- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.321
canım benimde tansiyonum 9 a 6 sürekli ilk başlarda 8 e 5 di hatta yüksek olmasında bu sınır iyi bence dr da normal dedi bana çünkü hamile kalmadan önce de düşüktü benim tansiyonum hepKızlar sağlık ocağına gittim tok olmama rağmen tansiyonum 9 a 5 çıktı 3 kere ölçtük hep aynı çıkıyor. Sizdede böyle oluyormu
Baglar cnm artık diye düşünüyorum.Bnde tam 34 te gitmis olucam sezaryen gunu alcam bakalim ne zamana verecek birde nstye baglar dimi canm
Kiz zaten 3 gun kaldiysa bekle birsey olmaz 3 gunden :).33+ olunca gidiyim diyorum 3 gün var surda :) hem belki cinsiyeti görürüm sürpriz olur
Ya ben, gün sayıyorum , daha çalışabilir raporu bile almadım.. hani sayılı gün çabuk geçerdi?
Bizimkinin de çıngırağı filan varbende daha oda gelmeyince bi türlü bişeyimi hazırlayamadım bu da beni daraltıyor. Geç kalmışım hissim var. Daha bebeğin nevresimleri yok kumaş alıcaz annem dikicek oda gelince. Hastane odasında kullanmak için bir iki şey var aklımda onlara hiç giremedim. Kapı süsünü yaptırcam o en kolayı şuan. Bebeğin odasını yerleştirebilmek için de odayı tamamen boşaltmak gerekiyor. Bazı şeyleri balkona koymam lazım, balkona da cam balkon yapılacak ki koyulabilsin anlattıkça daraldım
Aslında odayı boşaltsan gelip kurulunca bir günde halledersin. Ama çok sona bırakma derim. Insan zorlanıyor.
mucka yatağın ölçülerini aldığınız yere sorsan direk dikersiniz aslında gelmesini beklemeden. Ben çilekten aldım mesela yatağı, internet sitesinde iç ölçüleri detaylı şekilde var.
beni de işim rahattı bi lokasyonu değiştirdiler bixzim yanımıza taşıdılar masamı köşeye dayadılar camım dahi açılmıyor uzun vadede çözüm yok diyorlar kümes gibi oldu iş yerim nefes alınmıyor yeni gelen kişiler ayarsız çoluk çocuk izne çıkmadan katil olmam inş
35 de cıkıyım dıyorum ama dayanacak gibi değilim
ben demir hapıyla birlikte mandalina yiyorum. c vitamini olan yiyeceklerle birlikte tüketin diyorya o mantık yani. zaten tek alınca miğdem çok kötü oluyor ama mandalina tutuyor. başka meyvede yiyebilirsin tabi bu kategoriye giren :) çok şükür değerim sabitlendi düşmüyor. çok uzun süre aç kalınca beni daha kötü yapıyor.
Canım benim hep böyle 10-6 9-5 seklinde çok iyi diyor doktorKızlar sağlık ocağına gittim tok olmama rağmen tansiyonum 9 a 5 çıktı 3 kere ölçtük hep aynı çıkıyor. Sizdede böyle oluyormu
Iste doguracaklara benide ekleyinayy bende diyorum işte doğuracam bu gidişle kimlikte doğum yeri kısmına iş yerimin adını yazdırrız diyorum
canım seninle aynıyız ben 30 da gitmiştim bu hafta başında 32 de gittim 2 hafta sonra gel dedi ihmal etme bence benimde sorunum yoktu ama her ihtimale karşı nst ye aldı beni mesela
bende karşılaştım geçen hafta 2800 doğru bebek doğduğunda tartıda resmi var bebeğin tartıda 1900 yazıyor.annesi hiç farketmemiş sonradan farketti eve gelince güvenmediğim hastane olsa çocuk karıştı diycem o kadar kafam karıştı dedi bende şok oldum
ayy bende diyorum işte doğuracam bu gidişle kimlikte doğum yeri kısmına iş yerimin adını yazdırrız diyorum
canım seninle aynıyız ben 30 da gitmiştim bu hafta başında 32 de gittim 2 hafta sonra gel dedi ihmal etme bence benimde sorunum yoktu ama her ihtimale karşı nst ye aldı beni mesela
bende karşılaştım geçen hafta 2800 doğru bebek doğduğunda tartıda resmi var bebeğin tartıda 1900 yazıyor.annesi hiç farketmemiş sonradan farketti eve gelince güvenmediğim hastane olsa çocuk karıştı diycem o kadar kafam karıştı dedi bende şok oldum
Banada 25,26 ocak diye söylemişti ama bu gidişimde gun verecek bakalim ne zmna verecek bu son zamanlar gecmek bilmiyo canmBaglar cnm artık diye düşünüyorum.
Benim sezeryan günüm 25 yada 27 Ocak demişti 29 kasımda gittiğimde ama bir sonraki gelişinde netleştiririz demişti bakalım tam ne diyecek ve bizim bebişler sezeryan gününü bekliyeceklermi birde o var :)
yok canım hiç üzülüpte onuda üzme karnında sağlıklı olsunda toparlanır hiç merak etmeBen de zayıf diye üzülüyordum canım belki de iyi olcak kilosu bilemeyiz aman sağlığı iyi olsunda kilo muhim değil haftasında doğsun bir de yeter :)
süslerimiz çok benziyor.bizimki hazır ama asmadım hastane odasınada bunu asıcam çünkü
sen bu modeli suluhanda direk yaptıracak mısın burdan almadın yani öyle demi doğru anladım :)
evet dogruluk payı zayıf 3400 mu ne bekleniyordu eltimin 2800 doğduguvenmemek gerekıyor
bende happy atölyeden beğenmiştim ama çok pahalıydı internette başka biyerde yaptırdım aynısınıevet çok benziyor :)) internetten mi aldın sen?
valla bende kıyamadımevet kız cumartesi alıcam inşallah boyanmamış halini. görümcem de boyayacak. internette 169 tl yazıyor okadar da veremedim elim gitmedi.
Evet canım en önemlisi sağlıkyok canım hiç üzülüpte onuda üzme karnında sağlıklı olsunda toparlanır hiç merak etme
Aynen bence de ve 1 gün beklemişsinEvet canım 1 gün normal doğumu bekledik ve uğraştık bir şey olacak olsa yaptırmazlardı bence
Bilemiyorum ki canım hep önden gidiyor diyordu 40. Haftada 2600 doğması çok şaşırtıcı olduaz bir fark değil ki canım...usg'de haftasına göre ortalama bişey mi söyluyolar...bizim burdaki cetvel gibi...1 kg fark...hadi 200 gr - 500 gr arasi tamam diycem de...demek ki ortalama veriyolar.
Evet canım aynen bana da çok geliyor artık ve çok yoruldum her gün böyle çalışmaktan 35 te filan bırakırım belki37 de gerçekten çok geliyor artık gözüme. rapor başlasın dinlenelim derken doğumun yaklaştığını unutuyorum.
Benim de ki tam tuttu canım kilosu ilginç gerçekten bir de 40.haftada doğurdu yaniAboo demekki güvenmemek lazım vallahi kızıma 3250 gram dediler dogdugunda 3250 gram aynıydı yani hiç şaşmamıştı demek olabiliyor böyle şeyler
Bende erken doğdu zannettim. 40 haftada kilosu bana baya düsük geldi acıkcası. Hiç güvenmemek gerek ultrasona.Bilemiyorum ki canım hep önden gidiyor diyordu 40. Haftada 2600 doğması çok şaşırtıcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?