2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar dogar dogmaz sunnet yaptirilan bebekler icin fotograf cekmek icin minik sunnet tulumlari oluyor, uzerinde masallah falan yaziyor. Internette satilan gordunuz mu hic? Ben internetten alicam da bildiginiz yer var mi?

Keşke hep dışardan yesek Canım hiç yemek yapmak istemiyor artık
Ahh keşke eşim 5 de gelecek yemek yok yapmadım ama ağrım var şuan ayağa kalkacak halim yok maalesef bilmem ne yeriz artık Şey diyeyim tüm gün seni düşünmekten yemek yapamadım aşkım Şaka bir yana zaten yapma yorma diyor kendini sağolsun kesin doktora gidelim diyecek gelince ağrım var diye

Kilo konusunda biraz skntiliyim ta bn iki haftada toplam 3 kilo vermisim acaba diyet yaptigim icinmi bu bir haftadr cok kotu mide yanmam bulantim da var hicbsy yemk istemiyorum artik iyice korkmayi basladim

Hepp dışardan yesek batarız kız zaten bu ay biraz sıkıştık bakalım şu ocak ayıda geçse rahatlasak. Doğum parasıdır kıyafetleridir arabasıdır filan derken gıkladık iyice. Çok şükür bu günümüze

Görse benimki de der eminim
Kız allah seni neyse canın çekmiş yemissin ben öyle zararlı bir şey olduğunu düşünmüyorum sanki dışarıdan kebap yesek daha mı sağlıklı sanki öyle gibi bir algı var asıl bu büyük yerler daha çok denetleniyor daha hijyenik o kebapcilsr filan ne eti kullanıyor allah bilir

valla zararlıysada yedim. değilsede yedim. yedim yani artık yapacak bir şey yok :d

Şükür canım
Katılıyorum canım bayağı masraf oldu daha doğmadan valla Allah sonumuzu hayr etsin

Bana da herkes çok az kilo almışsın dedi dedi bende gaza geldim aman zaten kilo almıyorum deyip biraz ekmek tüketimini filan artırdım son 1 ayda 3 kilo aldım sanırım yarın randevum var tam 2 ay olacak kasimin 13 ünde gitmiştim en son. 1 ayda 3 kg fazla ilk 6 ayda 3 kg almıştım ben

Aynı sorunu araliklarla ve son 2 aydır yogun bir sekilde yasadim...Doktor Rennie şurup yazdı...rahatlattı diyebilirim. Kojtotle gidince soyleyin uygun görürse yazar tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…