2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim bi yerim ağrımıyor kızlar ya bende bi sorun mu var sadece sabah kan hapını içtikten sonra işe giderken midem ağrıyor.
Bende de oyle ağrılar yok canım çok şükür ama aynı şekilde demir hapı midemi ağrıtıyor 1 haftadır filan ilk başlarda da ağrıtıyordu geçmişti tekrar başladı ve midemi bulandırıyor

Benim bi yerim ağrımıyor kızlar ya bende bi sorun mu var sadece sabah kan hapını içtikten sonra işe giderken midem ağrıyor.
Maşallah deBende bi yerim ağrımıyor iyiyim felan die geziniodum son 3 gündür çok mutsuz bir haldeyim neremin ağrıdıgını bile kestiremiyorum bi belim ağrıyor bi yanlarım çoğu zaman karnımın etleri ağrıyor valla korkuyorum ya

Günaydın kızlar bende geceleri el uyuşması çok oluyor sizde yaşıyormusunuz aynı durumu
el uyusması bayadır oluyor
bılek agrısı cekıyorum ustune 5 gundur
sısıyor sabah elimi kapatamıyrum
gün içnde hep uyusuk artk

dun aksamda ayak bıleklerım ve dız kapaklarım agrıdı

Bende de oyle ağrılar yok canım çok şükür ama aynı şekilde demir hapı midemi ağrıtıyor 1 haftadır filan ilk başlarda da ağrıtıyordu geçmişti tekrar başladı ve midemi bulandırıyor

Başlarda benim hiç bulandırmamıştı, hatta burda sizler de okuyunca şaşırıyordum. Şimdi bana da oluyor. Gece yatarken içicem bundan sonra.

Maşallah maşallah tek sorunum gece uyku kalitesizliği

Günaydın kızlar bende geceleri el uyuşması çok oluyor sizde yaşıyormusunuz aynı durumu

el uyusması bayadır oluyor
bılek agrısı cekıyorum ustune 5 gundur
sısıyor sabah elimi kapatamıyrum
gün içnde hep uyusuk artk

dun aksamda ayak bıleklerım ve dız kapaklarım agrıdı

Kızlar karpel tünel sendromu sanırım dediginiz magnezyum iyi geliyor kullanıyor musunuz.benim de bacak krampları oluyor gece magnezyum bi kaç gün kullanınca hemen azaltiyor

Kızlar karpel tünel sendromu sanırım dediginiz magnezyum iyi geliyor kullanıyor musunuz.benim de bacak krampları oluyor gece magnezyum bi kaç gün kullanınca hemen azaltiyor
evet kesin çözümü magnezyum onun çok rahatlatıyor.

bende oturamadim hic. ikinmaktan basurlarim cikti sisti flan 3 gunde zor gecti.yan yattim ,yan oturdum .dogumd bukadar aci cekmedim diyebilirim
amaniiinnn ben 5 yıl önce hemoroid ameliyatı oldum en büyük korkum yenilemesiydi çok şükür bu zamana kadar sorunum olmadı ama o zaman doğumda birde o çıkabilir

evet yaa benimde hiç aram yok fastfood ile benimde eşim çok seviyor arada gidiyoruz ben kızartmaya talim ketçap mayonezde hiç ağzıma vurmam allahtan

O bacak kramplari bugunlerde benide mahvediyor. Dun gece yine tutup bi cektiler. Biraksan birakmiyo ceksen gecmiyor felaket birsey. Benimde magnezyum ilaci bitti yenisini almadim.cuma kontrolum var diye. Ondan sanirim.

evet karpel tünel fizik tedaviye gittim dktor öyle dedi kullanıyorum ama faydası yok bileklik verdi geceleri onu kullanıyorum onuna cok az bi faydası var

İlkinde hamilelik boyunca ne kabızlık yaşadım ne basur. .ama doğumdan sonra bi başladı 1 sene sürdü ikinmaktan oluyormuş çok korkuyorum ben de yine olcak diye aggliyordum wcde resmen
O bacak kramplari bugunlerde benide mahvediyor. Dun gece yine tutup bi cektiler. Biraksan birakmiyo ceksen gecmiyor felaket birsey. Benimde magnezyum ilaci bitti yenisini almadim.cuma kontrolum var diye. Ondan sanirim.
Bana Dr olunca al sürekli degil dedi 3 gün üst üste içinde bile iyi geliyor.
evet karpel tünel fizik tedaviye gittim dktor öyle dedi kullanıyorum ama faydası yok bileklik verdi geceleri onu kullanıyorum onuna cok az bi faydası var
Geçer inşallah canim

Valla bende gittim aldim ilaci bugun. Gece cok fenaydi.

Uyuşmadan kastettiğiniz kramp mı kızlar. Ben de hiç uyuşma olmuyor ama kramp çok fenaydı agladım hatta bi gün. Magnezyum başlayalıdan beri yok çok şükür. Ama onun haricinde elimde vs hiç uyuşma olmadı

neyseki tek değilmişim kendimi ayrı bir gezengende hissetmeye başlamıştımbenimde ağrılarım çok fazlaydı Dr.magvital yazmıştı çok iyi geldi ağrılarıma bir sor isterden doktoruna
inan ki resimlerinde kilo almissin gibi durmuyo.hamilelik cok yakismis :)
doktoruma söylemistim ama hic bi ilac vermiyor .sadece kan hapim var.

basur ameliyatin nasil oldu.bende dogumdan snr olmak istiyorum.ama korkkularim var

benimde geceleri uyanma sebebim kollarimdaki uyusmalar.uyandigimda asla ellerimi yumruk yapamiyorum.arada sinir sIKIsmasi oluyor.olan yerde aninda morariyor.kalca ve bel agrimda cok fazla.saniyorumki cok kilo aldigim icin..
az kaldi insallah tum bu yasadigimiz agrilar sizilar minnoslarimizi kucagimiza alinca gecicek :).

inan ki resimlerinde kilo almissin gibi durmuyo.hamilelik cok yakismis :)
doktoruma söylemistim ama hic bi ilac vermiyor .sadece kan hapim var.

basur ameliyatin nasil oldu.bende dogumdan snr olmak istiyorum.ama korkkularim var
teşekkür ederimm benim lise yıllarımdan buyana kanama oluyordu hep büyük tuvalette wc görünmez hale geliyordu artık utandığımdan Dr gidemedim kimseyede söylemedim.Ama artık son zamanlarda kanamıyor sızlıyordu basura çevirmiş dıstaydı benim dayanamadım artık gittim 10 sn sürmedi muanesi ameliyat dedi zaten 30 dk felan ameliyatı sürdü sonrasında 1 ay kadar sürekli ishal yapan ilaçlar kullandım iyileşme sürecinde iyileştikten sonra çok rahattım.Dr catlak varken gelseydin kremle bile geçerdi dedi keşke önce gitseymişim dedim ama kısmet inşallah doğumda çıkmaz tekrar

Bu karpal tünel sendromu canim... gebeliklerde cok sIk görülüyo..bunun icin el e özel bi alet var takiliyo.. o rahatlatiyo.. ayrica akupunktur... doktorun yönlendirir seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…