2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sağlık ocağına gittim tok olmama rağmen tansiyonum 9 a 5 çıktı 3 kere ölçtük hep aynı çıkıyor. Sizdede böyle oluyormu
canım benimde tansiyonum 9 a 6 sürekli ilk başlarda 8 e 5 di hatta yüksek olmasında bu sınır iyi bence dr da normal dedi bana çünkü hamile kalmadan önce de düşüktü benim tansiyonum hep

Bnde tam 34 te gitmis olucam sezaryen gunu alcam bakalim ne zamana verecek birde nstye baglar dimi canm
Baglar cnm artık diye düşünüyorum.
Benim sezeryan günüm 25 yada 27 Ocak demişti 29 kasımda gittiğimde ama bir sonraki gelişinde netleştiririz demişti bakalım tam ne diyecek ve bizim bebişler sezeryan gününü bekliyeceklermi birde o var :)

Ya ben, gün sayıyorum , daha çalışabilir raporu bile almadım.. hani sayılı gün çabuk geçerdi?

Bende daha çalışabilir almadım yılbaşında olacak benim 32 de alıcam

ayy aynı ben anlattıkların stres olmaya başlamıştım artık ben valla yaa geçen hafta balkonumuz kapandı çok şükür boşalttık odayı yavaş yavaş düzenliyorum bu hafta sonu mobilya bakmaya gidecez[/QUOTE]

Biz mobilya siparişi çoktan verdik, 45gün teslimat süresi verdiler. Bugün aradım haftaya cumartesi getireceklermiş. Aslında 20sinde gelmesi gerekiyor ama haftaiçi ben evde olamıcam. Eğer o gün getirmezlerse kan çıkar vallahi.

Aslında odayı boşaltsan gelip kurulunca bir günde halledersin. Ama çok sona bırakma derim. Insan zorlanıyor.

Odada bir iki parça bişey kaldı. Onları da eşim taşıyacak diğer odaya. Ben kaldırabileceklerimi hallettim aslında. Duvarda çizik kısımlar var oralar silinecek

mucka yatağın ölçülerini aldığınız yere sorsan direk dikersiniz aslında gelmesini beklemeden. Ben çilekten aldım mesela yatağı, internet sitesinde iç ölçüleri detaylı şekilde var.

Yatak ölçülerini biliyorum annem dikecek ama o da gelsin yatak öyle yapalım dedi. Herşey birbirini bekler durumda anlayacağın.

Ben ofiste çalışmıyorum aslında dışardayım. Her gün 40-45 farklı kişiyle muhatap oluyorum. inan bazen insanları boğasım geliyor. Bir şey de diyemiyorum belli sınırlar çerçevesinde konuşmak zorundayım. Gitgide zor gelmeye başladı. Allah kolaylık versin hepimize

Sabah sabah meyve şekeri almayım diye düşünüyorum ama belki de daha iyi olur bi deneyeyim

Iste doguracaklara benide ekleyin

Ben de zayıf diye üzülüyordum canım belki de iyi olcak kilosu bilemeyiz aman sağlığı iyi olsunda kilo muhim değil haftasında doğsun bir de yeter :)

Banada 25,26 ocak diye söylemişti ama bu gidişimde gun verecek bakalim ne zmna verecek bu son zamanlar gecmek bilmiyo canm

Ben de zayıf diye üzülüyordum canım belki de iyi olcak kilosu bilemeyiz aman sağlığı iyi olsunda kilo muhim değil haftasında doğsun bir de yeter :)
yok canım hiç üzülüpte onuda üzme karnında sağlıklı olsunda toparlanır hiç merak etme

sen bu modeli suluhanda direk yaptıracak mısın burdan almadın yani öyle demi doğru anladım :)

evet dogruluk payı zayıf 3400 mu ne bekleniyordu eltimin 2800 doğdu guvenmemek gerekıyor

evet kız cumartesi alıcam inşallah boyanmamış halini. görümcem de boyayacak. internette 169 tl yazıyor okadar da veremedim elim gitmedi .

Kızlar sizce bu kullanişlı olurmu? Giydirip ince battaniyeye koyup sonra buna koysak şubatta mantikli mı? Neye saracagım nasıl cıkacak bu bebek dısarı diye diye doğuracağim

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-12-14-15-17-20.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 77
  • SmartSelectImage_2017-12-14-15-18-00.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 74
az bir fark değil ki canım...usg'de haftasına göre ortalama bişey mi söyluyolar...bizim burdaki cetvel gibi...1 kg fark...hadi 200 gr - 500 gr arasi tamam diycem de...demek ki ortalama veriyolar.
Bilemiyorum ki canım hep önden gidiyor diyordu 40. Haftada 2600 doğması çok şaşırtıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…