- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.301
Çok zor işimiz canım bnm sallanmıyorda yine de sürekli gördüğü kişiyi istiyor ya annem ya ben eşimle bile uyumaz işte gün boyu az görüyor diye inşallah yine de umduğumuzdan uslu olurlar :))Benim kızım ne anneme ne kaynanama alışık ama napalm mecbur bir gece duracak aglasada sızlasada bensiz yatmıyor ille ben ayağımda sallıycam baskasının sallamasına izin vermiyor o yüzden aklım onda kalıcak hep
İnş cnm bizde rahat rahat dogum u yapar ikinci bebeğimize yeteriz o esnada aklımız kalıcak yavrularımızda inş sütümüze yansımazÇok zor işimiz canım bnm sallanmıyorda yine de sürekli gördüğü kişiyi istiyor ya annem ya ben eşimle bile uyumaz işte gün boyu az görüyor diye inşallah yine de umduğumuzdan uslu olurlar :))
süslerimiz çok benziyor.bizimki hazır ama asmadım hastane odasınada bunu asıcam çünküyaa bende sipariş verdim. ismininde tekini yazdırdım hatta. ama şu an o isimden de kafam karıştı. eşimle bir görüşeyim olmadı isim kısmını çıkartıp yeni isim yazdırıp monte ederiz artık ahşap bir model benimkide. nasıl olucak bilmiyorum
sen bu modeli suluhanda direk yaptıracak mısın burdan almadın yani öyle demi doğru anladım :)canım internette gördüm. ulusa gittiğimde suluhanda boyanmamış ahşap olarak yaptırıyoruz dediler. kayınvalidemde boya var onlara boyayın dicem renklerini söyleyip :) boyasız halini 40 tl ye yapıcaklar.
evet dogruluk payı zayıf 3400 mu ne bekleniyordu eltimin 2800 doğduKızlar bişey dicem arkadaşım dün akşam doğum yaptı doğumdan önce bebeğe 3550 gr dediler , bir doğmuş 2600 gryani ben artık usg de ki kiloya inancımı kaybettim 1 kg fark var
İnsallah 2100 dogrudur diye umud ediyorum evet canm artk sadece kendi drma gidicem bndede bulantilar basladi iştehszlikta oluyo hic bsy yiyemiyorum demekki normalmiş senin konturolun ne zamanAllah allah ultrasondan ultrason a fark mi ediyormuş sasırdım dogrusu bayada fark var neye inanıcaz simdi.
İnş 2100 doğrudur. Bu hafta bulantı oluyor bende cok yiyemedim bende giderim bu hafta sonu merak ettim.
Sen kendi doktorundan baska doktora muayene olma bence kafa karışıklığı hep
Kucuk baliklarin hepsi, levrek cupra somon dil baligi bunlari yiebiliyorsun. Buyuk baliklar civa icerdigi icin yiemiyoruz.Kizlar bizim hangi balıkları yememiz daha saglikli. Ton balik falan yasak onu biliyorum. Cupra levrek vs mi yoksa hamsi gibi kucuk baliklar mi.
Aboo demekki güvenmemek lazım vallahi kızıma 3250 gram dediler dogdugunda 3250 gram aynıydı yani hiç şaşmamıştı demek olabiliyor böyle şeylerKızlar bişey dicem arkadaşım dün akşam doğum yaptı doğumdan önce bebeğe 3550 gr dediler , bir doğmuş 2600 gryani ben artık usg de ki kiloya inancımı kaybettim 1 kg fark var
Kızlar en son 29 kasımda gitmiştim doktora 2 hafta düzenli giden varmı
Ben 34 u bekleyip öyle gidiyim diyorum kilosunu da merak etmiyor degilim de
32 esik haftalardan sanirim. Ben 29 da gitmistim. Bana 32 de gel dedi. Bence bekleme git 32 de.
Beni 27. Haftadan itibaren 2 haftada bir cagirmaya basladi. Benim de en son 29 kasimdi bugun yine gidicem.Cnm ben suan 32+5 im
En son 29 kasımda gittim ozaman 30+3 tüm gittiğimde.
Yanlış anladın sanırım
Kasılma hariç cok büyük sorunum yok ondan sordum
Aslında 15 günü geçtim gidebilirim de 34 de kadar beklesemmi diyordum sanırım dayanamayıp gidicem bugün 17.gün muayene olalı cnmİnsallah 2100 dogrudur diye umud ediyorum evet canm artk sadece kendi drma gidicem bndede bulantilar basladi iştehszlikta oluyo hic bsy yiyemiyorum demekki normalmiş senin konturolun ne zaman
Dip balıkları yenmiyor demişti doktor. Ton balığı konserve yemesen daha iyi demisti.Kizlar bizim hangi balıkları yememiz daha saglikli. Ton balik falan yasak onu biliyorum. Cupra levrek vs mi yoksa hamsi gibi kucuk baliklar mi.
Ablamında 500 gr kadar oynamıştısen bu modeli suluhanda direk yaptıracak mısın burdan almadın yani öyle demi doğru anladım :)
evet dogruluk payı zayıf 3400 mu ne bekleniyordu eltimin 2800 doğduguvenmemek gerekıyor
Ozaman bende giderim bu aralar tatlım hem özledim bebegimi belki cinsiyetini görürümBeni 27. Haftadan itibaren 2 haftada bir cagirmaya basladi. Benim de en son 29 kasimdi bugun yine gidicem.
