2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gümaydın kızlar
Bende coraspin kullanıyorum bu hafta bırakıcaz bırakınca bebişe bişey olurmu

Bu doktor iyice aklınızı karıştırmış...kendine mi guvenmiyo nedir ?! Biz zaten endişelenebiliyoruz doģal olarak, ekstradan sıkıntı yaratmaya ne gerek var. Hiç net değil ifadeleri. Siz hiç kötü algılara girmeyin, kodlamayın, mutlaka başka doktorla görüşüp tedbiri elden bırakmayın.

Iyice sinir oldum şu aralar doktorlara.

yaa bende sipariş verdim. ismininde tekini yazdırdım hatta. ama şu an o isimden de kafam karıştı. eşimle bir görüşeyim olmadı isim kısmını çıkartıp yeni isim yazdırıp monte ederiz artık ahşap bir model benimkide. nasıl olucak bilmiyorum

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar doktordan geldim. Kontrolümüz vardı.

Her şey yolunda maşallah Oğlum 1.940 kg olmuş, suyum iyimiş...fakat özel hastane olduğu halde "aletimiz boyu göstermiyo" denmesini kabul edemiyorum bir türlü. Devlet hastanelerinde boy gosteriyo da sizde mi göstermiyo, ki burda 24. haftada detaylı çekilmişti. Eşim takılma diyo ama ben boyunu duymak istiyorum. Ben 1.72 eşim 1.86, aldigim zibinlar olur muhtemel ama gene de bilsem iyi olur. Sırf bunun için devletten randevu alıp bi de oraya gidicem. Bizim ultrason boyu göstermiyo ne demektir arkadaş...

Cnm sen yarın mı gideceksin doktora
Eğer öyleyse doktoruna sorarmısın coraspin bırakmak bebeği etkilermi diye bende salı gideceğim doktora
Sorarim tabiki. Bende birakacagim bu hafta coraspin. Genelde 32 de birakiliyor bu ilac. Ama sen zaten igne kullanmiyorsan ciddi bir pihtilasma yok demektir. Endise etme bence.

kapı süsün çok güzelmiş ne kadara yapıyorlar ?

Sorarim tabiki. Bende birakacagim bu hafta coraspin. Genelde 32 de birakiliyor bu ilac. Ama sen zaten igne kullanmiyorsan ciddi bir pihtilasma yok demektir. Endise etme bence.
Ne bilim her kafadan bir ses paronayok ettiler artık bizi
Zamanı gelsede doğursak artık

Evet 3 hafta oldu biz sipariş vereli 30-40 günde emilir de dediler beklemedeyiz. Takım değil beşikse ikeada benzerleri vardı
evet uzun süre verdiler o zamana doğum yapmış olurum hiç uğraşamam sadece şifonyer ve beşik istiyorum ben açılıp ilerde yatak olanlardan direkt imalatını yapıp satanlar var mobilyacılarda modelleri hoşuma gitti bakalım bakıcaz hafta sonu

Kızlar biz odamızı yerleştirdik bile çantamda hazır sadece yedek pijamam kaldı onuda bugün alırım
Bir valiz doldu birde sırt çantam kızımda küçük çantayla gitmiştim şimdi tatile gidiyor gibiyim
Daha şerbetlik süslemeler ayrı gelecek

Cok guzelmis seninki de. Sonradan isim istersin gonderirler

Omer cok guzel isim gercekten, bizim de kuzen olmasa Omer dusunuyoduk. Sevdigin buyugun tabi saygili olmak lazim ama bu da cocugunun adi yani bilemedim
Ay şimdiye kadar kimseden ses çıkmamıştı cok rahattim son dakika golü gibi oldu bu bana hayir dedemizi de çok seviyorum yaaaa
ahh be canim. 5. Aydan beri degil ki ben kendimi bildim bileli oglum olursa adını ömer koyacam diyordum...
Dedeyi ne kadar sevseniz bile benceiçine sinmesi önemli. Yusuf ömer koyun ömer deyin siz isteyen yusuf desin. Ben büyüklerin isimlerinin konulmasından yana olmadiğim için sanırım istediğim ismi koyardım.
Yusuf adında büyüğümüz yok kuzum sadece dedemizin en sevdigi isim imiş. Annemi arayip danisayim dedim hic düşünme benim de dünyada en sevdigim isimdir dedenizi çok mutlu edersiniz dedi. Bir gol de ordan yedim... Yusuf ömere alistirayim bari kendimi ben...

çok güzelmiş güle güle kullanın fiyatı nedir bende takip edeyim sorayım hemen :)
bunada bayıldım gülew güle kullanın nerden ve ne kadara aldınız

Ben de kapı süsünü kendim yaptım tamamladım. Herkes son hazırlıkları yapıyor artık yavaştan. Bana bu haftalarda çamaşır yıkamak bile zor geliyor işleri son haftaya bırakmamak gerek.
harika olmuş ellerine sağlık çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…