatrip götürüyorum bsy demiyo kendisi suan burda olmadigi icin her iki haftada devlet hastanesinde konturola gidiyorum bebegi suyu kilosuna baktriyorum esimin ailesinin gittigi ozel hastane vardi esimde orda dogum yapmami istiyordu oyuzden baska ozel hastaneye gitmiştik ordeki doktor dedi suyun az diye ya cok korkuttu beni bi hamilekadina nasil boyle aaa suyun cok az diyebilir eger garcekten az olsaydi devlet hastanesinde soylerlerdi diye düşünüyorum valla anlamiyorum bu insanlari nasil vicdana sahipler ya

Carterstan almistim ben de ama simdi arkadaslarda yazinca hic icim sinmedi yarin gidip degistiricem. Normal kumas olanlari da vardi onlardan alirim.

Benimkide oyle. Bu genetik testler filan acibademde cok pahaliydi baska ozel hastaneye yonlendirdi. Yari fiyatindan daha ucuz tuttu. Bazi doktorlar hic etik davranmiyor.

Canim eğer doğru dediyse bile sen sormadan böyle bir sorunu farketmeyen doktora nasıl güvenebilirsin ki. Kadın dogru dediyse de güvensizlik veriyor para için dediyse de.. Hic canını sıkma şurada az bir zamanimiz kaldi suyumuzun azalmasi da artik normal olacak tansiyon sorunlarimiz da normal sayilacak kasilmalarimiz da.. İnşallah bundan sonra erken de doğsalar gelisimleri tamamladi yavrularimiz çok şükür. Benim bir tanıdığım cok zor hamile kalmış suyu o kadar azmis ki bebek dogana kadar hic kibirdamasini hissetmemis. Hep yatmis hastanelerde.. Ve sonuç zayıf doğan ama sonra tosun olan bir bebek :) neler var neler canim icimizi rahat tutalim bence:)))

Kizlar ben meraktan bir sey soracagim. Kafama takildim gerci ustumude vazife degil ama merak iste.
Benim asistanimin kardesi hamile. Normalde aralik sonunda dogum olacakti ama ilk cocugu sezeryan diye yine sezeryan olacakti o yuzden ayin 20 sinde sezeryan olacakti planli. Simdi doktoru baska sehre gidecekmis. Gitmeden alayim bebegi demis. Cuma alacakti kardesi hazir degil diye pazartesiye kalmis. Sezeryan bilr olsa normalinden 20 gun once sezeryan yapmak yanlis değil mi. Bana cok sacma geldi.

Aynen Kuzum ya zaten 5 haftam kaldi doguma insallah bu gunleride atlatalimda hayirlisiyle kucagmiza alalim gun gectikce daha da korku sardi beni bi yandan dediklerin dogru en son aydayiz suyu azalmasi normal doktorun soyleme şekli biraz korkutucuydu cok saol garcekten cok rahatladim iyikide yazmışım danışmışım size

Canm kac haftalikmis ? Bnm komsumda 36 haftasinda sezaryen oldu cok şükür bebek hic kuvezde kalmadan iki gunde taburcu oldu

Aaaa onu bilmiyordum, yok kullanmam o zaman. Bi tane de Zara homedan polar battaniyeli nevresim takim almistim o da olmaz ozaman yaa. Uzuldum simdi
Cnm poları kullanmayanımız yok zaten. Sadece yeni doğmuş bebek. Bide arkadaşın dediği gibi kaliteli astarlı olsa sıkıntı olmaz. Ben çok terletir diye düşündüm. Yoksa pamuklu boyasız diye beyaz alıyoruz ama gerçek pamuk kırık beyaz oluyormuş.herşey sağlıksız yani

Cnm personelcinin dikkatiyle alakalıdır belki. Senin doktorun vermeyiversin başka doktordan alırsın

Ben asla yaptırtmazdım. Başka doktorlarda sezeryan yapabilir. Planlı doğum zor değilki. Zaten planlıysa 10 gün öncesine gün vermiştir artı bide 20 gün. Etti 30 gün. Prematüre doğurtacak çocuğu. Benim yorumum böyle. Benim durumum olsaydı kesinlikle karşı çıkardım

Evet haklisin terletir, geri vericem icime sinmedi zaten :)

Ben de karşıyım bu duruma hatta bence bebek ne zaman gelmek isterse beklenmeli bi sorun yoksa. Bi arkadaşım inat etti sezeryan için gün almadı. Sancıları gekdikten hatta bi müddet evde sancı çektikten sonra gitti oldu sezaryanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…