Kızlar bişey dicem arkadaşım dün akşam doğum yaptı doğumdan önce bebeğe 3550 gr dediler , bir doğmuş 2600 gryani ben artık usg de ki kiloya inancımı kaybettim 1 kg fark var
Evet benim doktor ayni ben gibi biraz yırtık. Kan sulandiriciyi aciklarkende igneyi erken birakmak bebek icin bir risk ama igneyle doguma girmek anne icin risk degil. En fazla kan takviyesi yapariz dedi. Ama bebek icin olusacak riskin geri donusu olmaz dedi. Rahatlatiyor beni açıklamalari ile..Hm anladım canım ne kadar iyi bir doktorun var bilimsel gerçeklerle açıklama yapıyor
Ben hamsi pek sevmiyorum. Balikla vok aram yok. Firinda cupra levrek filan ancak yiyebiliyorum. O zaman benim icin iyi haber oldu bu :)Hamsi de omega 3 oranı daha yüksekmiş ve derinde yüzmediği için civa filan birikimi olmuyormuş ama Çipura ve levrek te hamilelikte yenilebilir balıklardan
Kalamar bende yasak listesinde. Doktorum ciger ve kalamari yasaklamisti ozellikle.32 de gidiliyor canım çünkü 32 sonrası dogum olabilir her an sen bekleme it 32 de
somon en saglıklısı diye biliyorum
kalamarı kimisi tavsiye etmiyor kimisi de çok tavsiye ediyor ben yiyorum kalamar
Hamdi benimle degil zatenBir de hamsi genelde Kızartma oluyor orasını bilemicim:)
29. Haftada gittin diye anladim. 31Cnm ben suan 32+5 im
Yanlış anladın sanırım
Yasasin cupraKucuk baliklarin hepsi, levrek cupra somon dil baligi bunlari yiebiliyorsun. Buyuk baliklar civa icerdigi icin yiemiyoruz.
Aynen. 32 den sorna her hafta geleceksin dedi bana. 10 gun kontrol suresi hastanenin 10 gunde 1 giderim artik. :)Evet banada 32de gel dedi. Sanırım bir geçis 32 hafta. Çünkü ciğer gelisimi vs bakılıyor.
Ton balikta sevmiyorum cok. Zaten konserve oldumu faydasi yok diyorlar. Firin cupra devamDip balıkları yenmiyor demişti doktor. Ton balığı konserve yemesen daha iyi demisti.
ayy bende diyorum işte doğuracam bu gidişle kimlikte doğum yeri kısmına iş yerimin adını yazdırrız diyorumyarın 32. haftamıza giriyoruz veeeeeeeee çalışabilir raporu alıcaz .
ŞU GÜN BU GÜN EVE GEÇİCEM DERKEN İŞ YERİNDE DOĞURUCAM BAKIN GÖRÜN
Cnm ben suan 32+5 im
Yanlış anladın sanırım
Kızlar bişey dicem arkadaşım dün akşam doğum yaptı doğumdan önce bebeğe 3550 gr dediler , bir doğmuş 2600 gryani ben artık usg de ki kiloya inancımı kaybettim 1 kg fark var
33+ olunca gidiyim diyorum 3 gün var surda :) hem belki cinsiyeti görürüm sürpriz olurEvet benim doktor ayni ben gibi biraz yırtık. Kan sulandiriciyi aciklarkende igneyi erken birakmak bebek icin bir risk ama igneyle doguma girmek anne icin risk degil. En fazla kan takviyesi yapariz dedi. Ama bebek icin olusacak riskin geri donusu olmaz dedi. Rahatlatiyor beni açıklamalari ile..
Ben hamsi pek sevmiyorum. Balikla vok aram yok. Firinda cupra levrek filan ancak yiyebiliyorum. O zaman benim icin iyi haber oldu bu :)
Kalamar bende yasak listesinde. Doktorum ciger ve kalamari yasaklamisti ozellikle.
Hamdi benimle degil zaten
29. Haftada gittin diye anladim. 31
Haftada gittiusen cokta sart degil demekki hemen gitmen.ama en iyisi doktoruna danisman.
Yasasin cupra
Aynen. 32 den sorna her hafta geleceksin dedi bana. 10 gun kontrol suresi hastanenin 10 gunde 1 giderim artik. :)
Ton balikta sevmiyorum cok. Zaten konserve oldumu faydasi yok diyorlar. Firin cupra devam
Benide alır kesin kasılmam oluyor cünkü ilaç alıyorum ona göre bakarayy bende diyorum işte doğuracam bu gidişle kimlikte doğum yeri kısmına iş yerimin adını yazdırrız diyorum
canım seninle aynıyız ben 30 da gitmiştim bu hafta başında 32 de gittim 2 hafta sonra gel dedi ihmal etme bence benimde sorunum yoktu ama her ihtimale karşı nst ye aldı beni mesela
bende karşılaştım geçen hafta 2800 doğru bebek doğduğunda tartıda resmi var bebeğin tartıda 1900 yazıyor.annesi hiç farketmemiş sonradan farketti eve gelince güvenmediğim hatsne olsa çocuk karıştı diycem o kadar kafam karıştı dedi bende şok oldum
Bnde tam 34 te gitmis olucam sezaryen gunu alcam bakalim ne zamana verecek birde nstye baglar dimi canmAslında 15 günü geçtim gidebilirim de 34 de kadar beklesemmi diyordum sanırım dayanamayıp gidicem bugün 17.gün muayene olalı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?