2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eşim de öyle dedi yusuf ömer olabilir.. Ama bu sefer ömer ismi pek kullanilmayacak sanki arada kaynayacak.. Bilemedim valla tek derdimiz bu olsa keşke ama yine de cok kararsiz ve üzgünüm..
Dedeyi ne kadar sevseniz bile benceiçine sinmesi önemli. Yusuf ömer koyun ömer deyin siz isteyen yusuf desin. Ben büyüklerin isimlerinin konulmasından yana olmadiğim için sanırım istediğim ismi koyardım.

@mucka yatağın ölçülerini aldığınız yere sorsan direk dikersiniz aslında gelmesini beklemeden. Ben çilekten aldım mesela yatağı, internet sitesinde iç ölçüleri detaylı şekilde var.
yaaa bende çilekten beğenmiştim gittik geçen hafta sonu alalım diye şubat sonu mart başı gelir dedi sipariş usülü çalışıyorlarmış stoklu çalışmıyorlarmış çok şaşırdık hafta sonu başka yerden bakıcaz artık

Netten almak biraz riskli oluyor. Ben lohusasepetinden aldim, sonunda not yazdim bedenimden emin degilim diye. Aradilar suanki boy kilo, hamile kalmadan onceki kilo falan hepsini sordular ona gore gonderdiler, daha gelmedi ama cumartesi falan gelir. Bir de beden urune gore de degisiyor mesela Kadin bana gecelihi L, pijamayi M beden gonderiyor.

Ay bu iş beni sıkmaya başladı. Normalde işim rahattır, ama tahammül sınırlarım yavaş yavaş zorlanıyor
beni de işim rahattı bi lokasyonu değiştirdiler bixzim yanımıza taşıdılar masamı köşeye dayadılar camım dahi açılmıyor uzun vadede çözüm yok diyorlar kümes gibi oldu iş yerim nefes alınmıyor yeni gelen kişiler ayarsız çoluk çocuk izne çıkmadan katil olmam inş
35 de cıkıyım dıyorum ama dayanacak gibi değilim

Canım kg neyse de normal doğumu pek tavsiye etmedi bilmiyorum moralim bozuldu sonucta herşey normal bebek normal doğum pozisyonunda neden boş yere sezeryan olayım ki

Başlarda benim hiç bulandırmamıştı, hatta burda sizler de okuyunca şaşırıyordum. Şimdi bana da oluyor. Gece yatarken içicem bundan sonra.

Maşallah maşallah tek sorunum gece uyku kalitesizliği

ben demir hapıyla birlikte mandalina yiyorum. c vitamini olan yiyeceklerle birlikte tüketin diyorya o mantık yani. zaten tek alınca miğdem çok kötü oluyor ama mandalina tutuyor. başka meyvede yiyebilirsin tabi bu kategoriye giren :) çok şükür değerim sabitlendi düşmüyor. çok uzun süre aç kalınca beni daha kötü yapıyor.

Kizlar bugun benim de bugun saat 6da kontrolum var. Acaba gec saat doktor yorgun olur mu iyi bakamaz mi onu bile kafaya takiyorum. 27+3 deki son kontrolde 1350grdi, bugun 29+3 um bakalim kac cikacak.

Ben de dun kapi susumu siparis verdim. Instagramdan Bloomiadesign hesabindan. Ornek resim bu sekilde, bu durumda ismimiz de Ali olarak kesinlesti artik :)

Eklentiler

• kapisusu.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 101
Nereye gittiiin? Amerikadami dogumun?

Lohusa sepetinden hangi modeli aldın cnm

Günaydın kızlar

Kızlar ben de demir ilacı maltofer solüsyon kullanıyorum. Günde iki kere. Bi rahatsızlık vermiyor mide kabızlık vs.

Yok artik resmen kafa karıştırmak icin uydurmus. Bende ayni seyi doktoruma sordum. Ignenin etkisi zaten 12 saat suruyor ve ilk dogum genelde 12 saatten uzun surer risk yaratmaz korkma dedi. Ha yan gelipte yatmiycaz zaten hastane ortami burasi kan kaybin cok olursa hemen kan takviyesi yapacagiz herseyede hazirlikli olacagiz dedi. En kotusune hazirlanip en iyiyi dusunecegiz korkma dedi.

ahahahaha bende ilk defa duydum

yusuf ömer bence en güzeli

hayırlı olsun canım nerelere gittin sen :)

Kor cahil ciktik kiz biz

Anladim o zaman. Bana pek gerek yok gibi simdilik. Lazim olursa aliriz :)) paylasim icin tesekkurler :))

Ben de kızımda çok kullandım silikon uç ama bunda ihtiyaç olmasın ne olurr:))

Lohusa sepetinden hangi modeli aldın cnm
Bu ikisini aldim ama daha gelmedi gelince kalite durumu nasil onu da yazarim. Bir de emzirme sutyenleri 12 liraya falan geliyordu onlardan 1 tane aldim.

Eklentiler

• G.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 104
  • P.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 115
Yok canım ben hep en son gitmek isterim doktora bekleyen olmayınca arkada doktor daha rahat oluyor gibime geliyor. Kapı susunuzu de güle güle kullanın inşallah. Bizimki de ali efe ya da hamza olacak gibi isimleriyle büyüsünler , sagliklica

Evet canım benimde aklıma sen geldin senin doktorun normal doğum da sıkıntı yok demişti. Ya bu adam zaten sezeryan yanlısı gibi geldi bana neymiş 38. Haftada iğneyi bırakınca 40 a kadar çocuğu kaybedebilirmişz e neden 38 de bırakıyoruz çok erken anlamadım bende doğumu onda yapmayacağım için sinirlendim de zaten hiç soru sormadım. Normal doğumdan 2 hafta önce iğneyi bıraktırıp sezeryan dan 2 3 gün önce bıraktırması da ayrı bir saçmalık zaten

Evet. O direk goz korkutup sezaryene yonlendirmek istemis seni.
Ayrica hadi 38 e planladi 2 gun once ilaci biraktin. Bebek o gunu beklemez 37 de gelirse nenolacak. Kan sulandirici kullanirken kanamada daha cok oluyor sezaryen daha riskli.

Son düzenleme:
Evet 3 hafta oldu biz sipariş vereli 30-40 günde emilir de dediler beklemedeyiz. Takım değil beşikse ikeada benzerleri vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…