2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Iyi geceler kızlar , bi sorum var ya kafam karıştı. Netten pijama alacağım doğum sonrası için .M beden 75-78 kilo arasındaki kişiler içinmiş. Ben şu an 72 kiloyum . Diyet yaptığım için çok kilo alamam sanırım ama yine de kararsız kaldım beden konusunda. Sizce L mi M mi almaliyim ?

Ayyyy gıcık doktor, o iğne kullanılırken bile Doğum yapılabilir canım, eğer kanın aşırı sulanmıyorsa ki benim öyle, büyük bir risk yok demektir. Bu arada ben artık yurtdışındayım. Yeni doktorumu bulduğumda burada da soracağım bu konuyu. Haber veririm

Evet internette de baya araştırdım bir sürü normal doğum yapan var. Orada mı doğum yapacaksın ne guzel. Tamam canım çok iyi olur bilgi alınca yaz mutlaka

Canım benim ki de 1 ay önce 977 gr dı bugün gittim 30 + 5 te 1500 dedi 1 ayda çok az almış gibi geldi bana neden böyle oldu bilmiyorum

Bence az değil, son haftalarda daha da artıcak, moral bozacak bişey yok

Eşim de öyle dedi yusuf ömer olabilir.. Ama bu sefer ömer ismi pek kullanilmayacak sanki arada kaynayacak.. Bilemedim valla tek derdimiz bu olsa keşke ama yine de cok kararsiz ve üzgünüm..

Yusuf ömer koy madem, den ömer diye seslenirsin. İnsanlar sorunca da ömer diyoruz dersin olur biter. Büyükler bazen bizim heveslerimizi gözardı edebiliyor. Bizde saygısızlık olmasın gönlü olsun istiyoruz ama kaç kere doğurucaz ki. Benim kayınvalidem vefat etti, bence onun ismini koymamı isterdi kayınpederim görümcem filan, ama sağılsunlar hiç konusunu açmadılar.

Bebekte dönmüş normal doğum pozisyonundaymış şu an. Moralimi bozdu doktor soracaklarımı bile soramadım

Doktorun her dediğini önemseme. Stres daha çok olumsuzluk getiriyor

Valla aldığın pijama modeline bağlı. Lohusa içinse onlar baya geniş oluyor. Normal pijamaysa sanki large daha iyi olur

Ayy nereye gittin bir kaç gündür hiç yazmamıştın zaten bende nereye kayboldu diyecektim

Omer cok guzel isim gercekten, bizim de kuzen olmasa Omer dusunuyoduk. Sevdigin buyugun tabi saygili olmak lazim ama bu da cocugunun adi yani bilemedim

Cnm bende 5 . Aydan beri ismi belliydi, hep ismiyle srvdiğimizi iÇin alıştık.. sonra değiştirme kararı aldığımızda ben de zorlandım hep dilime dolandı. O da alışkanlıktan.. 1 hafta falan ismiyle sevmezsen, unutursun.. merak etme, tecrübeyle sabit:)

Imin tinrim. Bilmedigim bisey cikti. Kelebek uc ne oluyor..
ahahahaha bende ilk defa duydum

yusuf ömer bence en güzeli
hayırlı olsun canım nerelere gittin sen :)

Ay bu iş beni sıkmaya başladı. Normalde işim rahattır, ama tahammül sınırlarım yavaş yavaş zorlanıyor

aaa nereye gittin?sen yurtdışımı doğum yapacaktın canım?

Imin tinrim. Bilmedigim bisey cikti. Kelebek uc ne oluyor..
Ilkinde bende bilmiyordum. Ama bizim bebeto tutmadı göğsümü başta hic uç yoktu. Bununla tutturup biraz göğüs ucu çıkartıp direk veriyordum sonra memeyi. Yani düze yakındı uçlar evet bebek kahverengi kısmı emiyor uç önemsiz ama basta küçük olunca tam kavrayamıyor. E bebekte indirim vardı aventte zaten 20 küsür lira garanti olsun diye aldım.

Bizimkinin de çıngırağı filan var bende daha oda gelmeyince bi türlü bişeyimi hazırlayamadım bu da beni daraltıyor. Geç kalmışım hissim var. Daha bebeğin nevresimleri yok kumaş alıcaz annem dikicek oda gelince. Hastane odasında kullanmak için bir iki şey var aklımda onlara hiç giremedim. Kapı süsünü yaptırcam o en kolayı şuan. Bebeğin odasını yerleştirebilmek için de odayı tamamen boşaltmak gerekiyor. Bazı şeyleri balkona koymam lazım, balkona da cam balkon yapılacak ki koyulabilsin anlattıkça daraldım[/QUOTE]

ayy aynı ben anlattıkların stres olmaya başlamıştım artık ben valla yaa geçen hafta balkonumuz kapandı çok şükür boşalttık odayı yavaş yavaş düzenliyorum bu hafta sonu mobilya bakmaya gidecez

Aslında odayı boşaltsan gelip kurulunca bir günde halledersin. Ama çok sona bırakma derim. Insan zorlanıyor.

Günaydııııııınnnnn
Kızlar bizim odaya bebek için şifonyer almıştık sirkeli suyla sildim 2 haftadır da çekmeceleri açık hava alsın diye. Ara ara sileyim diyorum. Az bi koku kaldı nasıl gider sizce? Daha 1.5 ay var gider o zamana herhalde ama artık eşyalarını yerleştirmek istiyorum kızımın

mucka yatağın ölçülerini aldığınız yere sorsan direk dikersiniz aslında gelmesini beklemeden. Ben çilekten aldım mesela yatağı, internet sitesinde iç ölçüleri detaylı şekilde var.

Bence kilo kadar boyda önemli bu durumda. Yani bende o kilolardayım ama m beden almam omuzlarim geniş bacaklarım uzun hep l aldım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…