- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.201
Dedeyi ne kadar sevseniz bile benceiçine sinmesi önemli. Yusuf ömer koyun ömer deyin siz isteyen yusuf desin. Ben büyüklerin isimlerinin konulmasından yana olmadiğim için sanırım istediğim ismi koyardım.Eşim de öyle dedi yusuf ömer olabilir.. Ama bu sefer ömer ismi pek kullanilmayacak sanki arada kaynayacak.. Bilemedim valla tek derdimiz bu olsa keşke ama yine de cok kararsiz ve üzgünüm..
yaaa bende çilekten beğenmiştim gittik geçen hafta sonu alalım diye şubat sonu mart başı gelir dedi sipariş usülü çalışıyorlarmış stoklu çalışmıyorlarmış çok şaşırdık hafta sonu başka yerden bakıcaz artık@mucka yatağın ölçülerini aldığınız yere sorsan direk dikersiniz aslında gelmesini beklemeden. Ben çilekten aldım mesela yatağı, internet sitesinde iç ölçüleri detaylı şekilde var.
Netten almak biraz riskli oluyor. Ben lohusasepetinden aldim, sonunda not yazdim bedenimden emin degilim diye. Aradilar suanki boy kilo, hamile kalmadan onceki kilo falan hepsini sordular ona gore gonderdiler, daha gelmedi ama cumartesi falan gelir. Bir de beden urune gore de degisiyor mesela Kadin bana gecelihi L, pijamayi M beden gonderiyor.Iyi geceler kızlar , bi sorum var ya kafam karıştı. Netten pijama alacağım doğum sonrası için .M beden 75-78 kilo arasındaki kişiler içinmiş. Ben şu an 72 kiloyum . Diyet yaptığım için çok kilo alamam sanırım ama yine de kararsız kaldım beden konusunda. Sizce L mi M mi almaliyim ?
beni de işim rahattı bi lokasyonu değiştirdiler bixzim yanımıza taşıdılar masamı köşeye dayadılar camım dahi açılmıyor uzun vadede çözüm yok diyorlar kümes gibi oldu iş yerim nefes alınmıyor yeni gelen kişiler ayarsız çoluk çocuk izne çıkmadan katil olmam inşAy bu iş beni sıkmaya başladı. Normalde işim rahattır, ama tahammül sınırlarım yavaş yavaş zorlanıyor
Canım kg neyse de normal doğumu pek tavsiye etmedi bilmiyorum moralim bozuldu sonucta herşey normal bebek normal doğum pozisyonunda neden boş yere sezeryan olayım kiBence az değil, son haftalarda daha da artıcak, moral bozacak bişey yok
Yusuf ömer koy madem, den ömer diye seslenirsin. İnsanlar sorunca da ömer diyoruz dersin olur biter. Büyükler bazen bizim heveslerimizi gözardı edebiliyor. Bizde saygısızlık olmasın gönlü olsun istiyoruz ama kaç kere doğurucaz ki. Benim kayınvalidem vefat etti, bence onun ismini koymamı isterdi kayınpederim görümcem filan, ama sağılsunlar hiç konusunu açmadılar.
Doktorun her dediğini önemseme. Stres daha çok olumsuzluk getiriyor
Valla aldığın pijama modeline bağlı. Lohusa içinse onlar baya geniş oluyor. Normal pijamaysa sanki large daha iyi olur
Ayy nereye gittinbir kaç gündür hiç yazmamıştın zaten bende nereye kayboldu diyecektim
Başlarda benim hiç bulandırmamıştı, hatta burda sizler de okuyunca şaşırıyordum. Şimdi bana da oluyor. Gece yatarken içicem bundan sonra.
Maşallah maşallahtek sorunum gece uyku kalitesizliği
Nereye gittiiin? Amerikadami dogumun?Ayyyy gıcık doktor, o iğne kullanılırken bile Doğum yapılabilir canım, eğer kanın aşırı sulanmıyorsa ki benim öyle, büyük bir risk yok demektir. Bu arada ben artık yurtdışındayım. Yeni doktorumu bulduğumda burada da soracağım bu konuyu. Haber veririm
Lohusa sepetinden hangi modeli aldın cnmNetten almak biraz riskli oluyor. Ben lohusasepetinden aldim, sonunda not yazdim bedenimden emin degilim diye. Aradilar suanki boy kilo, hamile kalmadan onceki kilo falan hepsini sordular ona gore gonderdiler, daha gelmedi ama cumartesi falan gelir. Bir de beden urune gore de degisiyor mesela Kadin bana gecelihi L, pijamayi M beden gonderiyor.
Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebek 1500 gr 30+5 deyiz bana az geldi kilosu moralim bozuldu baya. Bir de doktorum cleaxane kullananlar için sezeryan daha risksiz dedi neymiş te iğneyi bıraktırıp bir kaç gün sonra da planlı sezeryan yaptırmak daha risksizmiş iğneyi bırakıp normal doğumu beklersem o arada pıhtılaşma dan dolayı bebeği kaybedebilirmişiz onun sorumluluğunu da kendisi alamazmış aileye aitmiş onun sorumluluğu. Zaten gıcık oluyordum iyice oldum allahtan doğumu onda yapmayacağım
ahahahahabende ilk defa duydum
yusuf ömer bence en güzeli
hayırlı olsun canım nerelere gittin sen :)
Ilkinde bende bilmiyordum. Ama bizim bebeto tutmadı göğsümü başta hic uç yoktu. Bununla tutturup biraz göğüs ucu çıkartıp direk veriyordum sonra memeyi. Yani düze yakındı uçlar evet bebek kahverengi kısmı emiyor uç önemsiz ama basta küçük olunca tam kavrayamıyor. E bebekte indirim vardı aventte zaten 20 küsür lira garanti olsun diye aldım.
