- 16 Haziran 2017
- 237
- 205
- 53
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.181
Bende gam yusuf ömer koy diyecektim:) güzelde oluyor hem senin istediğin isim. Bir taşla ikikuşHaydaa... baya kötü bir çıkmaz olmuş gerçekten de, bu vakitten sonra da isim değiştirmek bir garip ama kıramayacağım diyorsunuz. Yusuf ömer neden değil de yusuf alp peki?
Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebek 1500 gr 30+5 deyiz bana az geldi kilosu moralim bozuldu baya. Bir de doktorum cleaxane kullananlar için sezeryan daha risksiz dedi neymiş te iğneyi bıraktırıp bir kaç gün sonra da planlı sezeryan yaptırmak daha risksizmiş iğneyi bırakıp normal doğumu beklersem o arada pıhtılaşma dan dolayı bebeği kaybedebilirmişiz onun sorumluluğunu da kendisi alamazmış aileye aitmiş onun sorumluluğu. Zaten gıcık oluyordum iyice oldum allahtan doğumu onda yapmayacağım
Evet doktor 2 hafta sonra gel dedi 32+5 oluyorumÇalışıyorsunuz sanırım 32+0 da başlıyor diye biliyorum rapor yanlismi
Evet internette de baya araştırdım bir sürü normal doğum yapan var. Orada mı doğum yapacaksın ne guzel. Tamam canım çok iyi olur bilgi alınca yaz mutlakaAyyyy gıcık doktor, o iğne kullanılırken bile Doğum yapılabilir canım, eğer kanın aşırı sulanmıyorsa ki benim öyle, büyük bir risk yok demektir. Bu arada ben artık yurtdışındayım. Yeni doktorumu bulduğumda burada da soracağım bu konuyu. Haber veririm
Canım benim ki de 1 ay önce 977 gr dı bugün gittim 30 + 5 te 1500 dedi 1 ayda çok az almış gibi geldi bana neden böyle oldu bilmiyorum
Eşim de öyle dedi yusuf ömer olabilir.. Ama bu sefer ömer ismi pek kullanilmayacak sanki arada kaynayacak.. Bilemedim valla tek derdimiz bu olsa keşke ama yine de cok kararsiz ve üzgünüm..
Bebekte dönmüş normal doğum pozisyonundaymış şu an. Moralimi bozdu doktor soracaklarımı bile soramadım
Iyi geceler kızlar , bi sorum var ya kafam karıştı. Netten pijama alacağım doğum sonrası için .M beden 75-78 kilo arasındaki kişiler içinmiş. Ben şu an 72 kiloyum . Diyet yaptığım için çok kilo alamam sanırım ama yine de kararsız kaldım beden konusunda. Sizce L mi M mi almaliyim ?
Ayyyy gıcık doktor, o iğne kullanılırken bile Doğum yapılabilir canım, eğer kanın aşırı sulanmıyorsa ki benim öyle, büyük bir risk yok demektir. Bu arada ben artık yurtdışındayım. Yeni doktorumu bulduğumda burada da soracağım bu konuyu. Haber veririm
Sanki fazla gibibende haftaya tam 30+1de gidicem bakalım ne kadar oldu bende bilmiyorum. 1ay önce benimki de 966 gr 33cm’di. Bana fazla gelmişti, 4kilo mu olacak demiştim doktora olacağını sanmıyorum demişti. İnşallah olmaz. Bu bir ayda kaç kilo aldın canım? Ben 1kilo gibi bişey aldım o yüzden bebek de fazla almamıştır diye düşünüyorum.
1 ayda 3 kilo almışım, 1100 bebek gerisini kendime yemişim maşallahbenim kız da bende böyle gidersek tosun gibi olucaz
Omer cok guzel isim gercekten, bizim de kuzen olmasa Omer dusunuyoduk. Sevdigin buyugun tabi saygili olmak lazim ama bu da cocugunun adi yaniYa kızlar kafam oldu balon gibibiz oğlumuzun adını ömer koymuştuk konu kapanmistı. Eşimin 90 yaşına yakın dedesi var cok da seviyorum eşimin sülalesi bir yana o bir yana. Bize söyleyemiyor ama geçenlerde keşke bana sorsalar torunumun adını yusuf koymayı cok isterdim demiş.. O kadar seviyorum ki asla kıramam ben onu hadi dedik Yusuf Alp koyalım. Ama ömer öyle içime sinmiş ki içim aciyor vazgecmeyi düşününce...yusuf ismini de normalde severim.. Napicam ben yaaaa
Beeen! ama benim Dupholac da cok etkiliyor onu ictigimde daha beter oluyorum.Kızlar bu akşamda yemekten sonra hep gaz sancısı çektim benim gibi hala bu aylarda gaz sancısı yaşayanlar varmı?
