2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bizim hangi balıkları yememiz daha saglikli. Ton balik falan yasak onu biliyorum. Cupra levrek vs mi yoksa hamsi gibi kucuk baliklar mi.

Kizlar bizim hangi balıkları yememiz daha saglikli. Ton balik falan yasak onu biliyorum. Cupra levrek vs mi yoksa hamsi gibi kucuk baliklar mi.
Hamsi de omega 3 oranı daha yüksekmiş ve derinde yüzmediği için civa filan birikimi olmuyormuş ama Çipura ve levrek te hamilelikte yenilebilir balıklardan

Kızlar en son 29 kasımda gitmiştim doktora 2 hafta düzenli giden varmı
Ben 34 u bekleyip öyle gidiyim diyorum kilosunu da merak etmiyor degilim de
32 de gidiliyor canım çünkü 32 sonrası dogum olabilir her an sen bekleme it 32 de

somon en saglıklısı diye biliyorum
kalamarı kimisi tavsiye etmiyor kimisi de çok tavsiye ediyor ben yiyorum kalamar

Kilo konusunda biraz skntiliyim ta bn iki haftada toplam 3 kilo vermisim acaba diyet yaptigim icinmi bu bir haftadr cok kotu mide yanmam bulantim da var hicbsy yemk istemiyorum artik iyice korkmayi basladim
Cnm gittinmi kontrole bebeklerimizin kiloları aynıydı en son merak ettim kaç kilo olmuş diye

çok güzelmiş güle güle kullanın fiyatı nedir bende takip edeyim sorayım hemen :)

bunada bayıldım gülew güle kullanın nerden ve ne kadara aldınız

harika olmuş ellerine sağlık çok güzel
canım internette gördüm. ulusa gittiğimde suluhanda boyanmamış ahşap olarak yaptırıyoruz dediler. kayınvalidemde boya var onlara boyayın dicem renklerini söyleyip :) boyasız halini 40 tl ye yapıcaklar.

Ben annemi isterdim de şimdi oğlum kimseyle yemez uyumaz mızmızlanır ağlar bir tek annemle yer uyur o yüzden aklım kalmasın diye içim rahat eder valla :))
Benim kızım ne anneme ne kaynanama alışık ama napalm mecbur bir gece duracak aglasada sızlasada bensiz yatmıyor ille ben ayağımda sallıycam baskasının sallamasına izin vermiyor o yüzden aklım onda kalıcak hep

Haftaya Çarşamba kendi doktoruma konturolum var canm gecen hafta baksa ozel hastanede 2100cikti kilosu devlet hastanesinde 1900 kilo cikti hangisi dogru bilemedim canm ya
Allah allah ultrasondan ultrason a fark mi ediyormuş sasırdım dogrusu bayada fark var neye inanıcaz simdi.
İnş 2100 doğrudur. Bu hafta bulantı oluyor bende cok yiyemedim bende giderim bu hafta sonu merak ettim.
Sen kendi doktorundan baska doktora muayene olma bence kafa karışıklığı hep

Kızlar bişey dicem arkadaşım dün akşam doğum yaptı doğumdan önce bebeğe 3550 gr dediler , bir doğmuş 2600 gr yani ben artık usg de ki kiloya inancımı kaybettim 1 kg fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…