2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hepinize teşekkür ederim. Anlaşılan bebişler kendileri seçecek o narin .o.olarina kullanacaklari bezi...Bebekten bebege de değisiyor tabi...deneyip göreğiz inşallah.

Canım herkesin bünyesine göre değişşyor bu durum sanırım. Mesela eltim doğumdan iki saat sonra kalkıp oturabilmişti. Benim bünyem mi zayıf artk bilmiyorum:) 20 günden sonra toparlanmaya başladım
bende oturamadim hic. ikinmaktan basurlarim cikti sisti flan 3 gunde zor gecti.yan yattim ,yan oturdum .dogumd bukadar aci cekmedim diyebilirim

40 diyip de gözünü korkutmayım demiştim

Evet yenidoganın ustunde 0-3 kg yaziyodu...üşenmedim musteri hizmetlerini aradim...galiba bir buyugu de gerekecek...tamam zaten sira bir buyugune de gelecek ama yenidogani cok minikmiş.
Deneme boyu olsaymis keske.

O is bebege bagli oluyormus :). Bende 1 pk prime premium care aldim yeni dogan 1 numara. Bebise yararsa kullanicaz. Yaramazsa yarayani bulana kadar hepsini deniyecegiz.Yapacak bir sey yok :)

Sanirim evet yapacak bisey yok...deneyerek gorecegiz...bebekten bebege degisiyor demek.

Ben demişsem kesin dogrudur ay kızlar çok agirlastim ben iki gündür minnoş kasikalrimi oyuyor bu sabah doğuracam sandim vallaha.. Allah yardimcimiz olsun zor zamanlara girdik
Bu ara çogumuzda bu durum var sanırım. Sabah eşim giderken kulağın telefonda olsun geçmezse bi kaç saate ararım çok ağrım var dedim. Şükür geçti sonra

Gerçekten zor zamanlar hareketler yavaşladı bebek dürtüyor, yalancı sancılar geliyor bizi korkutuyor, hem doğsun hem doğmasın istiyoruz şu dönem Allah sonumuzu hayır etsin vaktinde gelsinler inş
Aynen canım valla tam da o durumdayiz şu an :))
Bu ara çogumuzda bu durum var sanırım. Sabah eşim giderken kulağın telefonda olsun geçmezse bi kaç saate ararım çok ağrım var dedim. Şükür geçti sonra
Evet canim tam kasıklarımin dibine vuruyor ağrı tahminim rahmin en dibi.. Ister istemez korkuyor insan bir de bebek tam agriyan yeri oydu durdu sabaha kadar :)) hayirlisiyla atlatsak şu günleri...

Evet marka marka buyukluk degisiyor...pktleri acmiyoruz tabi ama duymustum oyle bisey...bakalim bizim küçük isimsiz adam hangisini seçecek...

İki oğlumda da huggies kullandım. Yine huggies aldım . Evde muhakkak bulunduruyorum bazen dediğiniz gibi marketlerde bulunmuyor

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum kızım rahatsız ateşli onla uğraştım baya artık ufaktan toparlıyor inşallah

Kızlar ben bebek arabasına karar veremiyorum e bebekte joie litetrax 4 var travel sistem birde aynısının 3 tekerleklisi bunları beğendim gibi var mı bilgisi olan alan kullanan yada siz aldııız mı bebek arabası önerileriniz bekliyorum

Valla ne desem yalan bacim. Son olarak 2 ayri hastanede yaptirdim tahlil. Birinde deger araligindan cok yuksek cikti. Birinde cok dusuk. Artik ne dusunecegimi bilmiyorum. Cuma gunu randevum var ne cikarsa bahtima.
Allah Allah o kadar fark olurmuymuş ki inşallah cuma günü nir netlik kazanırda ona göre tedavin gözden geçirilir arada kalmak zor

3 tekerlekli kimse önermiyor, mamas papas urbo 2, peg perego book51 ikisine bak,birde inglesina fiyat olarak biraz yüksek ama.sen kaç para civarı istediğini yazarsan,bende ona göre bir fikir söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…