2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hanımlar göğüs pompası alanlar ikili mi aldınız tekli mi.ikilinin mantığı ayni anda ikisini sağmak mi kolay oluyor mu acaba

Ben o doktorları öpeceğim, öpejeğğim bir gün.

Ömer yusuf de ulama kayboluyor ama

Selam kızlar iki gündür mide ağrım bas gösterdi neden bilmiyorum. Kasılmalarım oluyor yine belli belirsiz
Sizler nasılsınız

Hanımlar göğüs pompası alanlar ikili mi aldınız tekli mi.ikilinin mantığı ayni anda ikisini sağmak mi kolay oluyor mu acaba
Canım süre olrak ta rahat edersin o ayrı tabi. Bide birinden süt alırken öbür göğsünde akıyor. Boşa gitmesin rahat olayım dersen çiftliyi öneririm. Ben oğlumu emzirirken bile diğerinin altına bardak koyuyordum sonra içiriyordum kaşıkla. Sütüm zor yetiyordu ziyan olsun istemiyordum

Evet. O direk goz korkutup sezaryene yonlendirmek istemis seni.
Ayrica hadi 38 e planladi 2 gun once ilaci biraktin. Bebek o gunu beklemez 37 de gelirse nenolacak. Kan sulandirici kullanirken kanamada daha cok oluyor sezaryen daha riskli.
Aynen zaten direk bebeği kaybedebiliriz o sorumluluğu ben alamam dedi Eşimde hemen panik oluyor tabi hemen sezeryan günü verse eşim tamam diyecek bence de sezeryan daha riskli olmalı kanama açısından. Neyse Mersin'e gidince orada netleşecek herşey ama kötüyüm şu an Mersinde ki doktorun ne diyeceğini merak ediyorum moralimi bozdu gıcık

Emzirme sütyenlerini de hiç sevmiyorum...pamuklu ama uç belli eder cinsinden...nbb'de var bi model...balensiz kaplı, dün denedim...gebelik oncesi sütyen ölçüm 80 idi şu an 90. Doğuma kadar ve/veya sonra daha büyür mü ki...dogum sonrasi göğüsler süt doluyo diyolar...bilemedim...bedeni ne alsam...öyle kaldı. Siz ne yaptiniz ?

Bir de bebefox var gene kapli babymall'da gördüm hafta sonu ama hep 100 bedenleri vardı...

Evet canım resmen psikolojimi bozdu dün gece uyuyamadim. Zaten onda doğum yapmayacağım ama işte insan etkileniyor yine de doğuda görev yapıyoruz Mersinde doğum yapacağım ama oradaki doktorla hiç görüşemedim daha umarım daha iyi olur

Oğlumda hamileyken doktorlara kızıp doktor olacak oğlum diye seviyordum. Küçük adamım şimdi astronot olup beni uzaylarda yaşatmayı hayal ediyo

Ahaha uzayda koloni kur kiz bizde geliriz :))

Hic bozma moralini dogum seklini sadece bebek belirler diyor tum doktorlar. Kullanilan ilaclar etkilemezmis.

Gümaydın kızlar
Bende coraspin kullanıyorum bu hafta bırakıcaz bırakınca bebişe bişey olurmu

Coraspini ben de biraktim bu hafta (hatta benimki coraspin de değil bebek aspirini, daha önceden ciddi bir mide kanamam var) ama bebeğe zararı olur mu diye sormadim çünkü en baştan zaten bu haftalarda bırakirız demisti. Gecen ay şehir dışına annemlere gittigimde kontrolümü orda devlette tecrubeli bir doktorda yapmıstım ve aspirinden söz edince..."son ay bırakacaginizi biliyosunuz degil mi" demişti. Bebeğe zararı olacagini dusunmek istemiyorum. Daha onceden düşüğüm oldugundan ve bir cok hamileye tedbiren verildigini varsaymak istiyorum.

Ben de kapı süsünü kendim yaptım tamamladım. Herkes son hazırlıkları yapıyor artık yavaştan. Bana bu haftalarda çamaşır yıkamak bile zor geliyor işleri son haftaya bırakmamak gerek.

Ellerine sağlık. Çok şık olmuş. Güle güle kullansınAllahım insanlarin elinden neler geliyo masallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…