Cnm bende 5 . Aydan beri ismi belliydi, hep ismiyle srvdiğimizi iÇin alıştık.. sonra değiştirme kararı aldığımızda ben de zorlandım hep dilime dolandı. O da alışkanlıktan.. 1 hafta falan ismiyle sevmezsen, unutursun.. merak etme, tecrübeyle sabit:)Ya kızlar kafam oldu balon gibibiz oğlumuzun adını ömer koymuştuk konu kapanmistı. Eşimin 90 yaşına yakın dedesi var cok da seviyorum eşimin sülalesi bir yana o bir yana. Bize söyleyemiyor ama geçenlerde keşke bana sorsalar torunumun adını yusuf koymayı cok isterdim demiş.. O kadar seviyorum ki asla kıramam ben onu hadi dedik Yusuf Alp koyalım. Ama ömer öyle içime sinmiş ki içim aciyor vazgecmeyi düşününce...yusuf ismini de normalde severim.. Napicam ben yaaaa
ahahahahaImin tinrim. Bilmedigim bisey cikti. Kelebek uc ne oluyor..
yusuf ömer bence en güzeliYa kızlar kafam oldu balon gibibiz oğlumuzun adını ömer koymuştuk konu kapanmistı. Eşimin 90 yaşına yakın dedesi var cok da seviyorum eşimin sülalesi bir yana o bir yana. Bize söyleyemiyor ama geçenlerde keşke bana sorsalar torunumun adını yusuf koymayı cok isterdim demiş.. O kadar seviyorum ki asla kıramam ben onu hadi dedik Yusuf Alp koyalım. Ama ömer öyle içime sinmiş ki içim aciyor vazgecmeyi düşününce...yusuf ismini de normalde severim.. Napicam ben yaaaa
hayırlı olsun canım nerelere gittin sen :)Ayyyy gıcık doktor, o iğne kullanılırken bile Doğum yapılabilir canım, eğer kanın aşırı sulanmıyorsa ki benim öyle, büyük bir risk yok demektir. Bu arada ben artık yurtdışındayım. Yeni doktorumu bulduğumda burada da soracağım bu konuyu. Haber veririm
aaa nereye gittin?sen yurtdışımı doğum yapacaktın canım?Ayyyy gıcık doktor, o iğne kullanılırken bile Doğum yapılabilir canım, eğer kanın aşırı sulanmıyorsa ki benim öyle, büyük bir risk yok demektir. Bu arada ben artık yurtdışındayım. Yeni doktorumu bulduğumda burada da soracağım bu konuyu. Haber veririm
Ilkinde bende bilmiyordum. Ama bizim bebeto tutmadı göğsümü başta hic uç yoktu. Bununla tutturup biraz göğüs ucu çıkartıp direk veriyordum sonra memeyi. Yani düze yakındı uçlar evet bebek kahverengi kısmı emiyor uç önemsiz ama basta küçük olunca tam kavrayamıyor. E bebekte indirim vardı aventte zaten 20 küsür lira garanti olsun diye aldım.Imin tinrim. Bilmedigim bisey cikti. Kelebek uc ne oluyor..
Ay bu iş beni sıkmaya başladı. Normalde işim rahattır, ama tahammül sınırlarım yavaş yavaş zorlanıyor
Aslında odayı boşaltsan gelip kurulunca bir günde halledersin. Ama çok sona bırakma derim. Insan zorlanıyor.Sanki fazla gibibende haftaya tam 30+1de gidicem bakalım ne kadar oldu bende bilmiyorum. 1ay önce benimki de 966 gr 33cm’di. Bana fazla gelmişti, 4kilo mu olacak demiştim doktora olacağını sanmıyorum demişti. İnşallah olmaz. Bu bir ayda kaç kilo aldın canım? Ben 1kilo gibi bişey aldım o yüzden bebek de fazla almamıştır diye düşünüyorum.
Bizimkinin de çıngırağı filan varbende daha oda gelmeyince bi türlü bişeyimi hazırlayamadım bu da beni daraltıyor. Geç kalmışım hissim var. Daha bebeğin nevresimleri yok kumaş alıcaz annem dikicek oda gelince. Hastane odasında kullanmak için bir iki şey var aklımda onlara hiç giremedim. Kapı süsünü yaptırcam o en kolayı şuan. Bebeğin odasını yerleştirebilmek için de odayı tamamen boşaltmak gerekiyor. Bazı şeyleri balkona koymam lazım, balkona da cam balkon yapılacak ki koyulabilsin anlattıkça daraldım
Bence kilo kadar boyda önemli bu durumda. Yani bende o kilolardayım ama m beden almam omuzlarim geniş bacaklarım uzun hep l aldım o yüzden.Iyi geceler kızlar , bi sorum var ya kafam karıştı. Netten pijama alacağım doğum sonrası için .M beden 75-78 kilo arasındaki kişiler içinmiş. Ben şu an 72 kiloyum . Diyet yaptığım için çok kilo alamam sanırım ama yine de kararsız kaldım beden konusunda. Sizce L mi M mi almaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?