2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aslında bizim yemekhaneninde yemekleri guZel değil sulu yemekler yüzüyor tabakta
maalesef etrafta bi restoran var oda pideci bi de kantinde tost satılıyor ancak böyle de olunca mecburen yiyorum bende yemekhaneden seçenek Yok çünkü
Fast food yesem bile o hafta dengelemeye çalışıyorum
Aman yee gitsin k
Modundayım :)

Son düzenleme:
İs yerinde yeni doğurmuş 1 yas 2 yas çocuğu olan çok var hepsine bebek bezi olayını sordum tamamen bebeğin kendi tercihi arkadaş prizma prem başlamış memnun kalmamışlar hepsini denemişler sonunda molfix iyi gelmiş alerji yapmamış
Biri hepsini denemiş e bebegin kinden memnun kalmış diyo
Biri prima cok taşırdı diyo ama bu taşırma meselesi küçük kullanmakla da alakalı olabilir
Bi arkadasım Hughes almış emiciligi yüksek diye ondan devam etmiş
Kimi de primadan şaşmadım diyo
Ben prima adim ama olmazsa ilk aklımda olan Hughes
Bir de dar almayın hafif bol alın tasma cok olur diyorlar o yüzden ben 2-5 kilo olan 1 boyu 50 lik kalan bi kutu 3/6 kiloluk aldım

Allah Allah o kadar fark olurmuymuş ki inşallah cuma günü nir netlik kazanırda ona göre tedavin gözden geçirilir arada kalmak zor
Hic sorma. Artik iyice lacka oldu.

Bende ayni dusunuyorum. Zaten 30 yildir bu sekilde yasiyorum.bunye aliskin :) normalde aksamlarida dikkat etmezdim simdilerde en azindan aksamlari semiz otu salatasi kereviz salatasi kabak havuc kavurma falan yiyerek dengelemeye calisiyorum. Bünye hayatinda görmedi bu kadar sebze :))

Aynen mesela bsy oliuor az da olsa ketçap sikiyorum aman yeme katkılı diyorlar ya Benim genlerime işlemiş yıllardır o ketcaplar yemesem ne olacak diyorum
Diyet yaparken bile serbest günüm gelsin diye diyet yapan iple çekip o günü hamburger pizzaya gömulen insanım o yüzden çıkaramıyorum bende hayatımdan hiç

Gom gom alissin herseye velet simdiden oyle steril bir hayat yasamasin :)

Annem babam sağolsun hiç fastfood alışkanlğm yok. Küçükken hep uzak tutmuşlar. Büyüyünce de biz yemedik. Ben ilk ketcabın mayonezin tadına baktığımda kusacaktım neredeyse:) o kadar kötü geldi tadı. O yüzden canım da çekmiyor:)

Benim annem babamda cok karşı aslında ama okul Dersane derken alıştım :)

Bende karar veremezken mamas papas armadillo flip xt2 aldık. Beğendim şimdilik kullanınca da beğeniriz inşallah

3tane yeğenim var, hepsi de primayla başladı devam ediyor hala. Bende öyle yapıcam. Oldu ki pişik oldu değiştirip huggiesi denerim büyük ihtimal.

Bende ketçap mayonez salam sucuk pastırma sosis ömrümde yemiş değilim. Yemem de. Katkı olabilir diye eve almazdık hiç alışmadık öyle de devam ediyor. Hamburger yerim ama sadece tek bir yerden. O da ayda yılda bir

Kızlar kafam çok karıştı hastane çıkışlari gözüme çok küçük geliyor siz bedenli mi aldınız yardimci olurmusunuz

Günaydın herkese

Haftanın bitmesine kaldı iki gün

Uykuya düşkünlüğüm yok ama bi süredir kıymete bindi yahu sanırım gece deliksiz uykumun kaybolmasından beri

Gunaydin kizlar, bugun cokmkotu bir bas donmesiyle uyandim. Resmen telefona bakamiyorum, sagima soluma donemiyorum. Internette 6. aydan sonra sirtustu uyursaniz olabilir yaziyor. Gercekten ben dun gece her uyandigimda sirtustuydum. Doktoru aradim tansiyonuna baktir dedi ama 10/7 cikti normal yani. Sirt ustu yatmaktan olabilir dedi.

neyseki tek değilmişim kendimi ayrı bir gezengende hissetmeye başlamıştımbenimde ağrılarım çok fazlaydı Dr.magvital yazmıştı çok iyi geldi ağrılarıma bir sor isterden doktoruna

7 kilo aldım ama sanki göbeğim seninkinin iki katı kadar var:)) hiç göstermiyor 20 kiloyu maşallah size
ayyy öylemii teşekkür ederim.eski resmimle birlikte bakınca çok belli ama boyum olduğundan çok almadın diyor herkes saklı kilo benim aldığım galiba

Eklentiler

• 2..webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 128
Canım herkesin bünyesine göre değişşyor bu durum sanırım. Mesela eltim doğumdan iki saat sonra kalkıp oturabilmişti. Benim bünyem mi zayıf artk bilmiyorum:) 20 günden sonra toparlanmaya başladım
ya özellikle dikiş konusu beni biraz kasıyor ablamdada dişik atılmıştı onun bünyesi dikişleri kabul etmedi 2 kez dikişleri attı 2 ayda ancak toparlandı diyebilirim ondan korkuyorum ben asalında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…