Ben de kızımda çok kullandım silikon uç ama bunda ihtiyaç olmasın ne olurr:))Ilkinde bende bilmiyordum. Ama bizim bebeto tutmadı göğsümü başta hic uç yoktu. Bununla tutturup biraz göğüs ucu çıkartıp direk veriyordum sonra memeyi. Yani düze yakındı uçlar evet bebek kahverengi kısmı emiyor uç önemsiz ama basta küçük olunca tam kavrayamıyor. E bebekte indirim vardı aventte zaten 20 küsür lira garanti olsun diye aldım.
Boyum maalesef uzun değil yaBence kilo kadar boyda önemli bu durumda. Yani bende o kilolardayım ama m beden almam omuzlarim geniş bacaklarım uzun hep l aldım o yüzden.
Netten almak biraz riskli oluyor. Ben lohusasepetinden aldim, sonunda not yazdim bedenimden emin degilim diye. Aradilar suanki boy kilo, hamile kalmadan onceki kilo falan hepsini sordular ona gore gonderdiler, daha gelmedi ama cumartesi falan gelir. Bir de beden urune gore de degisiyor mesela Kadin bana gecelihi L, pijamayi M beden gonderiyor.[/QUOT. Evet ya netten almak sıkıntı gerçekten ama doğru düzgün satan yerde yok bulunduğum yerde mecbur kaldım. Sende gule gule kullan inşallah canim
Bu ikisini aldim ama daha gelmedi gelince kalite durumu nasil onu da yazarim. Bir de emzirme sutyenleri 12 liraya falan geliyordu onlardan 1 tane aldim.Lohusa sepetinden hangi modeli aldın cnm
Kizlar bugun benim de bugun saat 6da kontrolum var. Acaba gec saat doktor yorgun olur mu iyi bakamaz mi onu bile kafaya takiyorum. 27+3 deki son kontrolde 1350grdi, bugun 29+3 um bakalim kac cikacak.
Ben de dun kapi susumu siparis verdim. Instagramdan Bloomiadesign hesabindan. Ornek resim bu sekilde, bu durumda ismimiz de Ali olarak kesinlesti artik :)
Yok canım ben hep en son gitmek isterim doktora bekleyen olmayınca arkada doktor daha rahat oluyor gibime geliyor. Kapı susunuzu de güle güle kullanın inşallah. Bizimki de ali efe ya da hamza olacak gibi isimleriyle büyüsünler , sagliklicaKizlar bugun benim de bugun saat 6da kontrolum var. Acaba gec saat doktor yorgun olur mu iyi bakamaz mi onu bile kafaya takiyorum. 27+3 deki son kontrolde 1350grdi, bugun 29+3 um bakalim kac cikacak.
Ben de dun kapi susumu siparis verdim. Instagramdan Bloomiadesign hesabindan. Ornek resim bu sekilde, bu durumda ismimiz de Ali olarak kesinlesti artik :)
Evet canım benimde aklıma sen geldin senin doktorun normal doğum da sıkıntı yok demişti. Ya bu adam zaten sezeryan yanlısı gibi geldi bana neymiş 38. Haftada iğneyi bırakınca 40 a kadar çocuğu kaybedebilirmişz e neden 38 de bırakıyoruz çok erken anlamadım bende doğumu onda yapmayacağım için sinirlendim de zaten hiç soru sormadım. Normal doğumdan 2 hafta önce iğneyi bıraktırıp sezeryan dan 2 3 gün önce bıraktırması da ayrı bir saçmalık zatenYok artik resmen kafa karıştırmak icin uydurmus. Bende ayni seyi doktoruma sordum. Ignenin etkisi zaten 12 saat suruyor ve ilk dogum genelde 12 saatten uzun surer risk yaratmaz korkma dedi. Ha yan gelipte yatmiycaz zaten hastane ortami burasi kan kaybin cok olursa hemen kan takviyesi yapacagiz herseyede hazirlikli olacagiz dedi. En kotusune hazirlanip en iyiyi dusunecegiz korkma dedi.
Kor cahil ciktik kiz biz
Anladim o zaman. Bana pek gerek yok gibi simdilik. Lazim olursa aliriz :)) paylasim icin tesekkurler :))
Evet. O direk goz korkutup sezaryene yonlendirmek istemis seni.Evet canım benimde aklıma sen geldin senin doktorun normal doğum da sıkıntı yok demişti. Ya bu adam zaten sezeryan yanlısı gibi geldi bana neymiş 38. Haftada iğneyi bırakınca 40 a kadar çocuğu kaybedebilirmişz e neden 38 de bırakıyoruz çok erken anlamadım bende doğumu onda yapmayacağım için sinirlendim de zaten hiç soru sormadım. Normal doğumdan 2 hafta önce iğneyi bıraktırıp sezeryan dan 2 3 gün önce bıraktırması da ayrı bir saçmalık zaten
Evet 3 hafta oldu biz sipariş vereli 30-40 günde emilir de dediler beklemedeyiz. Takım değil beşikse ikeada benzerleri vardıyaaa bende çilekten beğenmiştim gittik geçen hafta sonu alalım diye şubat sonu mart başı gelir dedi sipariş usülü çalışıyorlarmış stoklu çalışmıyorlarmış çok şaşırdık hafta sonu başka yerden bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?