Tecrübeli annelere sorum olacak
Bebek bezi konusunda hala kararsızim ben.
Şoyle ki :
Primanın adı var ama biraz araştırma yapınca pişık yaşayanlar az değil
Yenidogan aylik pkler uygun gibi ama bunun devamı var. Yani butceye uzun vadede mantikli gelmeyebilir.
Molfix için tam karar verecekken sızıntı yaşadım diyen de çok. Yakınımızdaki markette yenidogan pktindeki ad/fiyati primayla esdeger ama uzun vadede diger boylarin fiyati mantikli sayilir.
Sleepy hiç aklimda yokken googleda arama yapinca oldukca memnun olanlarin sayisi azimsanacak gibi degil.
Huggies...genel yorumlar iyi...fakat ben devamlilik acisindan ( yakinimizdaki marketlerde surekli gelmeyen bir marka, eh bi kere alip bitince napicaz) tercih edemeyebilirim.
Bunlara ek olarak; yenidogan pktlerin bazilarinda 0-3 kg yaziyo bazilarinda ise 2-5. Bebişler kac kg dogacak bilmiyoruz ki...yeni doğum yapan arkadaşım 3.700 doğurdu...bir digeri de 2.800. Bu durumda yenidogan 0-3 kg pkti alan ve bulunduran eger cocuk 3 kg uzeri dogarsa onu kullanamayacak gibi. Bir de tabi hangi bezle başlarsa onunla devam ediyor bebekler gibi yorumlar var.
Alıp çantaya atmam gerek. Bugün ani bisey olsa halâ bez dusunuyorum. Tamam vaktinde ve sağlıkla gelsinler
tek dileğimiz bu ama son 1 haftadir gercekten "ben 1 - 1,5 ay daha taşıyabilecekmiyim, nefes alirken zaman zaman sanki çoook performans yapmişim gibi tikanmalar ( ki doktor olur demisti), rahim girisinde bazen sanki çocuğum şimdi çıkiverecek hissi...şükür ki sanci, kasilma yok ama boşuna 30 - 32 Hafta sonrasi çantaniz hazır olsun demiyolar.