2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ağrı şikayetlerimiz de başladığına göre tam hamileliği yaşama sürecine gelmişiz demektir benimde bacaklarımda kramp oluyor öyle ağrıyor ki bazen akşamları ağlıyorum ağrısına.. Az kaldı diye kendimi avutuyorum bunun yanında kalitesiz uyku düzenimde var tabi. Yürüyen zombi misali bebiş doğduğunda bile bundan daha fazla uyucağıma eminim o kadar uyumuyorum kızlar. Ne olucak böyle hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Bende de oyle ağrılar yok canım çok şükür ama aynı şekilde demir hapı midemi ağrıtıyor 1 haftadır filan ilk başlarda da ağrıtıyordu geçmişti tekrar başladı ve midemi bulandırıyor
Kızlaaar ben ferro kullanıyordum hap felaket bulantı kusma yapıyordu 1 aydır maltofer kullanıyorum sıvı. Hiçbir sıkıntı yok. Sorun bir isterseniz doktora.

Merhabalarrrr, bugün kontrolüm vardı.
29+6 dayım.. 1900 gr 40 cm olmuş benim tosun kızım. 1 ay önce 835 gr 32 cm. di. doktor gelişimi iyi dedi ama sanki bana kilosu biraz fazla gibi geldi. sizce nasıl?

29+6 dayım.. 1900 gr 40 cm olmuş benim tosun kızım. 1 ay önce 835 gr 32 cm. di. doktor gelişimi iyi dedi ama sanki bana kilosu biraz fazla gibi geldi. sizce nasıl?
Maşallah canım bebise bana da fazla gibi geldi ama bilemedim ki doktor iyi demişse iyidir herhalde.

Doğmamis çocuğa gittim oyuncak aldım

Dayanamadım. Eksik şeyleride hallettim artık yavastan cantayı hazırlayacagm. Savaşa hazırlanir gibisin dedi eşim. Göğüs kalkanı gogus ucu kremi kelebek uç hasta bezi bebek bezi. Zamaninda gelir saglıkla insaallah

3 tekerlekli kimse önermiyor, mamas papas urbo 2, peg perego book51 ikisine bak,birde inglesina fiyat olarak biraz yüksek ama.sen kaç para civarı istediğini yazarsan,bende ona göre bir fikir söyleyebilirim
Canım senin dediğin arabalara baktım güzelmiş teşekkür ederim ama benim ayırdığım bütçeye göre biraz fazla geldi ben 1500 maksimum 2000 tl bütçe ayırdım araba için

Sanki fazla gibi bende haftaya tam 30+1de gidicem bakalım ne kadar oldu bende bilmiyorum. 1ay önce benimki de 966 gr 33cm’di. Bana fazla gelmişti, 4kilo mu olacak demiştim doktora olacağını sanmıyorum demişti. İnşallah olmaz. Bu bir ayda kaç kilo aldın canım? Ben 1kilo gibi bişey aldım o yüzden bebek de fazla almamıştır diye düşünüyorum.

Bizimkinin de çıngırağı filan var bende daha oda gelmeyince bi türlü bişeyimi hazırlayamadım bu da beni daraltıyor. Geç kalmışım hissim var. Daha bebeğin nevresimleri yok kumaş alıcaz annem dikicek oda gelince. Hastane odasında kullanmak için bir iki şey var aklımda onlara hiç giremedim. Kapı süsünü yaptırcam o en kolayı şuan. Bebeğin odasını yerleştirebilmek için de odayı tamamen boşaltmak gerekiyor. Bazı şeyleri balkona koymam lazım, balkona da cam balkon yapılacak ki koyulabilsin anlattıkça daraldım

Benim oğlusumun da çingirağı ve zilli topu var teyzesi annelik böyle bisey babalar anlamaz :)))

Imin tinrim. Bilmedigim bisey cikti. Kelebek uc ne oluyor..

Ya kızlar kafam oldu balon gibi biz oğlumuzun adını ömer koymuştuk konu kapanmistı. Eşimin 90 yaşına yakın dedesi var cok da seviyorum eşimin sülalesi bir yana o bir yana. Bize söyleyemiyor ama geçenlerde keşke bana sorsalar torunumun adını yusuf koymayı cok isterdim demiş.. O kadar seviyorum ki asla kıramam ben onu hadi dedik Yusuf Alp koyalım. Ama ömer öyle içime sinmiş ki içim aciyor vazgecmeyi düşününce...yusuf ismini de normalde severim.. Napicam ben yaaaa

Haydaa... baya kötü bir çıkmaz olmuş gerçekten de, bu vakitten sonra da isim değiştirmek bir garip ama kıramayacağım diyorsunuz. Yusuf ömer neden değil de yusuf alp peki?

Canım benim ki de 1 ay önce 977 gr dı bugün gittim 30 + 5 te 1500 dedi 1 ayda çok az almış gibi geldi bana neden böyle oldu bilmiyorum

Haydaa... baya kötü bir çıkmaz olmuş gerçekten de, bu vakitten sonra da isim değiştirmek bir garip ama kıramayacağım diyorsunuz. Yusuf ömer neden değil de yusuf alp peki?
Eşim de öyle dedi yusuf ömer olabilir.. Ama bu sefer ömer ismi pek kullanilmayacak sanki arada kaynayacak.. Bilemedim valla tek derdimiz bu olsa keşke ama yine de cok kararsiz ve üzgünüm..

Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebek 1500 gr 30+5 deyiz bana az geldi kilosu moralim bozuldu baya. Bir de doktorum cleaxane kullananlar için sezeryan daha risksiz dedi neymiş te iğneyi bıraktırıp bir kaç gün sonra da planlı sezeryan yaptırmak daha risksizmiş iğneyi bırakıp normal doğumu beklersem o arada pıhtılaşma dan dolayı bebeği kaybedebilirmişiz onun sorumluluğunu da kendisi alamazmış aileye aitmiş onun sorumluluğu. Zaten gıcık oluyordum iyice oldum allahtan doğumu onda yapmayacağım

Çok klişe bir yorum olacak ama kiloya takılma, 2 gün önce 33+1 deyken 1577 gr çıktı, 10 gün geride görünüyordu. Bugün hareketleri az hissedince panikten tekrar gittim, başka bir dr da bu kez 1800 gr ve haftasına göre 1 hafta geride çıktı bu kez. Ölçümlerde yanılma payı olabiliyor, önemli olan bebeğin gelişimi

Yani önemli olan sağlıklı olması ama sonucta aynı doktor yani 1 ayda az almış gibi geldi bilmiyotum canım doktor normal dedi gelişimi filan ne tir bir bebek ne de küçük bir bebek dedi.. ama senin ki çok fark etmiş gercekten arada fazla var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…